- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- martela89
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika moje szczęście KAF'ka
- Ewa26
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kocham!!! 14.11.2010
- Otrzymane podziękowania: 0
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
idę dziś do dentysty i aż mam lęki. najgorsze jest to że nie ściągnęłam dużo mleka la Moniki
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj wylicytowałam ubranka dla Toli 160 zł za 40 szt. miałam dziś iść do lumpka bo we wtorki są dostawy, ale w takim układzie jednak pójdę na tą pocztę
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zapomniałam powiedzieć, ze w piątek pierwszy raz zostawiliśmy Tolę pod opieką babci i poszliśmy na kolację ze znajomymi. na początku miałam wyrzuty... a później dostałam sms od sis i już nie miała ochoty na nic... więc wypad średnio udany
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój najgorszy sen z udzialem Moniki to że mi ją ukradli na przystanku tramwajowym i od tamtej pory unikam takich miejsc
- martela89
- Gość
Jak kiedyś moja siostra poszła z nią na spacer to my skorzystaliśmy i poszliśmy do pubu na kawkę,a mąż na piwko
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mówię Wam jaka wtopa z kurierem:P
mała spała, Sz wrócił z pracy, więc mieliśmy chwilkę dla siebie...
no i zajęci sobą słyszymy jak mój tel dzwoni i myślę sobie-niech se dzwoni. z chwilę domofon... za chwilkę sms, że kurier to dzwonię do niego, że nie mogłam odebrać bo dziecko karmiłam . wrócił się i mój sz mu otworzył(głupek jeden) to ten kurier zaczął się śmiać. wygoniłam go do kuchni a kurierowi nie kazałam mówić ile mam zapłacić. koniec końców prezent już wręczony. nie wierzył w ogóle o co chodzi poleciał właśnie pochwalić się kolegom i liczy dni do maja
a, pamiętacie tych moich "zgapiaczy"? mówiłam (albo chciałam), ze na szczęście kupili wózek przed nami... i co się okazało? sprzedali go i kupili droższy , jak zobaczyli nasz MASAKRA!! dobrze, że chociaż nie zgapią szybowca, bo ten znajomy ma lęk wysokości
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
A ja ostatnio chodziłam do teatru, później na herbatkę ze znajomymi. Wyrzuty sumienia miałam cały czas, ale mój mąż dobrze sobie radzi z synkiem, więc nie jest źle.
Dziewczyny, czy miałyście może zapalenie piersi? Wczoraj wieczorem zaczęła strasznie mnie boleć pierś, dostałam gorączki ponad 38 st. Teraz mam 38,4 i nie wiem czy można jakieś leki brać na obniżenie gorączki. Nie wiecie przypadkiem co można i ile?
Nie spodziewałam się że to zapalenie piersi jest aż tak ciężkie do zniesienia. Siedzieć mogę, ale chodzić - gdzie tam?!
W nocy do łazienki mnie mąż prowadził bo ja jak wstaje to mdleje... masakra, dzisiaj już 3 razy robiło mi się ciemno przed oczami, dobrze że zdążyłam do łóżka dotrzeć. Mleka zrobiło się strasznie mało, maluszek się wkurza, szarpie cyca biedactwo. Musiałam go dokarmić butelką.
Jak do jutro mi nie minie, będę musiała jechać do poradni laktacyjnej. Mam nadzieje że ta kapusta coś pomoże.
- martela89
- Gość
Ale w wigilie jak byłam u fryzjera to została 2 godziny z tatusiem
- martela89
- Gość
A my Andrzejka nie chrzcimy. Postanowiliśmy, że synek sam sobie wybierze w co będzie wierzył, jak się zdecyduje na katolicyzm, to najwyżej się ochrzci w dorosłym wieku.
A ja ostatnio chodziłam do teatru, później na herbatkę ze znajomymi. Wyrzuty sumienia miałam cały czas, ale mój mąż dobrze sobie radzi z synkiem, więc nie jest źle.
Dziewczyny, czy miałyście może zapalenie piersi? Wczoraj wieczorem zaczęła strasznie mnie boleć pierś, dostałam gorączki ponad 38 st. Teraz mam 38,4 i nie wiem czy można jakieś leki brać na obniżenie gorączki. Nie wiecie przypadkiem co można i ile?
Nie spodziewałam się że to zapalenie piersi jest aż tak ciężkie do zniesienia. Siedzieć mogę, ale chodzić - gdzie tam?!
W nocy do łazienki mnie mąż prowadził bo ja jak wstaje to mdleje... masakra, dzisiaj już 3 razy robiło mi się ciemno przed oczami, dobrze że zdążyłam do łóżka dotrzeć. Mleka zrobiło się strasznie mało, maluszek się wkurza, szarpie cyca biedactwo. Musiałam go dokarmić butelką.
Jak do jutro mi nie minie, będę musiała jechać do poradni laktacyjnej. Mam nadzieje że ta kapusta coś pomoże.
Ja miałam bo przewiałam pierś i zaraz gorączka i drgawki ale przystawiałam małą jak najczęściej do piersi i za parę dni było lepiej. Słyszałam o kapuście ale nie próbowałam.