BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854715 przez Milady
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854739 przez KaRoLkA
Milady jezu jak to sie stalo:/ nic Wam nie jest ??? jak Wy sie czujecie ??? To ten gosc Was nie widzial ??? Roznioslabym go :/
Wracajcie do zdrowka kochani :*

Haniu fajnie ze pospacerowalyscie :) i obiados extra a wlasnie jak robicie curry??? bo ja nigdy nie robilam

My tez dzisiaj spacerowalysmy 2 godziny i mialysmy towarzystwo nowa polska kolezanke z synkiem Noasiem (10 miesiecy) i bylo bardzo przyjemnie :)

11 lata 1 miesiąc temu #854742 przez aleksiaa88
Milady jak przeczytałam to mnie strach obleciał

Ja z wypadkami zyje na codzien mezu do nich jezdzi nie raz widziałam takie auto

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854745 przez Gochens
Woow Milady trzymaj się kochana !!!

Karolka curry to przyprawa jest ;)
Srenka !!! Wypluj to szybko :lol:
Albercik przystojniak :)
Haniu cieplo się zrobilo to ludzie na myjke gnaja... cierpliwości kochana ;)
Kasia mój tablet też nie spelnia siw w roli kompa,,, 500 zl sporo :S
Rysa kurde tez bym doznala szoku moj ostatnio oatyka mial w buzi kawalek bo piesek sobie przyniósł do klatki a ja nawet nie wiem kiedy :angry: pogadaj z R od serca
Violcia polecam krewetki :lol: bagieta czosnkowa i mniami.. a co jest w sobote ?? Wasza rocznica :unsure:

Jestem juz po wizycie pan doktor siw spoznil 20 minut ale widzialam swoje 13mm szczęścia♥♥♥, bijace serduszko i jak sie ruszal !! Fotke mam na telefonie wiec wkleje jak wyjde z wanny bo z tabletem siedze hihi ogolnie wszystko jest ok nasteone 11-12 tydzien :)

Alan spi a ja zaraz uciekam do lozka sie zrelaksowac.

11 lata 1 miesiąc temu #854749 przez Marta1985
Milady ... ucałuj dzieciaczki ode mnie :kiss: :*

Zobaczysz ze wszystko będzie dobrze :kiss:

To są silne dzieciaczki wiec wyjdą z tego :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #854755 przez aleksiaa88
Gochens ale sie ucieszyłam jak napisałas ze widziałas ruszajace sie dzieciatko

11 lata 1 miesiąc temu #854761 przez Gochens
tu mój mały berbec ;) doktorek mówil że nie usiedzi w miejscu hehe

Usmiechalam się do tego monitora jak głupia :blush:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854773 przez Hania84
Ojej Milady co za oszołom :ohmy: też bym go pozamiatała jakbym wyszła z auta :angry: Biedne dzieciaczki :kiss: dużo zdrówka przesyłam i siły. Oby lekarze już nic nie wykryli innego. Trzymajcie się :)

Gochens Kurdeeeeeee :lol: jakie szczęście :lol: az mam banana na gębusi :silly: :lol: :laugh: 13mm fasolinka !!! cudnie !!! cudnie !!!! :blush: Fajnie, że wszystko okej :)

Lena ostatnio szybko się wszystkim nudzi...jakiś czas temu potrafiła bawić się sama godzinę nawet półtora a teraz po pół godzinie musze wymyślic jej coś nowego :P czasem mi pomysłów brakuje :side: :cheer:

Lena umie mówić baba, mama, tata i jak jej się uda to dziadzia...ale stwierdzam, że to raczej przypadkowe na razie :blink: robi kuku, papa, a jak siedzi na nocniku to jak zrobi to sygnalizuje że już jest :woohoo: słowami eeeeee...a jak siedzi i robi to albo powtarza po mnie si si albo aa aa :D także wie już bardzo dobrze do czego służy nocnik :lol:

Violcia ja Ci nie pomoge w pomysłach na rocznicę bo sama nawet zwykły obiad mam problem ostatnio wymyslec :P ale widzę, że masz fajne pomysły więc spoko luz :) dziewczyny też fajne proponują więc będzie udane :)
i fajnie ze tak o Was zadbali z PL :) ja na DPD nie moge narzekać zawsze mam na 3 dzień paczkę...gorzej jak rodzice wysyłają DHL'em to minimum 4-5 dni idzie czasem nawet 7 :S
Też właśnie czekam za paczką od rodziców :blink: w poniedziałek wysyłali :)
i po raz kolejny powtarzam super masz teścia :blink: dba o Ciebie i widze, ze Cię rozpieszcza bardziej jak teściowa :blink: musi Cię bardzo lubić :side:

Gochens pewnie masz rację, że musze być cierpliwa...kaska się przyda...dobrze że robota jest...ale czasem mnie przybija to że cały dzień sama z Lenką :S nic muszę wytrzymać :side:

...zaraz pewnie przyjdzie...jeszcze 15/20 minut :)

miłego wieczoru

Gochens ale fajny berbeć :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #854784 przez Marta1985
Mały Gochens jest cudny :) ;*

11 lata 1 miesiąc temu #854785 przez Sophie25
Gochens az sie wzruszyłam,jejku jakie to jest słodkie taka mała rozwijajaca sie istotka rosnaca w brzuszku mamy :blush: :kiss:
Zosia moja spi ale nie wiadomo jak o :laugh: ug

Milady pisałam smsy bom nie wytrzymała i napisała mi ze brat sie obwinia bo to on prowadził i ma złamany nos,uderzył w kierownice a Marcin sie awanturował o to ze wina brata Milady ...
Z dzieciakami w miare ok ale Nastka nie dobrze bo napisała ze mocno ta raczka uczaskana ... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Iwo spi ...

Matko ja bym zawału dostała z moja panika straszną ....
Pisze jej słowa otuchy wiec moze sie jej troszke lzej na sercu zrobi ...
Oby ten Marcin ja wspierał ...

Cały czas głodna jestem od paru dni ale nie chce sovbie nadziei robić bo to za wczesnie ...

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854787 przez Sophie25
Marta podobne mamy avatary fajnuie to wyglada jak piszemy razem posty pod sobą hah :D :D

Dla was na poprawe humoru:

Dwie młode dziewczyny rozmawiają ze sobą:
- Jaki piękny łańcuszek ! Ile dałaś za niego ?
- A, z pięć razy...

Rozmawiają dwie przyjaciółki:
- Czy rozmawiasz z mężem w czasie stosunku?
- Jeśli zadzwoni, to tak.
:woohoo:

- Jestem lesbijką - mówi córka do ojca.
- W porządku.
- Tato, ja też jestem lesbijką... - mówi druga córka.
- Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec.
- Ja lubię... - wtrąca się syn.
:woohoo: :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #854796 przez Marta1985
No ja wczoraj szukałam awatara jakiegos i znalazłam :laugh:

www.google.pl/search?q=baby+boy+icons+cl...408&bih=676&dpr=1.36

www.google.pl/search?newwindow=1&client=.....3.1.96.uAnV7NACGJw

A milady pozdrów od nas ... mam wrażenie że brat milady jest bardziej zaangażowany niż Marcin. Wiadomo są emocje teraz ale przecież to nie jest ich wina :(

11 lata 1 miesiąc temu #854801 przez KaRoLkA
Sophie niezle te kawaly :woohoo: pocieszaj Milady mam nadzieje ze ten M jej teraz pomoze

Gochens sliczna fasolka :blush: dobrze ze wszystko jest ok :) az sama mam chec znowu bovto taki super okres w zyciu kobiety :) przynajmniej ja bardzo milo wspominam :) wiem ze curry to przyprawa tyle ze niektorzy robia kurczaka curry w jakims sosie czy czym i o to mi chodzilo ;)

Haniu moja tez sie nudzi szybko a co najlepsze bo wtefy zwykla butelka plastikowa lub gazeta bardziej ja interesuje niz zabawki

Sophi dzialacie caly czas ??? Oby sie wkoncu udalo :kiss:

Moja zasypia sama dzisiaj i cos cicho jest wiec moze usnela :)
Wiecie co mi powiedziala ta dziewczyna dzisiaj ze jak zwiekszyla ilosc jedzonka w ciagu dnia malemu to przestalnsie budzic w nocy , ciekawi mnie to ;)
Zrobilam dzisiaj zupke jarzynowa z lanym ciastem i mala dalej niechciala jesc :/

Do mam raczkujacych babli, wasze dzieci tez maja zaczerwienione pachwinki ??? Od pampera ?? Bo Gabi jak zaczela raczkowac tak ma pacgwinki czerwone jakby zatarte :huh: czym to posmarowac bo chyba nie sudokremem bonon wysusza :/

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854829 przez Hania84
Marta świetne te awatarki :) i faktycznie jak piszecie ze Sophie to musze zobaczyć dokładnie, która to pisała bo podobne macie :lol:

Sophie świetne te kawały :lol: posmiałam się :D i powodzenia w starankach :) oby już niedługo pokazały się dwie kreseczki :) a lekarz co mówi? bierzesz jakieś tabletki?

Karolka własnie o curry miałam Ci napisać. Ja daję do kurczaka przyprawę :) suszony estragon, curry w proszku, czosnek ( na 400g kuraka 4 duże ząbki pokrojone w paski...dodałam też trochę delikatu czerwonego do mięs) ..warzywa mrożone miałam ( mix- marchew, brokuł, kalafior) plus pokroiłam w talarki 2 małe cukinie...na patelnię to...podlałam wodą i pod koniec dodałam trochę przyprawy meksykańskiej :) ryż ugotowałam osobno (2 paczki ale potrzebne do takiej ilości 1,5 ) potem wszystko razem zmieszałam i gotowe :) bardzo dobre wyszło :) i mamy na 2 dni :)

Gochens tak patrzę na tego groszka co masz teraz w sobie i tak myślę...że nasze pociechy były takie malutkie a teraz krzyczą, wcinaja bułki i chodzą lub raczkują :lol: jak to z takiej fasolinki człowieczek powstaje no nie? :)

Karolka Twoja juz śpi a moja dopiero idzie się kąpać :lol:
no i fakt jak same dzieci zasypiają to jest super...Lena juz od dawna i nie wyobrażam sobie teraz inaczej :)

może będę później ...ale nie gwarantuję ;)
jakby co to mówię już dobranoc :)

aha i jestem tego zdania co Marta jeśli chodzi o Milady...przecież to nie jest ich wina to co się M. rzuca :S

karolka moja tez ma zaczerwienienia ale na udach od gumek pampkowych...nie są to otarcia...ale jeśli Gabi ma to nie wiem czy sudocrem na to dobry :S może jakiś krem łagodząco-kojący?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854871 przez Gochens
Dziewczyny dokładnie ja też Was mylę i poznaje tylko po świecącym BARTEK napisie :lol:

Sophie fajne kawały uśmiałam się :) Ja za Was trzymam mocno kciukasy i licze ze niedlugo zostaniemy ciotkami!!
Karolka ja ogólnie curry dodaje nawet do tostów :silly: kocham tą przyprawę tak jak czosnek więc wsypuje tam gdzie się da :) tylko jakoś do rybsona mi nie pasuje ale ja nie jem ogólnie ryb jak już coś to łososia ale to i tak wole tego na zimno z biedronki :) a mój ma czerwone kolana i suche w cholere na pachwinach nie ma nic :huh:
Haniu to prawda ja dziś mówię do Alana że też był taką fasolą a teraz drze się w niebogłosy heh. No to Lenka ładne postępy robi , do przodu mnie jak nie wiem

Alan ostatnio miał czas gadania wciąż dada data tada i takie tam... a teraz tylko ee ee albo e no albo krzyczy :lol: Dziś kupiłam mu nocnik ale jak go posadziłam to ten se merdał za susiaka więc jak psi psi ale on nie kuma o co biega :silly:

w ogóle to babcia mojego M mnie zaczyna powoli wnerwiać.. Dziś się maluje, zdazylam zrobic jej herbate postawila sobie na stoliku ja patrze a Alan dotyka goracej szklanki!! Przeciez mogl to wylac na siebie i sie poparzyc! podeszlam przesunelam jej na srodek, za chwile patrze a ona ta goraca herbate mu daje z lyzeczki do picia.. Mowie do niej ze to chyba za gorace jest a ona nieeeee bo ja z lyzeczki daje, wiec jej mowie zeby nie dawala bo nie moze pic herbaty i wkurwiona jej podsuwam jego picie, za chwile slysze, no widzisz mama Ci zabrania pic. Daje jej kawalek bulki zeby mu dala to sie wydala ze jak przynosi slodkie bulki czy paczki to mu daje !!!! :angry: i jeszcze dziś se salceson przyniosła na kanapki i mówi do niego zobacz co mam zjemy sobie salcesoniku dzisiaj !!!! Kurwa !!
zrobiłam mu kaszke ona mu daje i za chwile mowi oo gesta ta kaszka Elżbieta robi żadsza..( jej córka moja teściowa) ja mowie ale ja robie taką, ona nie nie za gesta jest, dziś myslalam ze mnie szlag trafi :angry: :huh: :ohmy: i oczywiście tekst do Alana jak wróciłam z USG ...Widzisz juz nie bedziesz najwazniejszy, teraz zejdziesz na dalszy plan, noooo juz nie bedziesz numerem jeden !!!!!!!!!! AAAA trzymajcie mnie :X :X :X :X

o dziwo nie jestem jeszcze spiaca

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka