- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ha niu to nosidełko co ja sobie upatrzyłam było po 50 złn a w skle pie koło 80.Nie chce kupować droższego bo po pierwsze mnie nie stać a po drugie nie wiem czy Filip będzie chciał być w nim noszony.
A co do spacerówek tzw. "parasolek" to są w Polsce w porównywalnych cenach.Są też tańsze ale jakieś badziewia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A z tymi spacerówkami to jak ceny są porównywalne i w PL też około 400zł nowa spacerówka to kupię tutaj. Dzięki Rysa
A wiece, że Lenka zaczęła od wczoraj się podciągać do przodu? Jak siedzi mi na kolanach i trzyma się mojej ręki to podciąga sie sama...tak samo jak ją noszę to wybija się do przodu. Siłaczka mała Muszę na nią coraz bardziej uważać
A teraz 2 fotki dzisiejszej Lenki
W nosidełku :
i teraz jak zasnęła po zabawie
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Pawelek usypia w łóżeczku a ja z dziewczynami zasiadamy przed filmem na pulsie dobrej nocy
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
teraz popijam radlerka, ogladam gotowe na wszystko i juz sie uspokoilam.
eliza dzis mi tyle nagadala, ze bylam w szoku a i caly czas podciaga sie za moje palce by usiasc.
dziewczyny od jakiego wieku mozna dziekow nosidelku nosi, bo sie stresuje, ze jak mala wsadze na dluzszy czas to jej sie krzywda zrobi.
no i oczywiscie 1000 lat dla wszystkich jubilatow :-*
szosteczka fryzorka faktycznie jak po wizycie u fryzjera
oj lenka to ma tak slodkie oczka, ze sie rozplywam
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
kakaszka Lenka dziękuje za tak słodki komplement
a nosidełka są od kilogramów nie od wieku...ale wiadomo lepiej poczekać może do ukończenia 3 miesięcy. Ja mam nosidełko od 3,5kg do 14,5kg. Ale nie wyobrażam sobie nosić 14kg dziecka jeszcze w tym...myślę że góra do 9-10kg.
No to faktycznie powera dostałaś...a Twój powinien dostać kopniaka co by się nauczył załatwiać ważne sprawy !!! ...ale czasem nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
...i wcześnie już Elizka się podciąga moja dopiero teraz ...ale Lenka to taki leniuszek więc się nie dziwię
Marta Bartuś już spory chłopak fajne ma wdzianko
Lenka właśnie zasnęła...i ja zaraz idę spać po padam...dziś jeszcze całą chatę wysprzątałam i znów okres mi się ruszył i brzuch boli i krzyż bleeee
ciekawe czy violcia już do PL pojechała...
dobranoc dziewuszki
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Pawelek super:)
Bartuś królewicz jakby z więzienia maminych ramion zwiał
Lenusia boską minkę ma na tym foto co śpi
Viola szerokiej drogi, spokoju ducha i odezwij się jak zajedziecie do Poloni żebyśmy sie nie martwiły o was:)
Haniu (Ty marudna babo ) jesteś kochana
Postanowiłam poczekać do końca września z decyzją o alimentach.
Dziś B. przyjechał po BUZIAKA i dal mi pieniążki i pojechał spowrotem do roboty...
Zosia tez sie podciąga i nawet jak leży to podnosi nogi i głowe jeszcze trochę to będzie skakać jak sprężynka No i dziś postanowiłam sprawdzić jak tam jej się na brzuchu lezy bo zaprzestałam kładzenia bo całyczas ryczała. Włączyłam jej TV i prosze:
A i jak urodziłam to sie zapisałam do takiego badania marketingowego GFK odnośnie zakupów artykułów dziecięcych (pampery, butelki, jedzonko, kosmetyki) Raz w tyg wypełniam co kupuje ile za ile i gdzie, i po trzech miesiacach przysłali mi prezent : ręcznik z kapturkiem, kolejny prezent mogę już wybrac sama i przyślą w lutym fajnie
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja w końcu na swoim ukochanym komputerku siedze, ten pieprzony tablet mnie dobija, niby takie cud techniki a przez przypadek jeden przycisk sie nacisnie i wszystko idzie w pizdu
my dziś zwiedziliśmy troche sklepów z wózkami bo po mału trzeba decydować się na nowy model. wybralismy wózek który ma przekładaną spacerówkę w dwie strony bo w sumie na poczatku ważnie, żeby malca było widać przodem. Cena 800 zł. Ma duże amortyzowane koła i pokrowiec na nogi. Ogólnie mi sie podoba i biorę go, nie ma co czekać bo w innych sklepach za takie przekładane wołają sobie powyżej tysiaka
Przy okazji kupiliśmy synusiowi nową matę edukacyjną bo tamta to naprawdę taka chińszczyzna, że głowa mała.
Violcia udanej podrózy kochana, odpręż się troche
Hania bardzo fajne nosidełko, masz racje w De inne zarobki to i ceny inne, najważniejsze, że się dobrze nosi. Lenusia zadowolona widać
Szósteczka super rodzinka a Pawełek jaki elegant.
Bartusiek super chłopak niebawem z mamuśką będzie herbatkę spijać
Zosieńka jak ładnie się trzyma na łapkach, ciekawe coś jej tam zapuściła, że taka zapatrzona hehe
Kakaszka ciężko stwierdzić do jakiego wieku tak naprawdę do takiego do jakiego da się radę a tak naprawdę to nie podejrzewam, że jakoś długo bo jak dziecko zacznie raczkować to nie będzie chciało spokojnie siedzieć w nosidle.
Aleksia miło by było gdybyś czasem też odpisywała na posty
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
DAWAJ FOTY!!!
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Pedofil!
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Sliczne są te nasze dziewczyny
Mój Bartuś dziś w nocy wstal o 2 a potem o 7... Wypil miodek i znow mu się oczka kleja
Muszę w kalendarzu zaznaczyć kiedy który maluszek ma święto
Aleksia co do tej owulacji to lekarz poprostu na badaniu zwykłym i usg to określił
Na dziś obiadek mam reszta lazanek i Mąż barszcz czerwony zrobił więc raczej luzniejszy dzień to będzie
Miłego dnia dziewczyny...
A Malutkamilka gdzie?
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Po wakacjach wogole nie moglam sie ogarnac, po powrocie do domu dzieci mi.sie pochorowaly i ja tez przeziebienie zalapalam. Teraz przygotowalismy Eryka do szkoly i czas tak zlecial, dzis pierwszy dzien przygotowawczy tylko dwie godzinki i tak przez trzy dni pozniej zacznie sie maraton ale przynajmniej odetchne troche bo juz jestem padnieta.
Ernescik wazy juz 7 kg i wciaga 180 ml mleka.
Stesknilam sie troche za wami kiedys nie bylo dnia zebym nie zajrzala a teraz brakuje mi czasu.