BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 9 miesiąc temu #79748 przez martela89
Z ciuchami mam to samo zamiast sobie do małej.
Ale po obuwniczych chodzić nie mogę,mój się ze mnie śmieje,że mam je omijać szerokim łukiem.
Mam słabość do butów,jak jakieś mi się spodobają to muszę je mieć nie zależnie od niczego.
Ja jestem chyba chora,mam ok 30 par butów i większość z nich włożone raz albo dwa :dry:

Ale nie potrafię się oprzeć,nie muszę kupować spodni czy bluzek...ale buty muszą być.
Kozaków i sandałów to w sezonie kupuję 4-6 par.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #79750 przez Emme
ja mam słabość do butów, ale tylko takich 12 cm! mam ich mnóstwo, a niektórych jeszcze nie założyłam! zostawiłam kilka par, a resztę odsprzedałam.
mam w nich prawie 190cm więc sobie wyobraźcie :), dobrze że mój Sz jest wysoki

13 lata 9 miesiąc temu #79751 przez SISUNIA88
To chyba "choroba" każdej mamy..ja też wole kupić coś małemu niż sobie..straszną mi to sprawia przyjemność...a jak mam kupić coś sobie to raczej z musu..dawniej uwielbiałam zakupy dla siebie a teraz buszuję raczej po dziecinnych sklepach:):)

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #79753 przez martela89
Emme napisał:

ja mam słabość do butów, ale tylko takich 12 cm! mam ich mnóstwo, a niektórych jeszcze nie założyłam! zostawiłam kilka par, a resztę odsprzedałam.
mam w nich prawie 190cm więc sobie wyobraźcie :), dobrze że mój Sz jest wysoki

Ja też właśnie do szpilek :)

13 lata 9 miesiąc temu #79756 przez Emme
a ja nigdy nie lubiłam zakupów. zawsze siostra wypatrywała dla mnie rzeczy, ja tylko chodziłam przymierzać i zatwierdzać :)
jedyne zakupy jakie lubię to spontaniczne, bo jak zawsze idę po coś konkretnego to nie ma nic fajnego.

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #79835 przez mariosponge
paulina2209 napisał:

a ja jeszcze nie miałam nie wiem kiedy powinnam zacząć się martwić. boję sie ze znów będzie jak przed ciążą

nie martw się, moja bratowa 8 miesięcy po porodzie dostała, też karmiła piersią.

Jeśli chodzi o mnie, to nienawidzę zakupy! Wolałabym wszystko kupować przez internet, ale niestety, buty i ubrania lepiej mierzyć. Najbardziej to nienawidzę kupować spodnie. Natomiast jeśli chodzi o kosmetyki, kolczyki i akcesoria - uwielbiam!

Dzisiaj znów oczywiście byliśmy u lekarza, skierowania do chirurga, onkologa i endokrynologa plus badania posiewu moczu, kału i morfologia. Kiedy to się skończy już...

Równo rok temu dowiedziałam się o ciąży :) A z okazji dnia kobiet dostałam od męża wagę, co mnie bardzo cieszy, bo ją chciałam, no i oczywiście piękny bukiet kwiatów. Ważę już 49! huuuura
Wszystkiego radosnego Wam, dziewczyny!!!

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #79866 przez Emme
mariosponge Ty to się na nerwujesz ;/
ale lepiej posprawdzać niż zaniedbać.

Po tym dniu kobiet tyle z Tolą nadostawałyśmy kwiatów, że w przyszłym roku muszę się lepiej przygotować i wazonów dokupić :)
A to moja Kobietka :kiss:

13 lata 9 miesiąc temu #79880 przez paulina2209
śliczna Tola i ma cudną opaskę. co do kupowania to ja jestem dziwna baba bo nie umiem sobie sama niczego wypatrzeć zawsze robi to mój mąż lub mama.

teraz taki czas jak rok temu zmieniało się nasze życie. ja jeszcze nie wiedziałam i to jeszcze ze 4 tygodnie :laugh:

mariosponge chciałabym ci jakoś ulżyć ale nie mam jak więc przekazuje ci dobre słowo

13 lata 9 miesiąc temu #79882 przez Goss_
Domi chciała zjeść tulipana od dziadzia :p szeleścił papierek i to ją zainteresowało a jak chciałam jej zabrać to tak mocno ścisneła że musiałam się z nią siłować :laugh:
a co do zakupów ja tez kocham buty;D i Domi pewnie tez bedzie je kochać sama już ma 8 czy 10 par ;D
Na zakupy uwielbiałam chodzić przed ciążą teraz nie mam czasu a jak znajde czas to ide kupić coś sobie, ale jak większość z was wracam z wyprawką dla małej ;D
na dziś opuszczam was dziewczyny bo dopadły mnie te nasze dni. :dry:

13 lata 9 miesiąc temu #79888 przez martela89
Tola śliczna,też mamy taka opaskę :)

Co do butów to moja też ma już sporą kolekcję :lol: a teraz idzie wiosna to szykujemy się na jakieś wypasione tym bardziej,że być może będzie już dreptała :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #79945 przez Groszek
Tola śliczniutka :)

Osobiście nie lubię zakupów i tak jak mariosponge kupowałabym przez internet :lol: niestety jak niektóre z Was się orientują mam takiego męża że szkoda gadać :angry: i niestety w tym momencie nawet jak bym chciała iść na zakupy to nie mam za co...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #79982 przez Emme
Dzieńdoberek : :woohoo:
Tolcia dziękuje za komplementy :)

No, w zeszłym roku to poszaleliśmy wszyscy hihi. ja się dowiedziałam 1 kwietnia, 21 powiedzieliśmy rodzicom (moja mama miała akurat ur i operację. narkoza jeszcze ją trzymała i dopiero na 2 dzień do niej dotarło :))

13 lata 9 miesiąc temu #80017 przez Martynka__89
Ja w weekend może pojadę na jakieś w końcu zakupy :P byłam wczoraj i lekarza i jestem taka zadowolona mogę śpiewać i tańczyć ;) ale teraz znów muszę już uciekać do neurologa. Potem Wam napisze to pa pa :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #80027 przez Emme
No to czekamy na wieści

w który dzień świąt robi się chrzciny, wesela itp?

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #80119 przez sunaja21
zalezy od kosciola np. my mamy w 1 swieto a kumpela w 2 swieto bo inna parafia ....\

Tolka jaka Gwiazdeczka :P

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka