BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 tygodni temu #855696 przez rysa
Jejku tylko troche mnie nie było a tu tyyyle rzeczy się działo i dzieje ;)

Gochens :ohmy: gratuluje małej fasoleczki.Ale cudnie.Ja też czasem myśle że chciała bym mieć już następne serduszko do kochania ale wiem że nie możemy sobie pozwolić bo z kasą krucho a ostatnio to juz wogóle masakra.
A poza tym nie wiadomo jak to między nami będzie :unsure:

W kazdym razie Gochens :kiss:

Milady trzymaj się kochana :kiss:

Marta trzymam kciuki za podwyżke :)

A noce u nas bez zmian czyli kilka pobudek, Czasami przytulanie

U nas tez tragiczna pogoda a musze do sklepu iść bo okres dostałam i nie mam podpasek na noc :angry:

Ja też byłam ostatnio u fryzjera, może później wstawie fotke :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855724 przez cordis
Dzień dobry witam się po długim podczytywaniu, u mnie tak leje, takie ciemne chmury że nic tylko w łóżku.
Ja jestem na zastrzykach mam sterydy jednak kręgosłup odmówił posłuszeństwa znowu coś tam się poluzowało gdzie miałam uraz, normalnie 30 na karku a czuję się jak wrak plecowy.

Milady jak przeczytałam to aż mnie ciary przeszły, oby już wszystkie nieszczęścia dały Wam spokój.

kakaszka a Ty już piratujesz po drodze, czy na razie same wykłady masz??

Marta fajnie masz z tym awansem, u mnie pierwszy jest po 5 latach a potem długo długo nic, oczywiście kasa zostaje ta sama :lol:

dziecko śpi już prawie 3 godziny ja też się zdrzemnęłam ale bez kawy nie ruszę dzisiaj.
Czy Wasze dziecka jak zaczynały raczkować też lądowały na głowie? Bartek z pozycji do raczkowania siada i chce się przemieszczać, ale nie zawsze załapie że ręce też muszą iść i ląduje na głowie lub buzi a ryk straszny, normalnie chyba mu jakiś kask dam.

co gotujecie??

aha Rysa chyba w przyszłym tygodniu jestem na weekend w Bielsku będę Cię wypatrywać :))

11 lata 3 tygodni temu #855725 przez szósteczka
Wrocilam z bazaru kupilam material do stroikow swiatecznych i palemek na konkurs oraz sobie bluzke na urodziny ktore mam za miesiac. Ale fajne te ciuchy te kurtki skurzane wszystkie mi sie podobaja ja takie uwielbiam ale nie mam figury. Kakaszka sen fajowy.
A oto moja bluzka
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855729 przez kakaszka
macie moja pindziuszke, cos jej sie poliki zwiekszyly na babcinym jedzonku :)
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855749 przez aleksiaa88
Nie no nieee Bartolini wymiata zdjęcie zajebiste

Eliza ale uchachana

Oskarek śliczną masz tą brązową kurteczkę

Szósteczka do twarzy Ci w tym kolorze a uśmiech gdzie?

Nastka biedulko będziesz się męczyć jesteś ruchliwa a tu cię gipsem ograniczyli

Zaczęło padać a piździ.
Jedziemy do miasta zakup wiosennej czapuryny dla małego bo już w starej łepetyna się nie mieści

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855756 przez Hania84
Witamy i my :)

Też mamy dzis załamanie pogody lekkie....jest bez słońca i wiatr ale 12 stopni :)
byłyśmy z Lenką w Polskim sklepie i mówiłam kobiecie że jakby jakaś fajną starszą emerytkę spotkała która byłaby chętna opiekować się Lenką kiedy ja bym znalazła pracę to ja chętnie i niech weźmie od niej telefon ;) powiedziała ze nie ma sprawy i będzie miała na uwadze :) także już jakiś krok w przód.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

...no i mama mi dziś powiedziała że jakby co to ktoś z rodziny też może przyjechac się zająć Lenką..np. moja ciotka (zaoszczędziłaby na ogrzewaniu przy okazji zimą bo ona emerytka sama także też fajnie :) ) mam trochę opcji :)

Viocia ale gdzie tam Lenka dała sobie luz z raczkowaniem :laugh: nie będzie się brudzić przecież :laugh: :lol: a ciuszki super dostałaś ...tę drugą torebkę też mogłaś pokazac :blink: pewnie tak samo ładna :) i Oskarka skóra też mi się podoba :) będzie teraz mały macho podrywacz w tej skórze :silly:

Milady nic nowego nie napiszę...jestem tego zdania co dziewczyny...pogadacie jak już dzieci dojdą do siebie teraz one są najważniejsze. Małe bidulki. trzymajcie się i ucałuj też ode mnie maluchy :kiss: a tamten facet musiał ostro w was walnąć ze takie skutki B) powinien ponieść ostrą karę :angry:

Bartuś śliczny w tym oknie :)

szósteczka bluzka fajna...widzę że ma wstawki ze skóry...teraz takie bluzki modne są :) właśnie a uśmiech gdzie ? :blink:

kakaszka Elizka to śliczna malutka :) jak juz ładnie na kolankach kombinuje :blink: :silly: i jak ładnie juz sama pije :)

karolka co za sen :ohmy: :cheer: B) współczuję...sama bym chyba obudziła się zlana potem i z płaczem :dry:

Zapisałam się do fryzjera na 25 marca :lol: zrobię sobie prezent na urodziny :blush:

miłej soboty

aha cordis matko to co masz z kręgosłupem że az zastrzyki? to w kręgi dostajesz jakąś blokadę czy co? :cheer: współczuję :huh: a na obiad mam dziś rosół :silly: reszta rosołu na jutro , nie wysilam się :S :silly:

Violcia wszystkiego dobrego z okazji I rocznicy :blush: życze by małż troszkę sprzątał :silly: i baaaardzo Cię kochał i się Wami ładnie opiekował. Duuużo miłości dla Was :)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855779 przez KaRoLkA
Bartus cudny i chyba mu szkoda ze nie wyjdzie na zewnatrz :)

Elizka Ty slicznoto :) taka zadowolona malutka :) moja to wygodnisia nie bedzie sobie butelki sama trzymac bo przecież lepiej ciągnąć za ucho siebie lub mame :)

Szosteczka super ta bluzka , do twarzy Ci :)

Haniu extra że aż tyle opcji macie co do opieki i oby sie z ta pracą udało ;) a właśnie nic nie wiadomo odnosnie żłobków ???

Cordis bidulko co to sie podzialo ?? Kuruj sie kochana :* Gabi tez leciała na głowę ale już obczaila że trzeba rece wystawiać:)

Aleksia udanych łowów ;)

Rysa pokaż sie :)

Haniu i szosteczka kiedy te urodziny macie ???

U mnie jeszcze brak planów na obiado kolacje bo tyle co śniadanie jedlismy bo mój wstał właśnie i poszedł zmieniac opony na letnie :) Gabcia ucina drzemke , ja chaupe ogarnęłam na cito takze mozna jesc z podlogi hihi
Wyobrazcie sobie ze Gabi zjadła zupke :cheer: :lol: nie wiem czy to przez to ze dołożyłam jej 2 miarki kaszki 5 zbóż do środka czy toeże jedliśmy wszyscy razem ;) i mój oczywiście palną tekstem" co Ty gadasz ze nie chce jeść jak ładnie je" :angry: przy mnie pluje a nie je :/

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855789 przez Hania84
Karolka jak się po awatarem najedzie kursorem na tort to się urodziny pokazują :lol: ja mam 30 marca i tak ładnie się składa że 30 urodziny :blink: a szósteczka widzę że ma wpisane 20 listopad ?
Brawo dla Gabi za zjedzenie obiadku :) obyś juz tak ładnie jadła mamusi :)
Kurde my też już moglibyśmy zmienić...ale nie mamy stalówek :angry: na które byśmy przełożyli zimówki ! mój ma się tym zająć i non stop w robocie siedzi . Ja nie moge mieć wszystkiego na głowie, no niestety B)

Lecę Lenkę położyć spać :)

a co do żłobków to z państwowych mają czas nam dac znać do 1 kwietnia (ale nie licze że się dostanie) a do prywatnego podjęliśmy decyzję że nie będziemy Lenki dawać bo skoro miałabym siedziec w domu to nie chcę specjalnie budzic Lenki o 6 czy 7 i taszczyć ją do żłobka (bo musiałaby być określone godziny bo za nie mają płacone..nie mogłabym zaprowadzac o której mi się podoba) a jakby udało mi się tę pracę dostać albo jakąś inną to wtedy albo jakaś emerytka do Lenki albo ktoś z mojej rodziny :)

11 lata 3 tygodni temu #855793 przez Gochens
Dzien dobry ;)

U nas tez dzis pogoda szara bura a wlasnie sie tak rozpadalo ze hoho a zdazylam z psem wrocic z dworu.. rozlozylam sobie kanape w saloniei lexe pod kolderka ;)

Wczorajszy pokaz... w sumie mam mieszane uczucia bo zrobili to w casynie. Wiec pelno ludzi bo wiadomo graja, miejsc siedzacych brak, w powietrzu pelno dymu bo kazdy jara fajkę. W bufecie dwa drinki za darmo i soki do woli wiec sie napilam sokow za wzzytskie czasy. Pokaz facetow spoko byl "moj" z panienskiego i jeszcze dwoch z czego jeden bylu mojej kolezanki. Pokazy podobne do tych z panienskiego :laugh: w sumie 3 tancerzy myslalam zebedzie lepsze show ale gole dupy widzialam :lol: w domu bylam kolo 2 :cheer:

mama zostala u nas z Alkiem i na nocke wpadla tez moja siostra wiec bylysmy we 3 jak za dawnych czasow ;) mama duzo mi porobila i juz pojechaly dziewczyny. Mezu dzis wraca ale pewnie bedzie dopiero kolo 21 B)

Alan ma 5 zeba przebitego i widze ze jeszcze jeden sie przebija !!!! :blush:

Violcia najlepszego ! Super ciuchy zgarneliscie ;)
Cordis uu to co sie stalo ze az Ci zastrzyki daja ?? :ohmy:
Elizka jaka slodka i wcale nie widac tych okraglych polikow !! Mama chyba p r zesadzasz
Bartus chyba by poskakal po kaluzach ;) Marta zawsze 300 zl wiecej to jest COS :woohoo:
Haniu fajowo ze macie opcje co do opieki z Lenita ! Teraz tylko praca i bedzie cacy :side:
Rysa pokaz fote swa
Karolka moze jej posmakowalo z ta kaszka ?! Fajnie to jutro tez tak zrob zobaczysz czy bedzie ladnie jadla a Twojemu nagraj filma jak nir wierzy... sen r zeczywiscie okropny!!
Ika i co dotarl do wanny Twoj :silly:
szosteczka do twarzy Ci w tej bluzce :blink:

ja poza tym ze nie mam ochoty na nic do jedzenia to nie mam tez pomyslu... moj dzis wraca a w lodowce swiatlo a jak pomysle o zakupach to mi sie odechciewa :S :S

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855840 przez Milady
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 tygodni temu #855847 przez Marta1985
Jestem przed okresem i mnie wszystko wkurza .... troszkę pokrzyczałam na Bartka bo wydziwiał przy obiedzie :( i mam wyrzuty teraz ... aktualnie mam kawę i piszę do was a maż zajmuje się Bartusiem.

Chwilkę odpocznę i mam zamiar zrobić przegląd szafki synka.

W ogóle to muszę się pochwalić :)

Ze Streetcomu dostałam paczkę maści Bepanthen :) Karton z 13 kosmetyczkami w których po jednej 30 g maści do rekomendacji :) Super bo my jej używamy i uważam że jest rewelacyjna ... oprócz niedawnej biegunki Bartka to dzięki niej mamy śliczną pupcie :) Niestety mnie mogę wam przez forum jej rozdać ale rekomenduję :) dla mnie jest idealna :)

www.facebook.com/streetcom

I zapraszam do konkursu:
radyekspertek.babyonline.pl/zaprojektuj

11 lata 3 tygodni temu #855855 przez rysa
Marta a co trzeba zrobić żeby dostać te próbki ze streetcomu?

Cordis a gdzie teściowie dokładnie mieszkają?Zebym Cię też wypatrywała? :)

Kakaszka robisz prawko?Jak to wygląda na Białorusi? Ja też myślałam że wkońcu w tym miesiącu wezme się za swoje ale z kasą lipa bo R. mało pracował w zeszłym miesiącu :dry: Jego szef miał wypadek i nie miał kto jeździć po materiał...

Alanek gratuluje ząbków :laugh:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855858 przez kakaszka
eliza sie obudzila po prawie 3 godzinnej drzemce, to sie wyluzowalam :)

rysa tu trwa to jakos 3,5 miesiaca. najpierw prawie 2 miechy teorii co 3 dzien mniej wiecej, pozniej jazdy, ale ponoc latwiej sie zdaje niz w polsce, zobaczymy.
licze na ulge przy zdaniu, bo juz bedzie pewnie brzuchol widac, grr...

ja tez cos nie mam dzis apetytu, a mama mi nazostawiala tyle pysznosci, ogorkowa, risotto z owocami morza, cos podobnego do salatki warzywnej ale z kurczakiem itd, a ja tylko dziubie po trochu.

chyba musz esie nachlac lajtowej kawusi, bo caly wieczor z raczkujaca eliza, trzeba miec energie :)

milady po tu jestesmy, zeby mozna bylo komu sie wygadac i wyzalic, trzymam kciuki oby dzieciaki szybko doszly do siebie i ty rowniez. a ten kutas powinien poniesc konsekwencje, masz racje.

11 lata 3 tygodni temu #855860 przez Marta1985
Musisz się zarejestrować na stronie i wypełniasz różnorodne ankiety i jak sie zakwalifikujesz do kampanii to wtedy ci przysyłają próbki rózne :) Juz udało mi sie rekomendować żele pod prysznic AXE, ciasteczka milka no i teraz jest bepanthen :)

ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/sha...fdbfe8b2cc9d159ef54b

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855865 przez Hania84
Milady
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurde Marta a ja się zastanawiam jak u Sophie znalazł się od razu Bartek ??? :D przecież ona ma Zosię :silly: normalnie mylące te awatary hihi :D
Mnie juz na nic nie naciągną..żadnych danych i ankiet :angry: miała być grzechotka i co? dooopa...a moje dane mają za free :angry: :angry:

A ja już się farbnęłam :) świetna ta farba w pianie :) jestem z niej mega zadowolona :) nie pobrudziłam się...fajnie i prosto ją nałożyłam i kolor ekstra :) znów mam połysk na włosach :lol:

Lena jeszcze śpi...zdążyłam zjeść jeszcze obiad :)

karolka a powiedz mi , a Ty się ścinasz sama? czy jak to wygląda?

Noooo Gochensie a miałam pytać jak tam na chipach było :lol: noo ogólnie to nie fajnie siedzieć w zadymionym pomieszczeniu :X bleee ... ale ważne że trochę tyłków znajomych zobaczyłaś i mogłaś się napić duuuuużo soków :blink: fajnie że mama i siostra takie pomocne :)

hehe kakaszka moja jak na razie śpi 2h 15min :lol: ciekawe czy pobije Elizkę bo widze że Eliza dziś spała na miano miszcza (jak to gochens fajnie ujęła raz o Lenie :blink: )

AGUSIA CO TAM U CIEBIE I DZIECI ????? ODEZWIJ SIĘ KOCHANA BO RZADKO OSTATNIO JESTEŚ :(
SOPHIE ??? TO SAMO :dry:
SRENKA JAK SIĘ CZUJESZ??? MINĘŁY TE WSTRĘTNE NUDNOŚCI ???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka