BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

13 lata 2 miesiąc temu #277214 przez misia88
ewel7 napisał:

misiaJakieś zmiany się szykują? Mam nadzieję, że mimo to zdążymy poznać ze sobą nasze maleństwa ;) a co do wawy to ja też nie wiem czy my tu zostaniemy na stałe... zobaczymy co życie przyniesie, na razie się nie zanosi by coś się miało zmienić, ale nigdy nic nie wiadomo...

Spokojnie, jeszcze się nie pakujemy. Ale tak jak mówisz... Zobaczymy co los pokaże :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #277236 przez Dotka
No to teraz smaka mi narobiłaś jeszcze większego akciak jutro jade na polowanie :) malusio dałaś :))

ewel7 misia88 ja mam podobnie nie wiem czy w warszawie zostaniemy :dry: ja chciałabym tu bo to moje miasto ale zobaczymy jak będzie.

co do słodyczy polecam zjeśc cos slodkiego maluszek bedzie bardziej aktywny :) ja tak wczoraj zrobiłam :) i widziałam jak mała otwierała buźkę i wody połykała :)

13 lata 2 miesiąc temu #277262 przez patrysiuniusia
Witajcie szczesliwe mamusie, juz dawno u was nie bylam, moja Tosia od sylwestra już kopie :):):) i nawet przez brzuch potrafi tate po plecach skopać :)

13 lata 2 miesiąc temu #277270 przez beadka7
Akciak ciuszki są przecudne :) w mojej okolicy niestety tego sklepu nie ma:(

ruzyczka ja jeszcze nie mam żadnych mebelków, jedyne co mam poza paroma ciuszkami to smoczek, który dostałam w prezencie również :)

Wózki już oglądałam, znajome, które mają już dzieci polecają wózki X-landera, oglądałam sporo tych wózków w internecie, ale jednak muszę się wybrac do sklepu, bo nie ma to jak zobaczyć i pomacać :D ale napewno kupimy wózek 3w1 :)

W sumie możnaby już zacząć kompletować całe wyposażenie dla malucha, ale jakoś ciągle to odwlekam... myślałam, żeby zacząć tak w marcu, bo teraz to tylko by stało i się kurzyło.

patrysiuniusia witamy ;)

13 lata 2 miesiąc temu #277281 przez aga2+1
patrysiuniusia widze , że nasze dziewczyny będą miały tak samo na imię. Moja też Tosia:)

13 lata 2 miesiąc temu #277286 przez patrysiuniusia
Oooo :) to ładne imię wybrałaś ;) Moja ma po babci:) a z reszta od zawsze mi sie podobalo :) Czy Twoja tez tak rozrabia w brzuszku? :)

13 lata 2 miesiąc temu #277287 przez ruzyczka18
masz racje ze mogą się kurzyć ale boje się ze z kaska będzie ciężko wyrobić

13 lata 2 miesiąc temu #277290 przez beadka7
W sumie racja ;) ja narazie nie mam też żadnych pieniędzy odłożonych na wyprawkę i może być ciężko kupić wszystko z jednej wypłaty, a nawet bardzo ciężko, dlatego tak jak pisałam jak zacznę w marcu to powinnam jakoś dać radę. Mamy też ten problem, że mamy dosyć małe mieszkanko i jeszcze nie zdecydowaliśmy gdzie co będzie stało, oczywiście mam już wizję, ale trochę trzeba przemeblować żeby to zrealizować, a mój mąż prowadzi firmę i duuużo pracuje :(

13 lata 2 miesiąc temu #277291 przez patrysiuniusia
Moje drogie polecam wóki firmy JEDO, ja juz taki nabylam :) i nie dosc ze sliczny na kremowym stelazu to jeszcze naprawde dobry jakosciowo
-pompowane kolka idealne na nasze polskie chodniki
-mozliwosc dwoch kierunkow prowadeznia, przodem do siebie i do ogladania otoczenia
-duza gondola
-zabudowana spacerowka
-dobry material, latwo sie zmywa
-najlepsze amortyzatory jakie widzialam a jezdzilismy za wozkiem dwa miesiace
-cena super
naprawde polecam, znajomi polecili nam i mieli racje

13 lata 2 miesiąc temu #277294 przez patrysiuniusia
zapakowany nie bedzie sie kurzyl a tak naprawde nigdy nie wiemy kiedy bedziemy rodzic, ja wole miec wszystko troche za wczesnie niz o jeden dzien za pozno, a i te wozki od 15 stycznia o 200, 300zl drozeja

13 lata 2 miesiąc temu #277302 przez beadka7
Wózki też drożeją ?? :( to już jakaś paranoja.. niedość, że zwiększyli vat na ciuszki to teraz na reszte artykułów.. :( :angry:

13 lata 2 miesiąc temu #277310 przez Martita
Dziewczyny super są te ubranka, a w tym Mthercare są tylko ubranka dla dzieci czy jeszcze inne akcesoria?Jadę do Wawy za tydzień więc na pewno tam zawitam, ciekawe czy jeszcze będzie wyprzedaż..?
Dzisiaj zaszalałam :) dokupiłam resztę butelek Tommee Tippee oraz pokrowiec termiczny i smoczusie Lovi i materacyk do kołyski :) nie mogłam się powstrzymać. Jeśli mi się uda to wstawię zdjęcia buteleczek i wózeczka bo już mam! :)

13 lata 2 miesiąc temu #277313 przez aga2+1
patrysiuniusia moja też szaleje szczególnie po pęcherzu:)

13 lata 2 miesiąc temu #277314 przez Martita
drożeją drożeją!i wózki i foteliki,dlatego my kupiliśmy już przed świętami i zaoszczędziliśmy 300zł..a zdjęcia coś się nie chcą dodać..

13 lata 2 miesiąc temu #277325 przez beadka7
Kurcze to niedobrze, że ceny idą w górę :(

patrysiuniusia tak jak pisałam mam dosyć małe mieszkanko i nie mam gdzie tego trzymać... ale macie rację, lepiej wziąć się teraz za zakupy takich rzeczy, bo mozna zaoszczędzić.. w razie czego przechowam wózek u mamy :) napewno nie bedzie miała nic przeciwko hihihih :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka