- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
My jednak zostałyśmy na noc u mamy.
Wczoraj jeszcze zaliczylam solare dzis robie farbe zmieszam japuczino z naturalnym blondem moze choc troche mi rozjaśni;)
W piatek ide na reg brwi i wreszcie mozna powiedziec jakos wygladam. A z tego ciecia jestem mega zadowolona wogole mi sie nie targaja a jak nawet zawieje mi gdzie wlosy to wyglada jakby tak mialo byc

Gochensik milego spotkania z dzidzusiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

u nas podobna pobudka co u gochens tez o tej porze, nie wiem co elizie sie poprzestawialo, ale ja bym z checia jeszcze pospala

dalej mam katar i kaszel, juz mam tego dosc.
gochensik moj facet raczej nie powie, zeby zrobila aborcje, ale ja jako ja rozwazam taka opcje.
ale na dzis juz nie chce o tym gadac, jak bedzie cos nowego to napisze, a tak ile mozna marudzic wam

aleksia no nie gadaj, ze jakas dwojka wylazla? no chyba, ze gorne poszly

slonko ladnie swieci, moz sie zmusze dzis wyjsc na dwor, zeby sie tylko nie zalatwic na maxa.
milego dnia

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
No musze powiedzieć że zaczynamy się zapisywać do dzieci przesypiających noce. Z dnia na dzień jest coraz lepiej. Kolo 23 coś zajęczy ale dam smoka albo odwrócę na plecki i spi do rana, tak do około 5:30 wtedy herbatka i spi jakąś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
godzinę do półtorej.
Hm jakie przerwy w spaniu? Nigdy nie liczyłam zawsze na oko że przychodzi pora snu. Raz mi padnie po 11 a raz po 13, a budzi się czesto o 6:30. Wczoraj Np obudziła się o 6. Padła o 11:30 i o 13 wstała. Mama wzięła ją na spacer a później ja ją przejęłam i poszłam do koleżanek w maminej miejscowości i przed blokiem piłyśmy kawuche a ich dzieci woziły Wiki w tą i spowrotem ku jej radości. Była bardzo grzeczna. U mamy ją nakarmiłam i myślałam że zaśnie ale ta jak zapalała puszczanie i utrzymywanie równowagi tak o spaniu mogłam zapomnieć. W domu gadaliśmy z tatą i tym sposobem poszła spać o 20:30.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A z tym spaniem to nie wiem czy zmęczenie czy nowe mleko, bo wczoraj dałam jej mleko bebilon 2 dobranoc, zobacze jakie będą kolejne noce.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
to zdradzam
dolna lewa dwójka- a na górze jest szczerbaty hahahah
Karolak nam podobnie schodzi 5/6 pieluch
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
w koncu moge do Was wpasc,ostatnio taka zapracowana jestem ze o 21 juz padam,jeszcze trzeba w domu posprzatac po pracy,czasem zrobic zakupy i zajac sie dzieckiem oczywiscie,a on daje popalic,nadal szaeje,juz zaczyna cos gadac po swojemu usmiac sie mozna,mowi juz mama,tata i baba,nie wiem jak to rozumiec ale milo sie robi

Kakaszka kochana nie zalamuj sie,jakos sobie poradzicie,skoro mozecie lizyc na wsparcie rodzicow,odchowasz teraz dzieci to na starosc bedziesz miec spokoj

Nie bede doradzac bo ciezko w takiej sytuacji....ja nie popieram aborcji,sama tez bym nie zabila istotki ktora rosnie we mnie,ale nie oceniam innym,powodzenia kochana,mam nadzieje ze podejmiesz wlasciwa decyzje dla siebie

Karolka-wow,kuchnia zielona,cudo

Białe tez mi sie podobaja,ja o takich tylko moge pomarzyc

Malutka cos tam w seru jednak zostalo na widoktego chlopaka

Haniu my taki sam niekapek mamy,tylko zielony...Oskar juz od 6 miesiaca ladnie z niego

Ikunia to Ty teraz szalejesz,pewnie trzeba sie zrobic na bostwo,fryzurka sliczna a ty jeszcze sliczniejsza

Ja tez bede ciac ale na krotko,w tamtym roku mialam krotkie wloski i sie dobrze w nich czulam

Buziaki dla solenizantow,dla Alanka bo napewno nie skladalam,Tomusia

Brawo dla Wiki za kroczki,dla Gabi za raczkowanie i dla Albercika za zabka

Tatus poszedl teraz na spacer,ja mam na pozniej,ale spac juz nie bede,wczoraj w koncu przyszla nam paczka,w koncu bo znow DPD nas zawiodl,chyba mamy pecha do tgej firmy,tym razem niby nasza wina bo na granicy sie okazalo ze mamy o 4 kg za duzo i nas wrocili,teraz zamowilismy innego i szybko doszlo,kasy oczywiscie nie dostalismy

No i szykuje kolacje na sobote,moze pomozecie z daniem glownym bo nie mam pomyslu

Sory ze tyle nadukalam ale w koncu dorwalam sie do komputera i mam troche czasu,teraz lece nas sniadanie i moze zdarze mieszkanie ohgarnac.
milego dnia

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Aleksia piękne zdjęci.
Zobaczcie jakie fajne danie.
mnz.pl/forum/topic/3275-pomys%C5%82-na-kolacj%C4%99/
Miłego dnia
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Marta dziękuje za smsa

Napewno Was nie nadrobie, widziałam zże kilka z Was pozmieniała avatary
Nie odzywałam się bo jakoś ostatnio mnie chyba deprecha złapała. Myśle cały czas nad życiem. Już kiedyś Wam pisałam że nie chce o tym wszystkim pisać. Oczywiście chodzi o R.Wychodzi na to że całe życie będe się przed nim "czołgać" za jeden głupi błąd. A on już nigdy nie będzie się starał....
Z filipkiem wszystko ok, jest coraz większym łobuzem.Ostatnio rozbiłam talerz i wiadomo jak to jest że czasami jakać część się w jakimś kącie zawieruszy. Wyobraźcie sobie Filip wczoraj jak zwykle płacze(tak ostatnio manifestuje na prawie wszystko), i patrze na niego a jemu się leje ciurkiem krew z buzi. Myślałam że zawału dostane. Po chwili okazało się że ma kawałek talerza w buzi...
W poniedziałek wyszedł mu trzeci ząbek na dole

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Marta pracowac mi tu dla dobra naszego miasta

Kakaszka sciskam Cie mocno i jak bedzie trzeba przyjade do Ciebie wybic Ci glupoty z glowy

Dziewczyny ja tez uwielbiam biel. U mnie w domu jej bardzo duzo, choc moj maz mowi ze jest dolujaca. Musialam z powodu niego ttoche ja ograniczyc, ale mam prawie biale podlogi i wlasnie kuchnie

Gochens ja w ciazy spac nie moglam. Milego spotkania z bijacym serduszkiem i oszczedzaj sie w pracy.
Ikunia ty tak nie szalej bo twoj zwariuje i nie wytrzyma... i..... na usg z Gochensikiem sie bedziecie spotykac

wczoraj zadzwonili mi z dtugiego serwisu za laptop moze byc naprawiony i czy sie zgadzam bo bedzie to prawie 500zl kosztowac. Mam sie nie napalac ale w 99% jest do naprawienia. W nastepnym tyg dadza mi znac. Kurde a w tym pierwszym powiedzieli ze laptop do wyrzucenia - laptop ma 2,5 roku i kosztowal prawie 4 tys i mam go ot tak wyrzucic, zalamana bylam. Do tego te pisanie pracy w miejscu stoi.
Dzis u nas noc pelna placzu. Rano maz zapomnial po moja mame pojechac. Łeb mi peka. Olalam dzisiejsze praktyki i zaraz sie biore za pisanie pracy, niestety recznie, ale cos musze pokazac tej mojej promotorce bo mi wstyd.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Ikunia to milego farbowanka i pokaz fotunie

Violcia chcesz obcinac to zapraszam cos podzialamy

www.pytanienasniadanie.tvp.pl/14037862/p...calzone-i-capriciosa
www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/dania.html
Marta milej pracy

Albercik super chlopak

Kakaszka trzymam za Ciebie kciuki

Gochens jesli chcesz dluzsza i cieplutka to naprawde polecam ta bluze jesr super

Malutka Aleksia ma racje Ty to jak Penelopa wiec nic dziwnego ze chlopak sie patrzyl

Kasia udanego i owocnego pisania

Rysa fajnie ze jestes , matko ja bym chyba zawalu dostala jakbym krew zobaczyla :/ dobrze ze nie polknal i zauwazylas w odpowiednim momencie

U Nas noc dzis o dziwo lepsza jakies 3 pobudki tylko , a o 7 juz zabawa na calego i pierwszy raz stanela sama na kolankach w łóżeczku

Milego dnia

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Moja mama dojechala, wziela malego na spacer to siadam do pisania. Tzrymajcie kciuki zebym cos splodzila w tym bolu glowy.
Rysa fajnie ze sie odezwalas. Sproboj jakos oczyscic te wasze relacje! Tylko musicie oboje chciec.
Viola fajnie ze jestes znow i milej pracy.
A Hania spi?
milego dnia mamusie