BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 tygodni temu #855866 przez Marta1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Haniu mój awatarek jest niebieski :P

Męzuś wziął Bartka na spacer a ja się chwilę odstresowałam ide powisić pranie i bede ciuszki układać :) pewnie przejże te z okresu niemowlęcego i będe się wzruszać ;)

I wogóle musze się jakoś wygladowo i ciuchowo ogarnać bo jakoś mi żle .... :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #855877 przez violcia00
dzieki dziewczyny za zyczenia,juz obalilismy szampana,tortilla zjedzona bo nie doczekala sie wieczora,a na kolacje mamy salatke z gyrosa i rafaello,wyglada,apetycznie wiec powinno smakowac,dostalam od meza kwiatka w doniczce i buziaka :blush:

zrobila oskarkowi pokuj zabawkowy,gdzie moze szalec,raczkowac,podnosic sie,jest tutaj bezpieczny a nauczyl sie juz ladowac na dupke,ale strasznie dzisiaj rozrabia.

hania ja tez jestem zadowolona z farby w piance :side: :blush: ,fajnie sie rozprowadza :)

rysa gdzie ta obiecana fotka?

Alek gratulaje zabkow.

ja to zazdroszcze ze wasze dzieci tyle spia,moj to 1-1,5h.

wlasnie bede go probowac polozyc.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855885 przez Hania84
Marta ale graficznie podobne macie te awatarki i myli mi sie....ale co się dziwić już stara jestem B) :lol:
Ja musze poszykowac dla siory mojego A. trochę ciuszków bo jej obiecałam...ale nie mam weny by zanurkowac w nie :P

HA Lenita pobiła Elizke w spaniu :D :lol: śpi już 3h 10min. :lol: i na razie nie zapowiada się na pobudkę :D normalnie miszcza mam w tym spaniu :silly:

11 lata 3 tygodni temu #855897 przez szósteczka
Hej oczywiscie pomyliłam sie chodzi mi o moje imieniny które są 26 kwietnia wiec jeszcze sporo ale kazdy pretekst na kupienie ciucha jest dobry. :-)
Milejdu w 100% popieram Hanie. Trzymaj sie będzie dobrze.
super ze wyjscie na oglądanie dupek męskich sie udali.
Violcia to sto lat wam życzę i żeby sie dobrze układało.
Popieram dziewczyny na wiosnę trzeba sie odszykowac jaa tez włoski moze pofarbuję a do fryzjera blizej swiat sie wybieram.

11 lata 3 tygodni temu #855902 przez kakaszka
boze jak tu wytrzymac jeszcze 2 godziny, elizei tak zeby dokaczaja, ze jest nieznosna, nawet dalam jej przeciwbolowe, bo juz nie mam sil.
cos ten lek nic nie daje, bo marudzi strasznie nadal, jeszcze poltorej godziny...

haniu a lena spi raz dziennie? bo my dwa :)

boze jak mi sie marzy dzien calkowicie samej w domu bez elizy nawet, ale bym sobie odpoczela.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855908 przez rysa
mATKO bOSKA O JA GŁUPIA :ohmy: Kakaszka podczytałam jakiś czas temu że podejżewasz że jesteś w ciążt ale że to już fakt???No to gratuluje :ohmy: :laugh: :laugh:

Obiecana fryzura(nie umiem sama sobie zrobić foty)

i mój mały smerfuś :)
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855911 przez Hania84
kakaszka tak śpi tylko raz dziennie :blink: i spała mi dziś 3h 45min :lol: śpioch mały :)

Rysa wow :ohmy: ale odważne cięcie :) ale podoba mi się takie :) i bardzo ładnie Ci w tej fryzurce :) pasuje do Ciebie taka :) w ogóle widzę, ze bardzo ładnie było by Ci w całkiem krótkich włosach też :)

11 lata 3 tygodni temu #855913 przez violcia00
oskar zasnal w koncu po ciezkich probach,w koncu moge odpoczac,a jutro sama bez mo9jego caly dzien,to chyba ocipieje :huh:

kakaszka dobrze cie rozumiem,tez by mi sie przydal odpoczynek,nawet kilka godzin dziennie,jakby ktos sie malym zajal,a Elizka sliczna,podobna do Ciebie :)

Bartolini tez fajowo zaglada do tego okna :)

ja tez bede pakowac ciuszki dla siostry,bo mam tyle tego ze nie ma gdzie pakowac,tylko ze ona jeszcze plci nie zna :angry: ,a mam tez duzo ciuszkow dla dziewczynki od kolezanki :blush:

szosteczka bluzka sliczna :blink: ,czasem mozna bez powodu cos sobie kupic.

to ci lenka,spioszek maly :silly: :silly:

ja tez bym chciala zmienic kolorek wlosow ale nie mam odwagi,a bardzo czerwien mi sie podoba i to od bardzo dawna.

wlasnie srenka jak sie czujesz?

miledy mam nadzieje ze sie wszystko ulozy ;)

11 lata 3 tygodni temu #855915 przez rysa
Dzięki Haniu już kiedyś taką miałam i postanowiłam powrócić do starej fryzury.Moja mama też mnie namawia na całkiem krótką ale narazie nie mam odwagi :) Przynajmniej z jednej strony mogę sie schować :laugh:

Filip też spi dwa razy

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #855927 przez Gochens
Milady też podzielam Hanie :lol:

Kurde ja dziś mam mega senny dzień a jak na złość Alek spał mi tylko 40 minut po południu ale nie powiem, skorzystałam i tez się położyłam ;) później naszła mnie ochota na frytki z frytownicy i zrobiłam.. Oj sto lat nie jadłam a były pyszne, tylko z 5 ziemniaków bo więcej nie miałam :silly:

Rysa odważnie ;) ja bym te krótkie jeszcze mocniej ścieła ;) ładnie Ci w takich!
Violcia no to fajnie ze Wam miło czas upłynął.. I nie martw się kochana dasz rade jutro ja juz 4 dzień sama.
Kakaszka tez by mi się taki dzień przydał... Ale jak bąka nie ma to jakoś tak dziwnie się wydaje... może wyślemy je na randkę?! Hihi

Fifi fajowy :blink:

Oglądam Magdę G pod kolderka, Alan wykapany ale słyszę ze jeszcze nie śpi, póki co nie krzyczy :lol:

11 lata 3 tygodni temu #855928 przez kakaszka
no i ledwo wytrzymalam do tej godziny. eliza jak nakrecona z krzykiem NE NE NE, nie wiem czy kuma co to znaczy, bo siedziec nie, lezec nie, pelzac nie, dalam jej mleko i padla o dziwo, moze te leki przeciwbulowe tak ja usypialy. mama ndzieje, ze juz nie zrobi sobie mega pobudki.

gochens nie mam nic przeciwko randki, ale chyba zoska iki bedzie zazdrosna i bedzie afera :D takze bez takich, poszukamy wolnych facetow :P

rysa bardzo ci ladnie w tej fryzurce, w sumie ladnemu we wszystkim ladnie :) ja podziwiam jak dziewczyny sie tak strzyga, bo ja bym sie bala :)

violcia a moze nie bedzie tak zle i maly bedzie grzeczniutki wyjatkowo dla mamusi :)

rysa gratulacje troche takie nie wesole, bo serio mowiac dziecko mi calkiem teraz nie pasi, ale chyba zaczynam sie przyzwyczajac do tej mysli.

fifi jak zawsze cudowny lobuziaczek :)

11 lata 3 tygodni temu #855930 przez Gochens
Z Ika to ja musze się rozmowic!! bo mój syn to raz widział swoją dupke bo mama wciąż czasu nie ma! choroba. ;)

Alan padł ja kurde tez powoli mam odjazd :(

11 lata 3 tygodni temu #855932 przez Hania84
Kurde Gochens ale Ci zazdroszcze że Alan już we wyrku ;) a Lena musi jeszcze być wykąpana ...czekamy za tatą jeszcze :P ale ona i tak by nie zasnęła mi teraz jak spała tyle i obudziła sie o 17.15 :P
mmmm fryty...też ich 200 lat nie jadłam :huh:
To jutro musicie na zakupki skoknąć jak juz nawet pyr nie ma :blink: :lol: hihi..mama w podwójnej obsadzie to i wszystko wyjedzone co się dziwić :lol: oczywiście joke :D

Lena siedzi teraz na macie i kombinuje ze zabawkami :lol:
wczoraj jak siedziała na podłodze to tak kombinowała jak dotrzeć do koca powieszonego na krześle że z moim mieliśmy ubaw po pachy :D przesuwała się na dupce po troszkę i patrzyła zaglądając pod koc raz w lewo raz w prawo jakby tu go najlepiej ściągnąć :D mały kombinator :D i ładnie się udało na końcu haha :D

11 lata 3 tygodni temu #855956 przez Gochens
Pyry to w domu tylko Alan je :lol: i teraz matula mu wyjadla wiec trzeba kupic

moj dzwonil bedzie w domu dooiero kolo 24 :( no coz trzeba czekac , juz tak za nim tesknie ♥

Alusiek spiocha wiec niech Lenita nie wariuje tylko dołączy do snulandii ☆ ogladam x faktora ale chyba zaraz będę szła se spać. Jutro mozeuda mi sie kupe na nocnik uchwycić, szkoda tylko ze ona tak nieregularnie robi :dry: siki tez narazie na matke a nie do nocnika heheh

11 lata 3 tygodni temu #855963 przez Hania84
Gochens to co Wy jecie? dobra pyrka nie jest zła ;)
a to Alan nie stęka jak robi kupę? ja wtedy właśnie Lenę sadzam :) też nie robi o stałych porach :) zazwyczaj rano ale nie jest powiedziane. A siku to często robią maluchy więc jak Alan posiedzi 15-20min. to na pewno coś zrobi ;) sadzaj go po przed drzemką, po drzemce, tak z 10 minut po piciu...to wtedy na pewno coś będzie :) rano po nocy jak się obudzi to też posadź bo my przecież też idziemy do kibelka :)

Lena już śpi :)

ale tu dziś ciszaaaa :P

gdzie Was wszystkie wywiało ???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka