BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #340531 przez Ingrid29
Mój brzucholek;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #340532 przez Ingrid29
Mój brzucholek;)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #340535 przez aga2+1
Ingrid ładny brzusio:) Taki w sam raz:)

12 lata 8 miesiąc temu #340537 przez Ingrid29
kurde dwa razy mi siezdjęcie wstawiło.

Dziś wogóle forum dziwnie działa. Non stop mi wywala błedy na stronie lub zagrożenie wirusami.

Ja też w czwartek do ginki, już mi się nie chce chodzić na te wizyty co 2 tygodnie. Wogóle strasznie nie lubię lekarzy i szpitali. Jestem ciekawa jak ja wytrzymam te kilka dni w szpitalu, chyba szału dostanę. Ja bym chciała najlepiej ze 2 dni i do domku zpowrotem. Ale niestety tak się nie da.

12 lata 8 miesiąc temu #340540 przez Ingrid29
aga 2+1 patrzę na Twój suwaczk mamy akurat tydzień różnicy między naszymi dzieciaczkami:)

12 lata 8 miesiąc temu #340546 przez misia88
Ingrid Super brzuszek i całkiem nieduży :)

12 lata 8 miesiąc temu #340555 przez KAMI
znowu forum zarażone wirusem, wkurza mnie to - administratorzy nie dają sobie z tym rady

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #340562 przez aga2+1
Ingrid dokładnie tydzień:)
Ja też tak podchodzę do szpitali niestety. Po pierwszym porodzie musiałam niestety leżeć 8 dni, bo młoda złapała zapalenie uszu. To był koszmar ryczałam prawie codziennie jak tylko wróciłam do domu deprecha przeszła. Przy drugim wypisałam się na własne żądanie po 2 dniach no i popełniłam błąd, bo młodemu nasiliła się żółtaczka i musiałam znowu codziennie jeździć na kontrolę. Teraz będę leżeć tyle ile trzeba i nie będę kombinować, a poza tym odpocznę trochę i będę miała małą tylko dla siebie:)
Mi się pokazuje komunikat o ataku wirusów od wczoraj, ale mam nortona to komp bezpieczny:)

12 lata 8 miesiąc temu #340566 przez HappyMummy
Dziewczyny u mnie tez ostatnio pojawiły się w nocy bóle brzucha przypominające bóle menstruacyjne, lekarz powiedział że to tzw. trening przed finałem czyli skurcze przepowiadające, zalecił wziąć nospe (podobno bóle porodowe po nospie nie przechodzą).

Czy któraś z Was zauważyła może u siebie że brzuch się opuścił??? Podobno u mnie się opuścił i czuję się trochę zaniepokojona, że za wcześnie.

12 lata 8 miesiąc temu #340573 przez aga2+1
Huppy Mummy nie martw się brzuch opada tak na 3-4 tygodnie przed porodem więc w u Ciebie wszystko jest ok:)

12 lata 8 miesiąc temu #340604 przez MartiO
od wczoraj wieczorem forum znowu ma trojana :( ja mam Avasta... znowu się naklikam zanim gdziekolwiek wejdę... najwyraźniej ktoś nie lubi forum i coś podrzuca :(

Ingrid fajny brzuszek... :silly:

Marzenieeee trzymajcie się dziewczyny!!!!! :kiss: mam nadzieję, że minie... chociaż może lepiej nie czekać do czwartku?

ja do ginki idę jutro zobaczymy co powie...

HappyMummy koleżanka miała tak, że Młoda zjechała jej na kilka tygodni przed porodem bardzo nisko... lekarz bał się że będzie wcześniej, miała leżeć ale nie koniecznie jej się to udawało... na szczęście miała silną szyjkę i Młoda urodziła się dokładnie w wyznaczonym terminie... :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #340611 przez akciak84
ingrid
rzeczywiście brzuch w sam raz

marzenieee

ja bym poszła wcześniej do gina

Dziewczyny któraś wie jak przechowywuje się smoczki? Chciałabym zabrać do szpitala. Kupiłam tommee tibiee closer to nature w pudełku ale w nim nie za bardzo zalecają. Macie jakieś specjalne pudełka?

12 lata 8 miesiąc temu #340615 przez akciak84
marzeniee
Tak mi się przypomniało.Jak byłam gdzieś w 24 t.c. u lekarza spanikowana twardnieniem brzucha i pytając się jak to jest czy nie rodzę :P to mi nawet powiedział, że po 31 t.c. może występować tępy ból podbrzusza co jest bardzo naturalne, bo macica się dalej dostosowuje i nie oznacza to porodu. :cheer: Gały mi wtedy wyszły na wierzch. Pocieszające Ale ja zawsze chucham na zimne bo bóle i spięcia brzucha mogą niestety prowadzić do szybkiego rozwarcia szyjki. Lecz koleżanka chodziła ze 3 tygodnie z rozwarciem i zaczęła rodzić w terminie. Więc już nie wiem kurde...

12 lata 8 miesiąc temu #340617 przez HappyMummy
aga2+1, MartiO - dzięki trochę się uspokoiłam, dajcie znać kiedy u Was się "opuści" :)

akciak84- wiem że są specjalne pojemniki do przechowywania smoczków, może trzeba byłoby się w taki zaopatrzyć.

Dziewczyny zamierzacie brać smoczki do szpitala?

12 lata 8 miesiąc temu #340619 przez beadka7
Ja wezmę na wszelki wypadek, najwyżej się nie przyda.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka