BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276396 przez Dotka
a ja z pulpitu wklejam :/
ale dzieki za podpowiedź nastepnym razem postaram sie tak to zrobić :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #276404 przez misia88
Dotka, to najlepiej wrzuć je na imageshack.us i stamtąd będziesz miała linki do zdjęć. Ja tak robię.

12 lata 11 miesiąc temu #276411 przez ruzyczka18
Prześliczne ciuszki:) ciekawe kiedy ja się wezmę do zakupów

12 lata 11 miesiąc temu #276436 przez Paula88
Ja mam o tyle trudno, że po pierwsze nie wiem jaka płeć, a po drugie trudno mi ogarnąć ubranka które już dostaliśmy, bo wiadomo, że nie wszystko się nadaje, nie wszystko się podoba... a poza tym to jak się wejdzie do sklepu z malutkimi ubrankami, to zapomina się o rzeczywistości i o tym, czego tak na prawdę potrzebujemy :) przynajmniej ja tak mam :) najchętniej kupiła bym wszystko, tylko kto za to zapłaci :( :P

Nothing's gonna change my love for you :*
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32211

12 lata 11 miesiąc temu #276531 przez ruzyczka18
Nie dziwie ci się jak się widzi te wszystkie cudne malutkie ciuszki to ciężko się oprzeć pokusie

12 lata 11 miesiąc temu #276539 przez Dotka
misia 88 dzięki następnym razem tak uczynię :)

12 lata 11 miesiąc temu #276596 przez ewel7
Dziewczyny ciuszki słodziuchne :) ja na razie mam kilka bodziaków kupionych w Smyku. Siostra szykuje dla mnie ubranka po swoim 2 letnim synku, teraz jak już dowiedziała się, że czekamy na chłopca stwierdziła żebym wstrzymała się od zakupów póki nie ogarnę i nie przejrzę tego co dostanę od niej. I tak chyba zrobię tym bardziej, że ma tego bardzo dużo. Miłego dzionka wszystkim :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #276678 przez beadka7
misia naprawdę ciuszki pierwsza klasa :D Widzę, że macie już trochę tego, a ja daleko w tyle .. :) jednak tak jak ewel7 dostanę troszkę ciuszków od siostry po jej synku także też muszę się wstrzymać z zakupami :)

marzenieee kochana ja również będę 3mać kciuki za Ciebie i maleństwo, napewno wszystko będzie dobrze :)

Dotka ja gdybym miała dziewczynkę, to też z różem bym nie przesadzała- teraz jest tyle możliwości co do ciuszków, że przeraża mnie to, że niektóre mamy wybierają sam róż dla swoich cudnych pociech. A te cuszki, które Ty pokazałaś są również cudne :)
A w związku z tym, że ja będę miała synka, także problemu co do wyboru koloru ciuszków nie mam :) hhihi

Brzuszek witamy :) :)

12 lata 11 miesiąc temu #276685 przez Martita
Przepiękne te ubranka, dzisiaj dla maluchów są takie fajne rzeczy..ostatnio przeglądałam swoje zdjęcia i swoje małokolorowe ubranka..eh :)
wrzuciłabym parę swoich dla mojej dzidzi ale jak zwykle mam problem z dodaniem zdjęć :)

12 lata 11 miesiąc temu #276714 przez ruzyczka18
Wy to macie szczęście dziewczyny że macie ciuszki od rodziny i znajomych ciuszki też sporo kosztują a i dziecko bardzo szybko z nich wyrasta i szybko musi mieć nowe. Spore wydatki nas czekają dla naszych słoneczek malutkich.

12 lata 11 miesiąc temu #276729 przez beadka7
ruzyczka ciuszki od rodziny i znajomych to napewno wielkie ułatwienie i oszczędność, bo tak jak mówisz, trochę one kosztują, a nie myślałaś, żeby pochodzić po lumpkach ? Niemowlaki ciuszków raczej nie są w stanie zniszczyć, a tam dostaniesz je za bezcen. Ja napewno skorzystam z takiej opcji. Wkońcu wystarczy je wyprać i wyprasować.. ciuszki jak ciuszki :) poza tym tak jak mówisz, szybko z nich wyrosną i trzeba będzie kompletować następne :)

12 lata 11 miesiąc temu #276732 przez misia88
Ja też jak mam tylko okazję to przeszukuję lumpki :) Za grosze można coś fajnego znaleźć. Ja niestety w spadku ciuszków nie dostanę, chyba że jakieś na prezent, ale nie będę na to liczyć, bo można się przeliczyć :P

12 lata 11 miesiąc temu #276745 przez ruzyczka18
Masz racje pewnie tak zrobię bo u mnie w rodzinie sami mali chłopcy a my córeczkę będziemy mieć i nic z tego takie ciuszki dla niemowlaka owszem ale jak będzie miała z pół roczku już nie da rady.

12 lata 11 miesiąc temu #276748 przez misia88
No tak, tym bardziej, że będziesz chciała na pewno założyć jej czasem sukieneczkę :) Albo jakąś śliczną opaskę na główkę :D
Ale będę małej warkoczyki robić :D

12 lata 11 miesiąc temu #276756 przez beadka7
Ja póki co muszę poczekać, aż siorka przebierze ciuszki dla mnie i wtedy dopiero będę szukać pozostałych, bo sama nie wiem co tam dokładnie od niej dostanę :) ale napewno po lumpkach będę chodzić :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka