BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 3 tygodni temu #251128 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #251140 przez mermide
Witaj Asiu.

Brakowało tu Ciebie :kiss:

Mam nadzieję, że dziewczyny się nie obrażą jak napiszę, że wybaczamy i witamy z powrotem :)
I liczymy, że ten jeden post dziennie będzie

13 lata 3 tygodni temu #251143 przez asia26
Dziekuje Kochane slowa dotrzymam :)

13 lata 3 tygodni temu #251148 przez paulina2209
Asiu ja sobie nie przypominam żeby ktoś cię z niego wykluczył. bardzo się cieszymy ze się odzywasz.
Emme mam takie zabawki do kąpieli ale połowa jest odłożona na przyszłość bo fantastycznie pije się z nich wodę z mydlinami ;)
wiecie co moja Monika po ponad dwóch tygodniach buntu jedzeniowego nadrabia teraz. zjadła np dziś 6xkaszę po 200ml, miseczkę zupy buraczkowej, ziemniaka i pół kotleta mielonego jabłko takie małe pół małej paczki paluszków, drożdżówkę mandarynkę i kawałek kotleta z piersi i ze 4 ciastka maślane do tego butelkę picia

13 lata 3 tygodni temu #251168 przez gosiakw
Emme założę :D

Paulinko pozazdrościć bo mi Ala dalej kiepsko je :( ale walczymy i trzymamy się dzielnie, w ogóle to ona woli pić :) bardzo dużo mi pije. ja jej daje soki domowej roboty z woda, a od czasu do czasu herbatkę hipp. Czasem rano do śniadanka robie jej zwykłą słaba herbatkę z cytryną. Co do śniadań to chleb z czymkolwiek jest BEEE , najlepiej zeby była paróweczka bądź jajecznica ehhh. Mleko modyfikowane czasem z cudem na śnie w nocy jak mało zje w dzień, a tak to sie go nie tknie. Najlepsza byłaby kiełbasa i herbata dziadka :P

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251180 przez Asiersa
Asieńko :kiss: :kiss: :kiss:
Marmide, fajne czapki :)
Paulinko, a ja myślałam, że tylko moje dziecko tyle dzisiaj zjadło :P ale chyba się pomyliłam :lol: :lol:
Ja już wymyśliłam co kupię Tomkowi na Mikołaja :) w związku z tym, że mamy bardzo dużo zabawek, będzie to portret Tomka naszkicowany na kartce A3 i wstawiony do antyramy :)
Moja koleżanka rysuje/maluje/szkicuje itd i wykona takie coś za 40 zł :)

Nie ma już nikogo, to i ja uciekam spać :( dobranoc dziewuszki moje kochane :kiss: :kiss:

Paulinko, właśnie zwróciłam uwagę na to, że w Monisi ząbkowym suwaczku, buźka nie ma uszek :blink:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 3 tygodni temu #251292 przez mufa
Witam z rana. U nas ok. bardzo mało mnie ostatnio, bo neta brak w pracy, a wieczorami mój wstrętny mąż zabiera mi kompa :(
Wczoraj na basenie Karo pływała z makaronikiem i to całkiem sama. ależ jestem z niej dumna :D I instruktorka kupiła dla niej płetwy, żeby lepiej jej się pływało, ale niestety za małe są i nie dało rady wcisnąć na nóżkę :(

I chyba moje dziecię stwierdziło, że nocnik jest fajny, z tym że to mamusia musi posadzić, bo jak kto inny próbuje to zawsze w gatki się zsiura :/

Dobra lecę.PA

Jutro siedzę w domu to może coś więcej uda mi się popisać.

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251314 przez Emme
Witam :)
Asiu pamiętaj, ze Cię tu rozliczymy z obietnicy ;)
Syrenko fajne czapy :D
Monia to chyba więcej zjadła niż ja, nie chyba a na pewno ;) wczoraj zjadłam tylko obiad :S
Asiersa ja chciałam taki obraz zamówić, ale jest strasznie drogi, tzn zdjęcie zrobione w formie obrazu :angry:
Gosua u nas też najchętniej piciu, piciu i jeszcze raz piciu :S
Mufa masz już te zdjęcia z basenu?

Byłam wczoraj w tym carfie i chciałam kupić coś dla małej Julki i powiem Wam, ze byłam zagubiona! nie mam pojęcia co kupić :S

13 lata 3 tygodni temu #251315 przez ilona
dzień dobry :)

Kurde tak jestem wkurzona o ta pralkę, że nic mi się od wczoraj nie chce.

Jak niedługo pojawi się w interneci9e nagranie rozmowy telefonicznej gdzie kobieta kłóci się o pralkę to będę ja :laugh: :laugh: :laugh:

Wiecie, że cześć która mi wymieniali już 4 razy (i czekam na 5 naprawę tego samego) kosztuje około 300-350 zł. czyli naprawy już przewyższyły koszt całej pralki :) a oni będą mi dalej naprawiać kretyni :angry:

13 lata 3 tygodni temu #251321 przez Emme
powiedz im tak: "dziś do godziny 17, jeśli sprawa nie zostanie załatwiona w taki sposób jaki mi się prawnie należy, sprawę załatwię w inny sposób. (jak będą coś gadali) Proszę ze mną nie dyskutować! To jest kpina, co Wy wyprawiacie!" i się rozłącz ;)

13 lata 3 tygodni temu #251359 przez ilona
Właśnie skończyłam wrzeszczeć do telefonu :laugh:

Sprawa nadal nie jest zgłoszona do serwisu, ale za to jest u samego kierownika który zdecyduje czy moja pralka jest wadliwa i trzeba ja wymienić na nowa, czy nadal kwalifikuje się do naprawy.

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251360 przez Asiersa
Hejka :)
Obiecuję, że wywiążę się z obietnicy :blink:

Ja ostatnio też miałam taki dylemat jak Ty Emme :S :S Kupowałam prezent dla malutkiego Filipka i nie wiedziałam co kupić :( Niby człowiek przez to przeszedł a nie potrafi sobie poradzić :D

Ilonko, z Twoją pralką to już brak słów-naprawdę :dry: sami siebie pogrążają :silly:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

13 lata 3 tygodni temu #251367 przez ilona
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

13 lata 3 tygodni temu #251371 przez Emme
no tak, już grudzień! zleciało jak nie wiem ;)
Ilonko otwiera się link?

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #251372 przez Asiersa
i jeszcze taki mix :lol: :lol:

idę uśpić Tomka :) dzisiaj wcześnie zaczęliśmy dzień, a poza tym Tomek w nocy zrobił mi taką scenę, że szok :ohmy: :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka