- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
juz sama nie wiem, chwile pogadalam z malutka na fb i zdecydowalam, ze musze jak najszybciej dostac sie do gina bez wiedzy mojej mamy ( wszystkie mozliwe aborcje w bialorusi sa legalne ), ale wolalabym zazyc jakas tabletke, ale watpie, ze bylaby darmowa, wiec nie wiem... moze lekarz cos doradzi. tylko jak to zrobic i kiedy.
ikunia slicznie ci w tych wloskach.
a obiady to faktycznie wymyslne robisz, chyba lubisz pichcic

aleksia super wychaczance.
eliza tez nie klaszcze za bardzo, bo ja tez nie mam takiego odruchu, moze pare razy mi sie zdarzylo.
aha no i znowu sie rozchorowalam w dupe, kaszel katar mega i nie wiem czy sie leczyc, czy domowymi sposobami, czy bede miec dziecko czy nie bede, kurwa, wkurwia mnie ta niepewnosc co dalej.
wiki ale zdolniacha z ciebie

eliza ma dzis bunt na mnie, krzyczy piszczy i sie bulwersuje, a innym sie usmiecha

na szczescie moja mama wziela ja na spacer to moge spokojnie posiedziec.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Moj znow zrobil kupr bobka plastelinowego, dlatego dzis taki zmierzly znow od rana.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Najpierw sie upewnij czy faktycznie jestes w ciazy jesli tak to porozmawiaj z mama. Napewno Ci pomoże, do tego twoj ma juz prace i w takiej sytuacji moze wreszcie dupe scisnie i stanie sie prawdziwym i odpowiedzialnym facetem. Niejestes sama wiec w raziw czego dasz rade tak jak super poradzilas sobie z Elizka, nawet rzeczy masz po niej wiec wydatkow tez bedzie duxo mniej. Kochana to zaskakujaca sytuacja ale dasz rade, a dziecko to cud tym bardziej ze powstalo z wielkiej milosci Waszej

Tomek sie obudzil wiec wiecej nie napisze. Przepraszam ze tak moze ostro. ?..
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Kakaszka - całuję mocno

Nie dziwię ci się że taką opcje rozważasz, ani troszkę. Tylko proszę cię żebyście to naprawdę dobrze przemyśleli i byli pewni decyzji - bo będzie ona nieodwracalna. Idź najpierw do ginekologa - powiedz mamie że coś cię mocno boli - dowiedz się wszystkiego, pogadaj z Łukaszem a potem powiedz mamie ... Mama ci na pewno doradzi i pomoże.
Ale oczywiście jestem za tym, żebyś jednak dała szansę temu małemu szkrabowi.

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

połaziłyśmy trochę z lenitą...w czasie spaceru po 2h zaczęła mi na siedząco kimac więc kierunek dom i spi już

...wiecie co a mi przez to ciepło nie chce się gotować obiadów

...mam do zrobienia dziś zupę i za chiny nie chce mi się do niej ruszyć

...zapomniałam napisac że wczoraj po lekarzu pojechałyśmy na myjnie i autko na wiosnę mamy cycus glancuś w środku i na zewnątrz

kakaszka jeśli cały czas pokazuje drugą kreskę to raczej jesteś

Ikunia miała podobną sytuację...tyle ze nie usunęła i nie żałuje...z tym że u Ciebie to inna bajka trochę...i na pewno nie możesz tej decyzji podjąć sama. Powiedz mamie przecież Cię nie zabije...a może akurat usłyszysz, że Ci pomogą i że masz urodzić. Przejdź się najpierw do lekarza i się dowiedz co i jak. Trzymam za Ciebie kciuki

aaa i kupiłam wczoraj Lence buty na jesień

ej dziewczyny weźcie kopnijcie mnie w 4 litery bym w końcu poszła zrobić tę zupę

Marta widze , ze w sprawie kakaszki myslimy tak samo

U NAS JUŻ DRZEWO KWITNIE KOŁO DOMU !!!

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
eliza dzis jest jakas nieznosna, nosi ja niesamowicie nawet jak juz sil jej brak, no i sie wydziera z przeklenstwami

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Dzieki jeszcze raz za wszystkie słowa uznania co do kudełkow. B. Skwitowal mnie rano ze troche mnie rozczochralo ale moze byc.
Zoska mi zglodniala strasznie dlugo nam zeszlo z tym cmentarzem suma sumarum na drugie śniadanie zjadla drożdżówke obskubana z lukru a obiad wtrazolilacaly po powrocie i jeszcze cala kromke z drobiowa szynka (tez krohe w kosteczke).
Przyszla spacerowka i przyznam ze jestem mile zaskoczona tym wózkiem w tak niskiej cenie tylko jakas parasolke musze skombinowac i bedzie cacy.
I kupilam sobie farbe do wlosow i sie zastanawiam bo od 4 lat nie farbowalam wcale a wzielam tylko kilka tonow jasniejsza ryzykowac? Karolka? Troche mi szkoda mojego naturalnego ale z drugiej strony korci

Gochens kuzwa pracusiu zwolnij opuszczasz sie na forum masz dziecko i fasole w brzuchu a sienic nie oszczedzasz. Przywoluje pania dyrektor do porzadku!!
Haniu zazdroszcze czystego auciszcza. Ja musze sie wziac ktoregos pieknego dnia za naszego brudasa.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Tomus najlepszego

Ogólnie miałam wczoraj humor z dupy więc nie za duże chęci na gadke..
Malutka super pokój, gratulacje za kroczki

Ika super fryzurka, elegancko!
Haniu kop w 4 litery! fajnie że u ginki z jajami wszystko wporzo

Kakaszka pogadaj ze swoim i przemysl wszystko na spokojnie. wiem ze macie ciężko ale to nie jest prosta decyzja. trzymam kciuki za Was!!
Aleksia fajne te ciuchy

My jemy buleczke po kawałeczku a jajecznica mu smakowała. Z takich dorosłych rzeczy nie jadł raczej nic oprócz bułki, jajak i trochę wędliny a parówki narazie mu nie dam
Nie kleszcze, nie robi papa i nie pije z niekapka bo nie umie za to pije z kubka oczywiście nie jak dorosły poleje się po brodzie ale jakoś mu idzie

U mnie ogólnie dobrze w pracy ok, czuje się ok tylko odplywam wcześnie wczoraj 18;30... Mój wyjechał do Włoch na szkolenie a ja jestem sama wiec zapierdzielam na pełnych obrotach... Jutro mam w końcu Usg!!

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

łeee matko a Twój znowu urzęduje w makaroniarni

a to masz już 13 USG ?????????????????????? o kurka a ja byłam przekonana że 20-go !!!!!

To faktycznie szybko odpływasz

musiałam wkroczyc do sypialni bo Lena jak zasnęła o 14 tak śpi do teraz...nie przeszkadza jej grający telewizor i uchylone okno (teraz to zrobiłam i nadal śpi

to teraz sobie pomyślcie jakbysmy wszystkie zaczęły pracowac i pracowałybyśmy do chociażby 16...potem obiad, chatkę ogarnąć...dzieckiem się zająć...to bardzo rzadko byłybyśmy na forum...chociaż ja to chyba bym nie mogła tak rzadko...za bardzo się uzależniłam

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Haniu wraca w sobotę ma znów szkolenie tym razem z maszyn do klimy

20-go mam wizytę u gina a jutro usg czekam i czekam już tyle czasu a chce właśnie zobaczyć to serducho

Od jutra są chyba nocniki w biedronce nie??
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Patrzyłam na biedronkowa ofertę i faktycznie macie od jutra nocniki za 17zł...podesty, nakładki na sedes

nawet spacerówka - parasolka będzie za 189zł w biedronie od 20 marca

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Ikunia szczerze rozjasnienie wlosow sama farba i to sklepowa to ciezka sprawa, ja na jasne z pasemkami nałożyłam jasny blond i wyszedl ciemny braz :/ wiec mozesz sobie zrobic brazem to bedzie lekka poswiata i beda blyszczaly odświeżysz sobie kolorek

Haniu u Nas tez dzisiaj ciepelko , a co za zupke robilas ??? Lenka ze spaniem Najlepsza

Kakaszka wierze ze Ci ciezko bo facet daleko , nie odzywa sie, ale dasz rade tylko przemysl swoja decyzje bo to bardzo powazna sprawa . Mam nadzieje ze aborcja to juz tylko w ostatecznosci ale uda Ci sie tego uniknac . Trzymam kciuki za Ciebie , zebys podjela wlasciwa decyzje

Gochens przesylam troche sily , by wystarczylo do powrotu meza

Sophie gdzie Ty ???
Kasia jak tam Tomus na spacerku??? Dalej wózek gryzie?
Bylam zapisac sie na ten kurs pisania cv i mam termin na 31 marca , przyszla wkoncu moja bluza i jest swietna dłuższa i cieplutka takze na wiosenne spacerki extra

Zrobilam jej buraczek , marchewka, ziemniak i łosoś i co i plucie , machanie raczkami , wiec zrobilam zupke mleczna MM z makaronikiem i tez plucie normalnie wychodzilam z siebie :/ zjadla wkoncu kanapeczke z maselkiem i szyneczka ...
Moglabym jej dac chlebek z dzemikiem bio??? Co myslicie ???
Malutka Ty dawalas nalesnika??? Juz niewiem co mam jej wymyslic by zjadala na obiadek bo na sile nie bede jej dawac bo tym bardziej nie bedzie chciala jesc .
Opadaja mi rece
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do niejedzenia Twojej Gabi zupek to powiem tak...mama mi mówiła, że też nie jadłam warzywek...plułam nimi na odległość i musiała kombinować..żyłam tylko na mleku i chlebie...a z czasem coś mi się odmieniło i po trochu, po trochu i zaczełam warzywka jeść

Naleśnika pewnie że możesz spróbowac dac Gabi, tak samo jak chlebek z dżemikiem...ale to nie za często bo później dzieci przyzwyczajają się do słodkich śniadań i bez dżemu lub nutelli ani rusz ( miałam przykład u dzieci od brata mojego jak tu były)
A co do Twojego małża to jak taki mądry to niech sam małej poda jeść i jak będzie mu krzyczeć to też powiedz " no co Ty jej robisz że tak krzyczy"?

Lena marudna coś ...musze się z nia pobawić...przed chwilą gadałyśmy z babcią i było okej a teraz znów maruda