- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Gabi nie widziałam Cie ale wystrojona fiu fiu! chyba randka się szykuje
Kakaszka a kiedy mówisz rodzicom?? no i chyba czas na aborcję tez jest do jakiegoś momentu nie?
Kasia co Smacznego robisz?
Rysa mój mężu zareagował bardzo dobrze, lepiej nawet ode mnie
Aleksia to zaskoczy się mężu jak mu obiad podasz
Haniu a jak rosolek robisz to taki rzadki?
U nas dziś makaron z kurczakiem, szpinakiem, czosnkiem i chilli ale dobre wyszło teraz ja w kąpieli a mężu leży na kanapie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Aha to 1000zł to poprostu twój zwrot? Mi te 650 od razu wyliczyło w PIT 37 i wpisałam tylko do PIT O
A Filip ma dwie dolne jedynki i w poniedziałek wysz ła mu dolna dwójka a nie miał spuchniętych dziąsełek, górne ma od dawna ale zębów jak nie było tak nie ma
Kakaszka a Twój facet będzie chyba w lekkim szoku
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
U nas też nie od razu wyszły zęby od momentu aż widziałam opuchnięte także może niedługo się pokażą?
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kakaszka ja tez tak mam ze zawsze wszystko odkladam na ostatni moment i gadaj z chlopakiem bo jestem ciekawa reakcji
Hania a ja uwazam ze dobrze zrobilas ze sie upomnialas,jestescie juz teraz rodzina i to sa chyba wasze wspolne pieniadze,a skoro Twoj nie potrafi to ktos sie musi tym zajac.
Gochens to ładnie zwrotu dostaniesz
My sie tutaj dopiero w maju rozliczamy,ale tu jest latwiej bo wpisuje tylko kwote ile zarobilam w ciagu roku,reszte Ci oni podliczaja
mysmy wrocili nie dawno ze spacerku,a zrobilo sie cieplutko,ubralam bluzke na 3/4 i na to kurteczke to musialam ja sciagnac bo takie goraco,bylismy w fajnym miejscu,gdzie cisze i spokoj,tylko troche pod gorke,to musialam sie troche nameczyc z pchaniem do gory,napstrykalam fotek troche ,to wstawiam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens tak dałam jej takiego rzadkiego rosołu tylko do popróbowania smaku...a za chwilę i tak miała swój obiadek
Ciekawe ile mi tu zwrócą...czy tu też jakas jest ulga na dziecko...chociaz połowę grupy na dziecko dodali...więc zobaczę.
Violcia no nie mogę się napatrzeć nigdy na te niebieskie oczka Oskarka i na jego nieskazitelną twarzyczkę normalnie cudny a na zdjęciu gdzie stoi to chyba najbardziej zadowolony widac że uwielbia tę czynność A Ty świetnie wyglądasz w tych lokach i za każdym razem ciut inaczej wychodzisz na zdjęciach na tym z Oskarkiem teraz wyszłaś jakbyś miała ze 17 lat bardzo fajnie i młodo wyglądasz
dobra oddaję kompa mojemu na chwile bo CV chce pisać
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
woow violcia ale ładna babeczka jesteś i jak młodziutko wyglądasz, ile Ty masz lat bo ja nie pamiętam ))
a synuś jak ładnie stoi, dobrze że jest siata bo by pewnie uciekał
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Cordis mój też się do mnie dobiera dziś mnie ugryzl w palec u stopy Leżę sobie a ten bach z Zaskoczenia
Haniu dowiedz się niemcuchy są hoini wiec może coś uszykowali.
Uciekam na film miłego Wieczoru i nocy
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu to mi strzeliłas komplementa dziekuje,az sie zarumienilam
Cordis ze mnie juz starucha,w czerwcu 27 koncze
Gochens milego ogladania
Ale ten weekend trwa krotko jutro juz do pracy,zaraz idde naszykowac zarełko,Oski o dziwo sam zasnal w łozeczku,teraz go klade troche pozniej spac,az sie porzadnie zmeczy bo tak to trudno bylo mu zasnac.
kakaszka jak tam rozmowa z Twoim??
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...ale widze ze sporo dziewczyn dzis wywiało
Gochens to ci Ali gryzacz mały a zapomniałam pochwalic pomysła na obiados dzisiejszy sama bym taki wszamała
Lena własnie pije mleko z tatą i zaraz zaśnie
Violcia a prosze bardzo sama prawda i dobrze, ze kładziesz Oskarka później troszkę , wtedy będzie szybko zasypiał i nie będzie się tak męczył...dzieci muszą się zmęczyc przed spaniem...jak ja widzę że Lena jeszcze pełna werwy to jej nie kładę...robię to dopiero jak widzę ze sie uspokaja, wycisza i zaczyna trzeć nosek lub oczka...i wtedy 5 minut i nyna
Dziś fajnie się z Lenką bawiłam stała na nóżkach a ja ją w szyjkę łaskotałam buzią i udawałam ze chcę ją ugryźć ale się śmiała w głos...miała mega radochę
Agusia to juz całkiem zapomniała o nas
kakaszka właśnie rozmawiałas z Twoim????
...kurde...Lena wypiła tylko 80ml mleka ciekawe co się stało...ale nie płacze ani nic...zasnęła...może była tak juz zmęczona??? pewnie obudzi się w nocy w takim razie
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Violcia lachonie juzvwiem po kim Oskarek ma taka buzie sliczna oboje pieknie wyszliscie i tak to Werka jest w ciazy i ma termin na pazdziernik to nastepnym razem odwiez swojego i przyjezdzaj do Nas pospacerujemy razem
Haniu ja tez lubie ta piosenke a ta piosenka tej samej grupy tez jest swietna
Gochens fajnie ze azctyle zwrotu dostaniesz my sie tu nie rozliczamy a szkoda bo tez troche zwrotu by bylo. Milego ogladania
Sophie gdzie Ty sie podziewasz ??? Czekam na foto fryzurki
Kakaszka jak tam rozmowa ???
Niedzielka minela bardzo milutko , bylismy na wycieczce i bylo super tak rodzinnie , pogoda cudna 16 stopni i zero chmur bylismy tez w MC na salatce cezara i kawusi bardzo mi smakowala
ogolnie to ja też uwielbiam muzyke kazda byle mi w ucho wpadala i najlepiej slucha sie w aucie na full i mozna jechac albo jak moj zabiera mala na spacer to na kinie basy i dawaj dyskoteka
Gabrynia moja nauczyła sie klaskac w rączki i cały dzień brawo biła i zaciesz przy tym niesamowity
Zjadla kaszke 5 zbóż z lipa i zasnela sama w łóżeczku juz przed 20
takze matka odpoczywa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Wszystkie dzieciaki cudaśne i Violcia ślicznotka :*
Dobranoc
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Gabi sliczna z tym językiem hihi Lena ostatnio też tak robi...a szczególnie jak sie bawi albo jak chce cos zbroić
Oczy mi się zamykają już więc mykam spać
dobranoc
szósteczka wow ale śliczne palmy piękne na prawdę aż mi gały wyskoczyły bo nie myślałam ze aż takie duże bedziecie robić a dziewczyny super Pati bidulka z tym gipsem ale widać ze już lepiej co nie?
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Kakaszkabwlasnie jak tam gadaliscie ze swoim a jutro bdziesz mowic rodzicom ?
To pa dobrej i spokojnej nocki
No dzieki mialy wlasnie byc od 1 do 1,5 m i to sa najwyzsze, Pati juz znacznie lepiej jutri idzie juz do szkoly bedziemy jej kopiowc zeszysty a we srode na kontrol moze lzejszy gips nalozymy zobaczymy bo podobno nonstrasznie drogii jest
Sory za literowki ale t ten zakichany tablet
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
staram się Was podczytywac i być na bieżąco...
Kakaszka, że tak zapytam...robiłaś test, wyszły dwie krechy? Bo chyab niedoczytałam, a z Twoich wypowiedzi stwoerdzam, że na 100% jesteś pewna, że jestes w ciązy...
Rysa, jesteś śliczną kobietą..
Haniu, dobrze, że się za to wzięłaś...
Srenka, a Ty kiedy pokażesz nam fasoleczkę?
Szósteczka super palmy
Gratuluję wszystkim zębaczm my nadal mamy tylko 2 zęby...
Wszystkie zdjęcia cudne Nie chcę nikogo pominąć
musze się pochwalić...
Emi zaczęła wołać siku i pieknie to robi