- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja padam dzisiaj,w domu taki syf ze nie wyobrazacie sobie,jutro caly dzien pewnie bede sprzatac,a musze jeszcze rafaello zrobic,salatke i wymyslilam ze zrobie tortille z krewetkami i warzywami,oby wieczor sie udal

zosiu-gratuluje pierwszego zabka

tomus ale z ciebie ciacho,bedziesz kiedys lamal serca dziewczyna

miledy,kurcze co za pech,wspolczuje kochana,jak sie czujecie,jak dzieci?nie ma co M obwiniac twojego brata,co z tego ze prowadzil,przeciez to nie byla jego wina,trzymaj sie

szosteczka pokoik ladny i pawelek sliczny ,doczekasz sie i ty niebawem pewnie zabka

gochen to ci babcia,starsi ludzie tak wlasnie maja,dawniej inaczej dzieci wychowywano a jak zwrocisz uwage to sie obrazaja

karolka to kiedy masz czas na strzyzenie

hania mloteczek fajny

a do nas dzisiaj doszla paczka od t i dlatego wszystko rozpierdzielone w mieszkaniu,ale dzisiaj nie mam juz sil sprzatac...a wiec dostalam 2 kurteczki ,jedna skorzana ,droga zwykla,jak dla mnie za krotkie,ale rozmiarowo dobre

wybaczcie ze nie do wszystkich sie odnioslamm,ale nie wszystko zdazylam przeczytac.
trzymajcie sie,milego wieczorku.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Violcia usiądź i odpoczywaj...co Ty kobieto tak wciaż latasz i sprzątasz. kto Ci tak syfi? przecież tam tylko 2 osoby prócz Ciebie

Szczęście że kasa doszła...ja jak tacie wysyłałam raz to już list nie doszedł (ale to list był a nie paczka) a mój jak wysyłał w zeszłym roku na święta swoim dzieciom to była z boku paczka otwarta i chyba macali kopertę czy jest

Boli Cię jeszcze kręgosłup? bo wyczaiłam chyba dobry lek

Fajnie ze tak Was obkupili T.

kakaszka jak w szkole jazdy?
PAtrzę właśnie na film oglądany milion razy ...ale prócz tego i Jackie Chana nic nie ma...a ten film to Bodyguard

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
nadrobiłam dzisiejszy dzień ale nie mam mocy pisać bo Wiki dala popisową noc no i prawie caly dzień za kółkiem i padam. Więc idę spać bo może dziś kolejna popisowa noc będzie...
Dobrej nocy.
P.S. A Milady się nie odzywa coś, mam nadzieję że z dzieciaczkami wszystko już dobrze. Ucałuj maluszki kochana i uszka do góry a będzie dobrze nie inaczej
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hania a jak tam lenka,zaczyna cos raczkowac?bowszystkiego nie doczytalam,cos moze mnie ominelo

lece spac,jutro sie odezwe.
dobrej nocki

- Milady
-
- Gość
-
Marcin mimo moich obaw wspiera nas otrzasnał sie wział wolne i siedzi z nami dzisiaj do 20 siedział ... popłakał sie i powiedział ze to uswiadomiło mu jak bardzo jestesmy dla niego wazni i nie wyobraza sobie zycia bez nas ...
Niewiem co zrobić co myslec potrzebuje Go szczegolnie teraz ...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny musiałam sie wygadac bo bym zgłupiała ...
Ucałowałam dzieci od was dziekuje za wsparcie jestescie najlepsze

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja myslalam ze dluzej pospie,ale o 6.30 juz mi sie spac nie chcialo

gochens jak po ogladaniu meskich dupek

milego dnia

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Milejdi trzymajcie sie
Haniu mlotek czaderski
Gohenes jak tam czipejdelsi
Violcia pokarz ciuszki.
Kakaszka jak po pierwszych zajeciach przetrwalas czy przespalas
Miłego dzionka i dzieki za uznanie Patrysia bardzo sie cieszyla z waszych milych slow i dziekuje. Papa
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

u nas noc fajna, a dlatego, ze snil mi sie aktor na ktorego mam chcice i sie calowalismy

rodzice moi pojechali na wies, wiec mamy dzien spokoju i odpoczynku

wczoraj juz nie pisalam, bo nie chcialam walic w klawiature, bo mysza zasypiala.
w szkole na prawko bylo ok, tylko siedziec 3 godziny i sluchac nowa informacje dla mojego mozgu bez przyzwyczajenia ciezko bylo i na koncu juz sie wylaczalam

jak sie okazalo, eliza strasznie wystraszyla mojej babci, bo byli wczoraj i zrobila taki koncert, ze moja mama musiala z nia siedziec w drugim pokoju, bo jak widziala ja to ryk, ale jak ja przyszlam juz bylo dobrze, moj maly cycek, bez mamusia strachobzidlo

milady tez mysle, ze narazie nie jest czas na jakiekolwiek decyzje. najwazniejsze zeby dzieciaki juz doszly do siebie, no i ty, a czas pokaze co z marcinem, wazne, ze jest przy was.
eliza juz sie podnosi na kolanka przy wszystkim, ale z ladowaniem juz gorzej, albo sie walnie, albo zesliznie, wiec musze za nia biegac wszedzie. wczoraj prawie przewrocila na siebie kosz dla brudnych rzeczy ( jest plastikowy, ale dosc potezny), ale dobieglam w sekunde i ja uratowalam

gochens zazdroszcze golych tylkow, ale ja musialabym pozyczyc u elizy sliniak

violcia nie zazdroszcze ciaglych porzadkow, ale nic z tym niestety nie zrobisz, trzeba znaczy trzeba.
milego dnia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Violcia Ty ranny ptaszku

Co do strzyzenia tobprzyjedz jak bedziesz miala czas ja poki co w domu siedze wiec nawet popoludniuvw tygidniu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kakaszka fajnie ze na kursie ok no i sen pierwsza klasa

Nocka w miare dobra choc budzila sie na piciu

Dzisiaj sprzatanie, zakupy i o 17 idziemy na kawke do tej znajomej z naprzeciwka chxemy zeby mezusiowie sie poznali

Ja zrobilam sobie wczoraj pazurki pokaze Wam to ocenicie

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Pazurki śliczne

Awans... no awans to już formalność jest ale mój kierownik jeszcze będzie latał za podwyzką

Milady tez sie wzruszyłam

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a pazurki swietne

kakaszka sen pierwsza klasa,

a wlasnie mi sie przypomnialo,moj dlugo sie nie golil,zapuszczal brode i przed wczoraj sie ogolil a Oski na jego widok w ryk i tak strasznie plakal ze ledwo go uspokoilam,dzikusek maly

ja juz pranie wstawilam,jeden pokoj ogarniety,biore sie za pozostale,ale zaraz chlopaki wracaja wiec pewnie za duzo nie zrobie.
a i musze sie pochwalic ze znow 2 kg schudlam

szosteczka prosze
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A Bartkowi ida chyba zęby bo kapie mu ślinka mocno no i noc nie byłazbyt fajna

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

A ja chce do pracy o ile znajde cokolwiek

Marta to trzymam kciuki obys ta podwyzke dostala

A wiecie jaki ja mialam dzisiaj okropny sen :/ najpierw mi sie snilo ze moj mnie zostawil i z jakimis dwoma laskami poszedl i Gabi chcial mi zabrac :/ avpozniej mi sie snilo ze bylam w szpitalu z Gabi i niewiem co to ale jakies igly jej wbijali w kregoslup no masakra az zryczana sie obudzilam :/ i ze usg mieli mi robic a ja im mowie ze @ mi sie skonczyla 2 dni temu i niemozliwe jest zebym w ciazy byla normalnie moja wyobraznia plata figle ;/
Milego dnia
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

bartus " wypusccie mnie"

jezu dalej mnie moj sen nie puszcza, bylby moj obok zostalby zgwalcony

violcia super prezenciki, tez tak chce