- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Najczęściej ucieka z pilotem od tv
Dzisiaj np wieszałam pranie w łazience i nie wiem kiedy Tomek zabrał szczotkę do włosów. Usłyszałam tylko jak ucieka i od razu pomyślałam, że coś zabrał
Wołam raz, drugi, trzeci. Nic, cisza
Wołam czwarty raz i słyszę, że biegnie a w ręce trzyma moją szczotkę do włosów Podbiegł do mnie, podał mi ją mówiąc DA DA DA
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja nie miałam od rana światła
Przyszedł filc ale negatywny komentarz i tak wystawię nie ma przeproś, wiem jestem złośliwa ale ta pani od filcu moja cierpliwość przetestowała na prawdę mocno.
M. pojechał do pracy, Wiktor i ja mamy dziś wolne i Wiktor jest dziś taki grzeczny i kochany, że normalnie nie wierze
Zaliczyliśmy już dzisiaj "spacer" Wiktor biegał po podwórku a ja grabiłam ostatnie mam nadzieje liście. No i wszystko mnie już boli .
My nie mamy blokad na szafkę, Wiki tylko swoje ubrania wyrzuca ale za nic innego się nie tyka i tak jak Tomek tez umie zamykać i tez go duma rozpiera jak go chwalę że udało mu się zamknąć.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poza tym podoba mi się jak Tola zaczyna wymawiać dźwięki wyrazopodobne
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Albo chowa klocki pod wózek
W swojej ciężarówce wozi misia (od Ilonki ) i śpiewa aaaaaaa aaaaaaa
a jakie dźwięki wyrazopodobne wymawia Tola?
(my już jesteśmy po zupie i za niedługo (po kupie) idziemy na spacer Poza tym jestem w szoku ile moje dziecko zjada Rano wypił 180 ml mleka (do niedawna było tylko 120ml), później miska kaszki na wodzie, w między czasie zjadł makaron z dziadkiem a teraz miskę zupy (takiej gęstej) a jest dopiero 14:20 Boję się co będzie do wieczora )
Ilonko, to jak przyszedł filc to będą nowe dzieła ??
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Dziś rano 250 ml mleka z kaszka, później kanapka z serkiem takim do smarowania, później jogurt, w międzyczasie nie wiem ile miskoptów bo ściągnął sobie z ławy jak się kapałam, teraz duuuuzo ziemniaków z kotletem mielonym i marchewka z brzoskwinia i wypił dwie butelki picia.
tak Asia będą nowe dzieła
Tylko na razie nie mam pomysłu co mam uszyć a raczej nie wiem na co się zdecydować
jutro będę na pewno szyć nagrody na konkurs ( bo kilka zabawek z galerii już nie mieszkaa u mnie i znając moje szczęście to wybiorą wygrani te których nie mam )
A tak swoja droga to jest mi przykro, że nie wzięłyście udziału w konkursie. macie czas do jutra. Inaczej foch!
- carolin1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moja miłość należy do Was Lilianko i Antosiu
- Otrzymane podziękowania: 0
Przyszły owsianki ze streetcomu i są pyszne!
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Siedzę i ryczę, ze tak robią mnie
Gadam z jakaś pinda z infolinii i ona twierdzi, że zgłosiła awarie do serwisu a serwis o niczym nie wie.
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Ilonko, bardzo Ci współczuję ja też bym już nie miała siły walczyć, ale nie możesz się poddać Przecież to jest niedorzeczne co się tam dzieje
A co do konkursu, to bardzo będziesz zła jeśli nie wezmę udziału? Nie wiem czy zdążę coś stworzyć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Caro u nas w poniedziałek było kiwi- bo tort z nimi był, ale i tak najlepsze są mandarynki
Ilona kłóć się i już, ja jakbym nic nie ugrała, to wysłałabym moją mamę- ona zawsze wywalczy swoje
i próbuję wysłać Ci mój niekonkursowy projekt, ale coś słabo się ładuje
Asiersa lepiej zadzwoń
Kupiła Toli mikołajkowy prezent- ciężarówkę, taką niedużą, ale w sam raz do ciągnięcia na sznureczku- bo chciałam jakąś zabawkę do ciągania właśnie. a pod choinkę może taki zestaw do kąpieli z FP, był w carrefourze za ok 50zł (uważajcie na ceny! sprawdzałam każdą zabawkę, która mi sie podobała i prawie każda miła inną cenę!)
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
co do mandarynek to Tomek też je lubi a najbardziej zgniatać
My mamy wywrotkę z Wadera sprawdza się super. Tomek wozi w niej misia, albo chce do niej usiąść i być wożony Przywiązałam sznurek, ale Tomuś się nim nie interesuje. Woli ją pchać
Ja się cały czas zastanawiam co kupić Tomkowi na Mikołaja i pod choinkę
A z tymi cenami, to dobrze wiedzieć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Z/W - idę uśpić Tomka
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taką ciężarówkę z wadera kupię chyba już na wiosnę,
- gosiakw
- Wylogowany
- gaworzenie
ILONKO cudne dzieła tworzysz z tego filcu POGRATULOWAĆ ZDOLNOŚCI i Chęci przede wszystkim
Oj u mnie Ala póki ci to na wszystko mówi Mama , czasem tez śpiewa aaaaaa aaa i mówi słynne yyymmaa ( czyli nie ma ) ,a jak cos chce to yy yyy.... lub aa.aaaaa....
Ali chyba , no nie chyba ale na pewno wychodzi lewa dolna piatka, mamy wszystkie jedynki i dwójki, a teraz ona strasznie mi popłakuje i jest niespokojna bidulka
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu może założysz sobie suwaczki?
- mermide
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ilonko baaaaardzo dziękuję jak coś mi się jeszcze orzypomni to napisze na pw
Emme fajne te zabawki do kompieli. Ale ja Adasiowi na razie zabawek nie kupuje bo ma ich aż nadto i nie wie czym się bawić. Chociaż widze że lubi kiążki, i takie zabawki logiczne typu włóż mniejszy kubek do większego, albo odpowiedni kształt do odpowiedniej dziury czy ułożyć kółka na takim drągu też odpowiednią wielkością.
Na Mikołaja ja chcę mu kupić taki fajny komplet zimowy (kurtka +spodnie i rękawiczki) - co prawda ma już dwa, ale wydaje mi się że to może być za mało i jeszcze jeden dokupie. A dzisiaj przyszły dla niego czapeczki zimowe.
allegro.pl/kocham-czapki-kompelt-pilotka...-47-i1941839163.html
allegro.pl/kocham-czapki-nowosc-raster-d...-49-i1963069259.html
A siostra ma kupić mu na Mikołaja szlafrok i piżamkę.
I widzę, ze Ala na tym samym poziomie z mówieniem co Adaś. Ostatnio też na wszystko mama, mama i mama.
Ale dzisiaj zaczął powtarzać nie nie nie i tak tak tak