BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

13 lata 2 miesiąc temu #277364 przez Martita
nie wszedł wcześniej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #277366 przez ruzyczka18
A ten twój wózeczek z jakiej firmy jest?

13 lata 2 miesiąc temu #277368 przez Martita
no co jest nie mogę załadować..Aga na pewno jest, tego jest mnóstwo w szmateksach trzeba tylko pochodzić i poszukać, podejrzewam, że masz nawet więcej ciucholandów niż ja w swoich małych Siedlcach :)
mój wózeczek to firma Bebetto Aquarius, ma te same funkcje co Jedo, też gorąco polecam, gondola jest fajna opływowa :)

13 lata 2 miesiąc temu #277372 przez akciak84
ooo...jeśli chodzi o wózek JEDO to w tym komisie co byłam był po 800 zł. ( gondola+spacerówka). Kolor był taki kremowy. Wózek rzeczywiście miał niezłe resorki:) ale kremowy kolor to się brudzi i bardziej podobał mi się x-lander niebieski.

misia

komis nazywa się Piotrusiowo, na przeciwko HAli Wola na Powstańców Śląskich ( jest nieduży)

a co do ubranek koszulek itp. to ja się nie znam...zobaczymy...choć dalej na oko laika wolę zamykać zatrzaski :silly: bo wolę nie liczyć na jakąś współpracę ze strony małego. Chociaż, może będzie taki pieszczoch i będzie lubił się przebierać :laugh: kto wie?

13 lata 2 miesiąc temu #277377 przez akciak84
a my co do pozostania w warszawie to jesteśmy pewni, że zostaniemy...jak coś to w przyszłości niedaleko pod wawę do jakiegoś domku...jak coś wiecie, gdzie nas szukać:)

13 lata 2 miesiąc temu #277386 przez MartiO
Martita to prawda nie w każdym lumpku znajdzie się coś fajnego w danej dostawie... czasami jest to jedna, dwie rzeczy a czasami cały koszyk (np dziś w jednym były u nas w Szczecinie śliczne rzeczy ale cena 65 za kg... w drugim za kg 1 zł ale nie było nic ciekawego, w trzecim z mamą wyszperałyśmy prawie kilogram za niecałe 10m zł, wczoraj mimo 65 za kg kupiłam prześliczną i chyba nawet nie założoną kurteczkę/kaftanik taki ocieplany na chłodniejsze dni za 11 zł)
czasem w jednym tygodniu nie ma nic a w następnym trafiają się fajne firmówki i to całkiem nie zniszczone... nie mam u siebie Mothercare a pozostałe sklepy też nie zawsze powalają cenami... a po niektórych rzeczach na prawdę widać, że może raz czy dwa były założone... albo nawet wcale bo nie widać nawet po nich żeby były wyprane... jak właśnie wspomniana kurteczka :silly: mam sporo różnych spodenek, koszulek, 2 śpiworki choć one chyba w trochę słabszej kondycji :silly: ale jak coś to mogą się przydać

i co ciekawe część ślicznych rzeczy moja mama kupowała w Stargardzie który jest znacznie mniejszy od Szczecina... mówiła też, że najczęściej natyka się tam na jedną babkę, która w bardzo arogancki sposób (wykłóca się z innymi klientami) wykupuje na ogół po około 2 wory takie wielkie samych najlepszych rzeczy, bo zbiera wszystko co się da wielkimi stertami na początek a dopiero potem przegląda i ewentualnie odrzuca co się jej nie podoba... a potem trafiają takie rzeczy na allegro w zestawach po 300 zł "po mojej córeczce/po moim synku"

13 lata 2 miesiąc temu #277402 przez Brzuszek
Majóweczki ile już przybrałyście na wadze? Ja póki co jestem cały czas na minusie, choć nie wymiotowałam w pierwszym trymestrze i zastanawiam się kiedy moja pani doktor się przyczepi do spadku wagi.

13 lata 2 miesiąc temu #277412 przez patrysiuniusia
ja 6 kg ale jakos tego nie widac, chyba sie rozchodzi po calosci troche a reszta w brzuszek:)

13 lata 2 miesiąc temu #277417 przez beadka7
Brzuszek mnie niestety jest więcej o 8 kg :( .. wiem, że to normalne przybierać na wadze w ciąży, ale jakoś nie mogę tego zaakceptować. U mnie rodzinnie występuje tendencja do tycia i nie potrzebna do tego jest ciąża :P

Na głowe jeszcze nie upadłam, żeby się odchudzać w ciąży, ale staram się nie jeść "śmiecio-żarcia".. tyle jedynie mogę zrobić :P

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #277428 przez Brzuszek
Beadka7 to akurat dobrze i dla Ciebie i dzidziusia, że wystrzegasz się śmieciowego jedzenia.
Po ciąży zrzucisz wszystko.

13 lata 2 miesiąc temu #277484 przez ruzyczka18
sprawdźcie sobie swoja wagę w kalkulatorze ciąży :)
viggo.pl/ciaza-i-polog/art/kalkulator-wagi-w-ciazy/

13 lata 2 miesiąc temu #277509 przez beadka7
Uuu teraz to już wogóle się załamałam jak sprawdziłam :(

13 lata 2 miesiąc temu #277517 przez ruzyczka18
e no coś tyto tylko w przybliżeniu

13 lata 2 miesiąc temu #277573 przez Brzuszek
Dziewczyny nigdy nie wiadomo jak i ile będziemy przybierać na wadze, dlatego takie kalkulatory to dla mnie bzdura, wylicza na podstawie książkowego przyrostu masy, a mało która tyje książkowo.

13 lata 2 miesiąc temu #277581 przez ruzyczka18
racja zresztą pomyślcie trochę więcej i dzieciątko ma mięciutko i jest bezpieczne:):)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka