- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
patusia9020 ja jestem z Olsztyna, w końcu ktoś z mojego wojewódzctwa zawitał na forum.
Dziewczyny ja to mam normalnie doły teraz, nie dość, że szybko się męczę, to jeszcze pogoda mnie dobija. NIc mi się nie chce. Do tego martwię się o wszystko
Ja to znowu śpię, jak na poczatku ciąży- po 10-12 godzin.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paula88
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Byłam wczoraj u ginekologa i okazało się, że synuś nadal jest ułożony pośladkowo, jest to moja pierwsza ciąża, więc jak się nie odwróci, to czeka mnie cesarka...
Dziewczyny, a Wasze skarby są już ułożone do porodu? Czy też tak jak u mnie?
Dodam tylko, że jest to połowa 33 tygodnia.
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
My wróciliśmy od dentysty, w przyszłym tyg lekarz powiedział, że musimy koniecznie zrobić skaling bo robią się przerosty na dziąsłach i coby znowu nie powtórzyło się nacinanie stwierdził, że trzeba pilnie zrobić.
Co do ułożenia Maluszka to mój Bartuś już od 20 tygodnia leży główką do dołu, teraz w poniedziałek jak lekarz badał tętno to mówił, że cały czas tak leży i że już raczej się nie powinien odwrócić. Są ponoć jakieś ćwiczenia by pomóc dziecku się odwrócić, położna nam mówiła na szkole rodzenia, ale jakie to szczerze nie pamiętam.
U nas Misio też już bardziej rozpycha się w brzuszku, no i często czuję jak ma czkawkę.
Miłego dzionka
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
to ci zazdroszczę, że możesz tyle spać. Ja ostatnio mimo że się wcześniej kładę to nie mogę zasnąć bo mały skacze albo się wypina albo właśnie ten brzuch mi twardnieje. I się trochę tym twardnieniem martwię. Najlepiej to spałabym na siedząco
teraz jestem nieprzytomna zrobiłam zupę, zaraz zjem i może dam radę się zdrzemnąć.
ja też pochodzę z Olsztyna
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, a ja dzisiaj nogę skręciłam:( Już raz miałam skręconą i musieli założyć mi gips, a dzisiaj pod blokiem mamy ta sama noga poszła na szczęście szybko przyłozyłam lód i nie ma dużej opuchlizny tylko boli. Jeszcze tylko tego mi brakowało:(
Ostatnio też mam doła, głupie sny, że młoda jest cały czas głodna a ja nie mogę wyjść nawet na spacer jakaś masakra.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Normalnie bym się nie przejęła bo to się zdarza ale cóż hormony buzują
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
akciak moja koleżanka teraz ma jakos rodzic to juz tak od 2tyg. nie może spać ma straszną zgagę i ogólnie meczy sie okropnie w sumie to sie modli zeby to juz sie zaczeło
Mnie lekarz w poniedziałek opindolił bo siedziałam u niego i mała mi tak w brzuszku się prężyła no i tak ją pogłaskałam żeby sie rozluźniła no i dostałam po uszach od lekarza powiedział że nie wolno tak miziać się po brzuszku bo urodze za wcześnie a wcześniej niż za 3tyg to nie moge zacząć rodzić ale cięzko sie powstrzymac teraz staram sie bardziej dotykac nie głaskać i łaskotać tam gdzie się wypycha
okazuje sie że moje słoneczko ma straszne łaskotki jak trafisz na nóżkę to jest całkiem śmiesznie
a wczoraj mnie brzunio troszkę swędział w jednym miejscu to sie podrapałam tak normalnie a Alicja tak się przestraszyła słodkie to było nie spodziewała się bo nic nie wystawiała a tu nagle ja drapie
Dotka a tu mnie zaskoczyłaś, ja ciągle brzusio głaszczę i jak Młody wypycha jakąś część swoją to też głaszczę ! To naprawdę groźne ?
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Aporopos... KAMI my też dzisiaj oddaliśmy samochód na warsztat, bo coś się zepsuło. Te samochody to skarbonki bez dna.. a pieniążki za naprawe można by wydać na coś dla dziecka
Ingrid też Ci zazdroszczę, ja bardzo źle sypiam, a dziś w nocy męczyły mnie bóle kręgosłupa Mój mąż aż nie wytrzymał że się tak wiercę i go budzę, że poszedł spać do salonu
A do maja jeszcze trochę...
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie tez lipa bo chyba sie przeziębiłam źle sie czuje i mam taki katar że masakra gardlo boli mam nadzieje że szybko przejdzie.
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa