BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #348176 przez Martita
dziękuję kochane, my wszystkie jesteśmy najpiękniejsze.. :) misia a to po znajomości? Bo ja niby po znajomości a za sesję półtora godzinną zapłaciłam 100zł tyle, że za drukowanie zdjęć tylko takich większych,dodatkowo policzyła mi 50zł z ramką :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #348177 przez Ingrid29
misia, beatka śliczne zdjęcia i super pamiątka. My niestety nie robiliśmi sesji zdjęciowej. Wrzucam Wam fotke, którą zrobiła nasza przyjaciółkę w piekny słoneczny kwietniowy dzień.
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #348178 przez beadka7
Martita- piękne zdjęcie :) taka opalona jesteś, że ja to przy Tobie prawie przeźroczysta :P

12 lata 8 miesiąc temu #348179 przez KAMI
beadka pięknie ale czemu się nie uśmiechasz? Rzeczywiście fotograf mruk musiał być, choć ładnie tak melancholijnie :)

12 lata 8 miesiąc temu #348180 przez Martita
beadka cudownie wyglądasz..też chciałam w samych majtusiach ale się tyłka wstydziłam..:) Wy to chude jesteście.. ja sesję robiłam w 7 miesiącu, teraz bym się chyba nie rozebrała :)

12 lata 8 miesiąc temu #348181 przez beadka7
Dzięki laski :)

Kami no właśnie mówie, że ten mój fotograf to nic ciekawego, nie potrafił właśnie takiej atmosfery wprowadzić luźnej, a ja jeszcze tam sama byłam to wogóle ciężko się było uśmiechać.

Jeszcze ten fotograf taka dupa była, że nie przygotował żadnych rekwizytów, a ja z domu tylko szpilki wzięłam, także takie zdjęcia bez żadnych akcesoriów ..

Martita ja też się bardzo wstydziłam, jak się dobrze przyjrzeć to widać moje rozstępy na pupie i udach :ohmy: :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #348182 przez Martita
Ingrid wyglądacie przecudownie//jak widać, nie trzeba sesji, by mieć uroczą pamiątkę :)
beadka pocieszyłaś mnie..ogólnie to bardzo tęsknię za opalenizną i strasznie ubolewam, że w ciąży nie można korzystać z solarium i uważam, że bardzo blada jestem..:)

12 lata 8 miesiąc temu #348183 przez dziewczyna84
Misia, Beatka, Martita - cudowne pamiątki. Ślicznie wyglądacie. Moja sesja chwilowo odwołana z różnych przyczyn. Nie mam ani jednego zdjecia w ciąży... mam nadzieję, że jeszcze zdążę :)

12 lata 8 miesiąc temu #348186 przez misia88
beadkaNo pięknie wyszłaś, jaka laseczka zgrabniutka :D
Martita Nie, ta sesja nie jest po znajomości. Przypadkiem znalazłam dziewczynę na fb i zagadałam o sesję brzuszkową. :) Ona to chyba bardziej z zamiłania/hobby robi niż dla pieniędzy. :)
Ingrid Zgadzam się z Martitą, superowe naturalne zdjęcie :D

12 lata 8 miesiąc temu #348187 przez beadka7
Martita ja mam to samo, chociaż nigdy z solarium nie przesadzałam, to dla zdrowego kolorku skóry raz na jakiś czas korzystałam. Ale Ty naprawdę na tym zdjęciu masz bardzo ładny kolorek :)

Ingrid super zdjęcie :) ja właśnie teraz sobie uświadomiłam, że nie mam wspólnego zdjęcia z mężem i z brzuchem, bo to on mi zawsze pstryka. :ohmy: :ohmy:

Oj trzeba będzie nadrobić :) dziewczyna Ty też zacznij, bo już tuż tuż jesteśmy na finiszu :)

12 lata 8 miesiąc temu #348188 przez Ingrid29
Dzięki dziewczyny. My pewnie jeszcze w weekend majowy zrobimy sobie wspólne zdjęcia z brzuszkiem, bo planujemy wybrać się na grilla z przyjaciółmi, więc na pewno cykniemy pare fotek :)

12 lata 8 miesiąc temu #348189 przez aga2+1
Dziewczyny wyglądacie przecudnie:) Tylko pozazdrościć takiego wyglądu w ciązy:)
Martita skurcze miałam co 20 minut przez 3 godziny (nawet noga nie mogłam ruszyć z bólu) :huh:

12 lata 8 miesiąc temu #348190 przez Martita
dziewczyna w ten weekend ma być 20 stopni, więc aparat w ruch koniecznie :)

My też planujemy w ten weekend grilla..już nie mogę się doczekać tej kiełbaski i skrzydełek..jeszcze tylko desperados by się przydał..troszkę mi się tęskni..;/

beadka tak, tak, ja też latem się słońcem opalałam a w zimę tylko co raz, żeby kolorek utrzymać..a można się opalać w solarium jak się piersią karmi??

12 lata 8 miesiąc temu #348191 przez Martita
Aga a ile trwały te skurcze? Cholerka bo ja też miałam takie, że nie mogłam wstać z łóżka..tyle, że nie 3 godziny, krócej..i nie sprawdzałam co ile, wiem tylko, że bolesne

12 lata 8 miesiąc temu #348192 przez beadka7
Też się nad tym zastanawiałam, wydaje mi się, że tak, ale może mi się tylko wydawać :P

Osz Ty Martita, ja też tęsknię za desperadoskami :) a jeszcze do grilla... karkóweczka.. ahh mniam mniam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka