- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

violcia tak mi strasznie mi przykro, ale postaraj sie myslec, ze to tylko pieniadze, wazne ze jestescie zywi i zdrowi.
ikunia moze wszystko sie jeszcze unormuje, a jak nie to widocznie nie jest was wart. trzymaj sie cieplutko.
agusia zdrowka dla dziecieczkow zycze.
moja ryba dzis nie dala mi za dlugo pospac, a mi oczy same sie zamykaja, pewnie tez przez pogode, bo pada deszcz i zanosi sie tak na caly dzien. a ja musze isc do zusu, po wanienke ( bo nasza juz jest za mala na naszego kloca)
ide karmic mojego kloca, bo marudzi juz
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Jeny co się porobiło dziewczyny...
Violcia - nie mam słów na tego kretyna

Violcia a może on nie pierwszy raz tak zrobił...policja może go szuka już jakis czas...a na stacji może monitoring był i będzie łatwiej dupka dopaśc. Policja ma swoje sposoby na wyduszenie prawdy ...więc może jak tego gnoja znajdą to wyśpiewa wszystko...ale nie wiadomo i tak co z kasą bo jak jej nie bedzie miał to dupa. Ja pierdzielę ale się wkurzyłam. Tulę mocno Was

Niby Kakaszka ma rację że to tylko pieniądze i ważne że się Twojemu nic nie stało bo nigdy nie wiadomo co to za typ był...ale jednak to nie małe pieniądze były.
Wierzę, ze będzie dobrze violcia

My też mieliśmy kiedyś takiego "znajomego" Polak...przyjechał do pracy w tej samej firmie co my. I jak stracił robotę bo zaczął ćpać to okradł naszych znajomych...jeszcze jak w hotelu mieszkaliśmy.,..wyłamał drzwi i ukradł im 400 euro, laptopa, spodnie markowe i aparat foto. Wpadł w innej sprawie bo dilera narkotyków potraktował nożem i go złapali...co prawda znajomi aparat i lapka odzyskali ale kasy nie. Ale to kryminalista był...już kiedyś siedział. Teraz w DE ma 3 lata do odsiadki i będzie deportowany do PL i tam też 3 lata za niestawianie się u kuratora i nie składanie podpisów.
I to swój swojego okradł. Na obczyźnie nie jest łatwo. Na prawdę.
Ikunia no coś ty? Co za bęcwał. Zbliżał się termin Waszego zamieszkania i wymiękł? Faceci to jednak mięczaki nie ma to tamto

Mam nadzieję ze z alimentów nie zrezygnowałaś? Niech płaci od dnia narodzin i przywal mu z 500zł. I nie potwierdzaj że coś dawał na dziecko. Niech się nauczy. Ja pikolę co za człowiek. Sorry Ikunia że tak piszę...ale brak odpowiedzialności zawsze mnie irytował

Agusia zdrówka dla dzieciaków

Jeny Moja Lena tez ostatnio brękot jakich mało...ryczy mi jakby ja ze skóry odzierali. Czasem mam juz dość

Marta - moja też w nocy na mleko się budzi...zazwyczaj koło 4. Chyba w tym wieku coś się przestawia bo na majówkach dziewczyny tez o tym piszą. Że częściej w nocy muszą wstawac i dzieci marudne się zrobiły. Ale ponoć to chwilowe...zobaczymy

Ooo właśnie mi znów się drze...o matko

uciekam...do miłego...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Takie nieszczęścia są cholera czasem....
Trzymaj się jakoś violciu

Brak mi słów na tamtego gościa co tak Wam zrobił ...
Wiecie jak powinno być robione za kradzież?
Tak jak kiedyś w dawnych czasach...obcinanie rąk !!!! Może wtedy ludzie nauczyli by się że to co nie twoje to nie rusz !!!

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale dzieki dziewczyny za slowa otuchy,teraz potrzebne mi pocieszenie,dobrze ze to nie byly nasze ostatnie pieniadze,ale w glowie mi sie to nie miesci ze cos takiego sie nam przytrafilo,a mowia ze francuzi sa uczciwi,dupa,kazdy czlowiek jest taki sam,taka chodze przybita,nie mowiac juz o moim B.,on to sie totalnie zalamal,a ja nie umiem go pocieszyc

Mysle ze ten fajfus skorzystal z okazji bo juz mieli umowe podpisywac,zobaczyl pewnie pieniadze,moj mowi ze musial je wziac jak tankowal bo wczesniej nie zauwazyl ich braku...policja wczoraj byla pod tym adresem ktory podal,ale nikogo tam nie bylo,wiec moze to nawet nie jego adres,mamy tablice rejestracyjne,mam nadzieje ze uda sie go znalesc,ale pieniedzy raczej nie odzyskamy

Boze ze tacy ludzie chodza po swiecie,czlowiek pracuje ciezko a tutaj jakis palant w jednej chwili wszystko Ci zabiera

Ikunia a tobie co sie stalo??odwidzialo sie temu Twojemu??nie wiem o co kaman,ale poradzilabym Ci zebys dala sobie z nim spokój,sliczna z Ciebie dziewczyna,zobaczysz ze poznasz kogos kto na was zasluguje.
gochens jak chrzciny?
Zrobilam dzis test bo nie wytrzymalam tej niepewnosci,na szczescie negatywny,przynajmniej jedna dobra wiadomosc,ale nadal sie zle czuje to nie wiem co mi jest,zastanawialam sie czy czasem anemi nie mam bo czytalam troche o tych moich dolegliwosciach,a moze mam za niskie cisnienie,myslalam tez ze moze mam cos w glowie bo mam zawroty glowy i bole...ajc same problemy,az sie zyc nie chce.
Dzisiaj bylismy u pediatry,z malym wszystko ok,tylko strasznie plakal jak go rozbieralam...wazy 6200 kg a mierzy 63cm a noc dobrze przespal,10h z tym ze o 5tej sie obudzil,ale troche pomruczal i zasnal

Milego dnia,choc dla Was

Wybaczcie ze tak smęce.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusia jak tam dzieciaczki? Co lekarz powiedział?
abra powodzenia w spółdzielni

Ikunia...a wyczytałam jeszcze że napisałaś "B. zniknął" ...jak to zniknął? W sensie że już nie z Wami? czy jak?
Violcia Oskarek ładnie warzy

A Lena dziś taką histerię odwaliła że głowa mała

Chcę ją oduczyć tego lulania do snu i na tych rękach bo przecież ona jest coraz cięższa...ale no za choinkę jasną się nie da na razie. Muszę chyba poczekać na dogodniejszy moment...spróbuję za miesiąc...może będzie lepiej...ech...
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

ale jestem dzis senna, oczy sie normalnie kleja. bylam dzis w zusie po papiery na becikowe, i znowu trzeba czekac tydzien, do zimy tego becikowego nie zalatwimy, a kasa jest nam potrzebna jak cholera.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bo zawsze zasypiamy tak że ja kładę rękę pod kołdrę ona leży na tej kołdrze i ją lulam.
Lena własnie się obudziła ...spała mi jak nigdy w dzień 4h45min. Wymęczona była tym płaczem totalnie...ale przynajmniej się wyspała i porządnie zgłodniała bo teraz wypiła mi 160ml mleka

Oj oby jej się ten zły stan ze zasypianiem zmienił i by była bardziej taka "do życia" bo nie wiem jak to określić...no ale cóż czasem i dzieci muszą mieć zły humor

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tych pieniedzy nie da sie odzyskac

A ja dzisiaj karmilam malego w kosciele,ale to bardziej zabytkowy kosciol to tylko paru turystow bylo

powoli sie pakuje,mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie.

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Będziecie coś z tym robić? Kurde szkoda by było podarować temu draniowi ciężko zarobioną kasę.
Kurde w dzisiejszych czasach nikomu już nie można ufać i trzeba mieć oczy dookoła głowy...co się porobiło. A przed zakupem auta to najlepiej pojechac na serwis i niech je podłączą pod komputer i sprawdzą czy nie kradzione lub/i na policję z numerami podwozia i niech sprawdzają. I trzeba by było jeszcze kasę sprawdzać w banku czy nie fałszywa...może śmieszne to wszystko że takie sprawdzanie ...ale inaczej już dzisiaj nie można robić bo pełno oszustów wszędzie.

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

A jutro jadę do pracy złożyć wniosek i dodatkowy urlop macierzyński i do smyka kupic coś dla Ani - koleżanki Bartusia z 1 sierpnia

Dobranoc kochane :-*
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moj maz sie zalamal,tak mi go szkoda

Wogole pobyt w PL i te imprezy(wesela,chrzciny)juz nie beda takie fajne jak to sobie wyobrazalam,oj czlowiek czasem jest naiwny

Moj synus nie obudzil sie na kapiel,zasnal tak nagle,to juz nie bede go budzic,my tez sie zdrzemnelismy bo bylismy padnieci,teraz zjadlam kolacje,wezme kopiel i do spania,chyba ze sie maly wczesniej obudzi.
dobranoc

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
No i mam w domu szpital, boję się nocy...czuję, że nie będzie ciekawa...Emisia ma czerwone gardło, wszystko jej siedzi w górnych drogach oddechowych...chrypa jakby przechodziła mutacje, do tego katar, który non stop przeszkadza w spaniu....a do tego Artuś zakatarzony, ciągle fridą mu odciągam smarki...no i kaszle...na szczęście nie mają gorączki...
Będąc dziś w aptece kupiłam taką kaszkę do zagęszczania mleczka...może ona też pomoże we śnie Artka...choiaż teraz pewnie n\ie za wiele, bo będzie go budził katar od samego rana nie usiadłam, jedynie teraz na by Was nadrobić...a tak to spali krótko, budzili się co chwilę i budzili siebie nawzajem ...gardło mnie boli, plecy i nogi...obym i ja się nie rozłożyła

Violcia, kurcze, ale chamstwo na tym świecie...ludzie są naprawde podli...bardzo Wam współczuję tej całej atmosfery teraz...oby sprawiedliwość dopadła tego typka...
Ikunia, Kochana, co sie stało? Pan już nie chce być prawdziwym tatą?

Haniu, może Lenka przechodzi jakis skok rozwojowy i dlatego taka buntownicza się zrobiła?
Wiesz, kupiłam dziś ta kaszkę do zageszczenia...i dodałam na noc do mleczka...ciekawe czy coś da? Jeśli tak, to będę kupować...choć tania nie jest

Martuś, co powiedział bądź zrobił?

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
violcia doskonale rozumiem Twoją sytuację, kilka lat temu mój tata też kupił auto jechaliśmy po niego pół Polski, oszczędności z kilku lat był odłożone , auto kupiliśmy a po kilku dniach zjawiła się u nas Policja, że auto kradzione itp. okazało się że " panowie z Pruszkowa" są w to zamieszani więc strachu było wiele....
Agusia dużo zdrówka dla dzieciątek

a mojemu Bartkowi coś się poprzestawiało od kilku dni od 2 w nocy się budzi głodny co chwilę jest, cycek co chwilę ma w buzi pomulda i zasypia, dzisiaj już byłam taka padnięta po rundce nocnej, że dostał butelkę.No i w ogole poprzestawiała mu się chyba noc z dniem

Ja na szczęście nie muszę go nosić na rękach żeby zasnął dobrze, że mu to minęło miał tak tylko w pierwszym miesiącu. Teraz po jedzeniu chwilę pogadamy, przebiorę go wkładam do wózka dostaje smoka, nastawiam mu pozytywkę do której gada aż mu się oczy zamykają, czasem jeszcze naciąga na buzię mój biustonosz:)
Teraz uśpił się w bujaku już godzinę temu, a ja mimo że zmęczona nie uśpię się teraz.
Od 2 dni chodzę co chwilę z laktatorem i odciągam pokarm, może się go zrobi więcej no i już jem znowu wszytsko poza wzdymającymi produktami.
U mnie taka do dupy pogoda, że nawet nie można na spacer iść, a mgła taka jakby nie wiadomo jaka jesień była

Marta mój chłop też mi działa na nerwy, zwłaszcza też jak remont mieszkania trwa, może już w poniedziałek będziemy tam mieszkać. Wczoraj mnie wkurzył w sklepie pojechaliśmy wybierać lampę do pokoju marudził do sprzedawcy, że " baba to nigdy nie może od razu wybrać tylko wsztsko musi oglądać" a lamp na wystawie milion sto pięćdziesiąt. Powiedziałam mu wybierz mądralo żeby do mebli pasowała łaził jak sierota z głową do góry i oglądał normalnie miałam ochotę mu nogę podłożyć

Wczoraj kupiłam Bartusiowi kombinezon na zimę za 49,99 zł