- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
dzisiaj noc mega hiper do bani spałam... właściwie nie spałam, nie wiem czy to zęby czy moje dziecię wyło do pełni ale o 5:40 był gotowy do zabawy.
aleksia chciałaś sobie najnormalniej wycieczkę zrobić następnym razem bierz termon kanapki
tak tak gacie złapane biegłam o ile biegiem to można nazwać raczej połamańcem przez te plecy, nic kuźwa nie przechodzi
Hania dokładnie jestem tego samego zdania co Malutka lepiej bym tego nie mogła napisać olej je ciepłym moczem i to najlepiej tym porannym z pierwszego strumienia.
Niestety czasem trzeba chłopa kopnąć solidnie w dupę żeby zebrał się do roboty i do jakiegokolwiek działania.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
no wiec ide dzis do ginana 15 jakos, trzymajcie kciuki, zeby to bylo cokolwiek tylko nie ciaza
gadalam wczoraj z moim na szybkiego, powiedzial, ze i tak mnie kocha i kazda moja decyzje zrozumie, zebym wszystkie za i przeciw przemyslala. serio mowiaz jestem nastawiona bardzo na aborcje, ale zycie pokaze, bo cos mi chyba z nerwow dzis boli podbrzusze mamie powiedzialam, ze mi cos boli i ze nie mam okresu i ze sie martwie,a ona mnie zapisala do prywaciarza.
haniu rozumiem sytuacja nie zbyt, ale zeby rezygnowac ze zwiazku to troche przesadzilas wedlug mnie. przemysl wszystko na spokojnie i wracaj do nas, bo bez ciebie bedzie pusto :-*
aleksia uwierz mi ze ja z drogami zawsze tak mam, ale jak narazie na pieszo, zawsze wybiore ta dluzsza, zabladze i sie zgubie
no to dopiero stres mnie ogarnia przed ginem, cala mnie telepie.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Nie chce pisać komu zazdroszczę spania w nocy bo jeszcze zapeszę i maleństwo przestanie ładnie spać
Co do bóli pleców nigdy nie miałam z nim do czynienia ale do dziś. Jak się obudziłam, przeciągnęłam się i jak cos zagruchotało tak mnie lupie cos miedzy prawą łopatką a kręgosłupem. Taki ból jak czasami gdy przewieje albo źle się spało w nocy i kark boli przy ruszaniu głową, tak mnie łopatka boli aż kłuje.
Kakaszka trzymam kciuki by to było cokolwiek innego, jakieś nie wiem zaburzenia hormonalne czy cuś. A mama nic nie zaczela podejrzewać? Ile u was kosztuje wizyta u prywaciarza?
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Haniu oi trzymaj się i nie poddawaj bedzie dobrze uwazam x dobrze zrobilas czasem trzeba pomoc facetowi podjac kroki w walce o swoje i to ta siostra twojego jest winna tej niezgody bo nie dopilnowala obowiązku oddania wam długu i gdy nie mogła oddać to powinna zadzwonić i ustalić raty i termin do kiedy wam odda i nie bylo by problemu a ty jako osoba dbajaca o wasz dom i matteoaca sie o utrzymanie wasze masz prawo upominac sie o te pieniądze bo sa one wam potrzebne do godnego utrzymania rodziny. Trzymaj się ciepło i szybko do nas wracaj .
Malutka kiedys nam te dzieci chyba urosna i bedziemy lepiej sypiac choc i tak te starsze mimo ze potrafia iść spać po 23 a wstać nawet w wolne przed 6 rano wiec wyspimy sie dopiero na starość ale wtedy podobno nie chce juz sie tak dość lubnie może sie spać
A na zdjęciu byla wiola najstarsza i patrycja - któraś pytała
Jakąśzka przemysł to bardo mocno abyś nigdy nie żałował swojej decyzji. Ściskanie cie mocno i zwiększenie by zły w ciebie nie uderzal.
ufortzał. no.
Miłego dnia.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
Mam nadzieję że mnie zrozumiałyscie . Papa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
jeju jak mnie lopatka napitala, zaraz idziemy na spacer a potem mycie glowy... nie lubie ale lekkie i puszyste tak a pozniej leniuchuje bo obiad mam z wczoraj
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Cordis ja tez kawe poprosze bo oczy na zapalkach ;/
Malutka wiem jaki to bol , wspolczuje ja w ciazy mialam taki bol pomiedzy lopatka a kregoslupem ze az mnie zatykalo i oddychac nie moglam , myslalam ze to cos z sercem i soedzilam dzien w szpitalu na ekg :/ a to byl kregoslup przeszlo mi po masci bursztynowej
A wlasnie Cordis może maść bursztynowa by Ci troche pomogła ??? I jakies masaże ???
Aleksia Ty jesteś the best normalnie , ja mam pamięć wzrokowa i wystarczy ze raz przejade i juz droge znam
Kakaszka trzymam kciuki zeby bylo po Twojej mysli a właśnie mama sie nic nie domysla ???
Haniu wracaj tu do Nas!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Szosteczka u Was tez kłótnie? ?? Masz racje co do rozmawiania i dochodzenia do porozumienia , w pelni popieram .
Sophie co u Was ???
Srenka???
No i przechwalilam , noc do bani :/ nie kumam tej dzidzi mojej :/ pogoda dalej śliczna więc zupełnie inaczej się czlowiek czuje jak słoneczko swieci uciekam na kawke
Milego dnia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Macie tu moja dziołchę małą:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
Karolka na te plery nic nie mogę robić, masaże, baseny samo musi wskoczyć znowu na swoje miejsce tzn jest jeden sposób ale nie wykonalny u mnie leżeć na płasko z jakimś ręczniczkiem zwiniętym pod lędźwiami wstawać tylko do wc 4 dni i jest w miarę ok. ale chyba Bartka musiałabym wysłać na kolonię jakąś najpierw
ale aż czytam o tej maści bursztynowej, może zakupię dzisiaj jak uda mi się wyjść, jaka ona tania wooow, a mi tutaj jakiś badziew za 300 zł chcieli wcisnąć.
a kto ma tą Camilę na ząbkowanie? sprawdza się to u Was?
Kakasza powodzenia u gina, zanim cokolwiek zrobisz przemyśl 100 razy, proszę.
Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka z którą na sali porodowej leżałam, chciała kolejnego bobasa ale wylądowała w szpitalu w 6tygodniu poroniła a natomiast wczoraj psiapsióła ze studiów zakomunikowała że w ciąży jest i średnio się cieszy, ale życie jest przewrotne.
Srenki dawno nie było, no nie? Oby jej te dolegliwości minęły.
Malutka ale masz słitaśną różową niuńkę
ja tu nie mogę fotek dodawać wrzuciłam na pocztę
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
No wlasnie tak to bywa jedni chcą inni nie ale ja mowie zawsze jakis plan i sens w tym jest.
Lece do sklepu papa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
postanowiłam nie opuszczac forum ani na chwilę...dodałyście mi wszystkie otuchy i wiary
Malutka, szósteczka macie rację - to jej powinno być głupio a nie mi. Ja gdybym pożyczyła od kogoś kase i ta osoba by sie dopominała to nie miała bym do niej żalu i byłabym skruszona i bym przepraszała a nie jeszcze się unosiła i robiła z kogoś najgorszą.
szósteczka życze duużo cierpliwości do małża i powodzenia w rozmowie będzie dobrze...mąż to dobry człowiek każdy czasem popełnia błąd ja też wszystko zrozumiałam nic się nie martw za literówki
kakaszka powodzenia u gina - trzymam kciuki by to nie była ciąża tylko coś innego co da sie szybko wyleczyć
aleksiaa to miałaś przejażdżkę a co pozwiedzac czasem trzeba
dziś mamy znów pięknie...ide po doładowanie konta bo się kaska skończyła w telefonie.
jutro mamy mieć 22 stopnie a we czwartek 23 normalnie wiosna/lato w zimie
Współczuję Wam dziewczyny tych pobudek w nocy...ja dzis tez mało spałam przez to wszystko i wyobrażam sobie jak się czujecie życze Wam by wasze dzieciaczki w końcu ładnie nocki przesypiały
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Kochana ty nie ulegaj tej zołzie, jak ona na własnego brata najeżdża to partnerka brata to jak dla niej obca osoba. Taki już typ. Pokaż jej że jeste dorosła i wartościową osobą i to ty masz prawo sie obrazic- choc dorosla osoba tak nie postepuje.
Nie chce kontaktu z toba? to nie kij jej w oko ty tez kontaktu z nia nie szukaj na sile, bedzie chciala to sie odezwie i ty wtedy tez sie do niej odezwij.
Pamietaj ze jeśli ktoś zada Ci cierpienie , wiedz, że najlepszą zemstą jest - przebaczenie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Karolka dzięki też kochana za wsparcie
brat i bratowa mojego powiedzieli tak " jak chcesz mieć wroga to pożycz kasę" no i to jest racja. Prawda w 100% No ale cóż niektórym rozumu się do głowy nie doleje.
Malutka masz rację...jak sie odezwie to będę gadać...ogólnie jestem gotowa by jej wybaczyć i wyciągnąć ręke do zgody. Może jest nieszczęśliwa, nie wiem...
Na siłę nie będę próbować...nie chce to nie...jak będzie chciała i okaże skruchę to czemu nie
Dobra lecimy na spacerniak
Jak wrócimy to Wam pokażę wczorajsza Lenkę bo dawno nie wstawiałam...i torebkę jaką dostałam na urodziny (przed urodzinami )