BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #348456 przez ajłona
Martita :*
A ten posiew to w kireunku paciorkowca pewno ;) ważne, żebyś miała ten wynik w szpitalu już przy porodzie, teraz to luz lekarz i tak nic nie zrobi jeśli (tfuuuuu tffffuuuuu) byłyby bakterie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #348457 przez Martita
HappyMummy ja będę rodzić na Inflanckiej na 100%..tam z resztą mam swojego lekarza..i powiem szczerze, że nie słyszałam ani jednej złej opinii na temat tego szpitala. To mówisz, że remont już się skończył?Bo wiem, że sale porodowe oddane już były jakis czas temu, remontowali jeszcze sale poporodowe..chyba..byliśmy tam z mężem jakoś w lutym ale nam nie pozwolono wejść ze względu właśnie na remont.

12 lata 8 miesiąc temu #348461 przez Martita
Ajłona tak, to na paciorkowce. Najwyżej będę jechać jeszcze raz jak wyjdą bakterie..:/

12 lata 8 miesiąc temu #348463 przez HappyMummy
Martita to bardzo gęsty wręcz galaretowaty glut- jest długi, kolor przezroczystożółty podbarwiony krwią. U mnie był na tyle duży, że czułam jak coś wychodzi- na pewno nie da się go pominąć.

12 lata 8 miesiąc temu #348465 przez Martita
To mi w takim razie jeszcze taki nie wyszedł..

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348468 przez beadka7
Hehehe mi w takim razie też nie wyszedł :) haha

A ja dzisiaj robię ostatnie pranie przed porodem, bo dokupiłam jeszcze jeden zestaw pościeli i kocyki dla malucha.. a niee... przepraszam, jeszcze muszę szlafrok wyprać :P

12 lata 8 miesiąc temu #348469 przez labelo
to ja tez wstawię fotkę, może nie z sesji:P,ale z moim ślicznym maluszkiem-pieskiem jak narazie:P

Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #348475 przez HappyMummy
Martita słyszałam w radiu wypowiedź ordynatora, że remont się skończył a od znajomej że sale poporodowe wszystkie mają dostęp do łazienek, max 3 osobowe, wyposażone w telewizory LCD ;) i przewijaki dla maluchów sterowane na podczerwień żeby kurczaki nie zmarzły. Niestety na ich stronie internetowej nie ma żadnej aktualizacji odnośnie remontu. Ale infolinia jak najbardziej działa więc w razie W można dzwonić i się wszystkiego dowiedzieć- np czy w dalszym ciągu u jednej pacjentki może być tylko jedna osoba odwiedzająca.

12 lata 8 miesiąc temu #348484 przez ajłona
Labelo pięknie!!!! i piesiuńcio pierwsza klasa ;) TY też z tych chudzinek :)

12 lata 8 miesiąc temu #348503 przez labelo
HappyMum, potwierdzam,ze sale poporodowe pierwsza klasa, lozka sterowane pilotem LCD, itp,także milusio.Leżałam na patologii w tym tygodniu,takze troche zwiedzilam.
Oddział położniczy oddany 2 tygodnie temu,także będziemy rodziły w "swiezynce":)

12 lata 8 miesiąc temu #348515 przez dziewczyna84
Aga, lekarz mi powiedział że wszystko w porzadu, dlatego nie panikuję, ma jeszcze 5-6 tygodni wiec dąży przytyć. Książkowo jest tylko "o tydzień chudszy ;)
Mówicie, szpital na INFLANdZKiej? też słyszałam same dobre opinie. No i na stronie wielki napis głosi, że nie odsyłają żadnej rodzącej :)

12 lata 8 miesiąc temu #348522 przez katiuszka
No widzisz to super, najważniejsze to co mówi lekarz:)
Labelo śliczny brzuszek, a "maluszek" uroczy:)

12 lata 8 miesiąc temu #348537 przez ewel7
widzę, że wczoraj był dzień wstawiania fotek ;) wszystkie pięknie wyglądacie i promieniejecie z brzuszkami, myślę, że dodają one uroku i troszkę żal będzie się z nimi rozstać :) ;)

ja dziś nie spałam do 3 znowu przez kaszel, mam nadzieję, że antybiotyk wkrótce zacznie działać bo coraz ciężej... poza tym mam dość już leżenia w łóżku.

wstawię i ja jedno zdjęcie ze spacerku w Łazienkach :) to był 31/32 tydzień, jakoś tak
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #348541 przez ewel7
i jeszcze jedno znacznie bliżej :)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #348590 przez Martita
Ewel, Labelo wyglądacie wspaniale..urocze brzuszki! I ten malusi piesiunio świetnie wpasował się na brzusia :)

No czyli ten szpital na Inflanckiej to ful wypas :) hihi..jutro jadę do lekarza to dokładniej się wypytam, on na pewno będzie wiedział..jeśli nadal tylko jedna osoba może odwiedzać to powiem, że nieciekawie, bo do mnie po porodzie cała familia chce się zjechać..nawet siostra z Anglii specjalnie przylatuje na mój termin porodu ;/

beadka ja szlafrok też w dziecinnym proszku wyprałam..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka