BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 9 miesiąc temu #92288 przez sylwus136
Po to jest forum by sobie pomagać i się zawsze wygadać :)
Ja miałam w sumie podobną.Rodzice mojego M są po rozwodzie już ponad 15 lat i jego tata ma juz drugą żonę( bardzo wporzo) no i sytuacja była taka że babcia M ( która jest ciagle na nogach,sprawna,jezdzi autem i wszystko się wtrąca) i jego matka prześcigały się w tym żeby pomagać.Zaproponowały też żeby chrzciny zrobić u babci w domu bo ma dużo miejsca.Bez urazy i ze spokojem wytłumaczyliśmy im że takie rozwiąznie nie wchodzi w grę bo jak by się czuł teściu! Pokręciły nosem ale w końcu zrozumiały. I zrobiliśmy w lokalu chociaż nie blisko nas tylko w miejscowości w której one mieszkją czyli 22 km od nas( tak dla świętego spokoju ).A było dużo miejsca,fajna atmosfera i święty spokój.
Roczek też wyprawiamy w lokalu ale góra 3 km od nas :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #92445 przez Groszek
Martynko doskonale Cie rozumiem... U nas też sie wszystko posypało i nie ma czego zbierać :angry: w sobotę się wyprowadzam do rodziców i KONIEC. Moja teściowa wie że odchodzę od jej syna, chciała mnie przekonać żeby może jeszcze spróbować bo ma trudny okres, ale ja już nie chce! Mam dość kłótni, ciągłego zarzucania że czegoś nie chcę itp. ja na wieś nie pójdę mieszkać bo nie i koniec! a to że on w bloku nie chce to niech dom postawi! a nie tylko marudzi że kasy nie ma! W dup** to mam i jadę do rodziców :lol: na pyszne obiadki i mamcia mnie napewno odciąży w obowiązkach nad Misiem :) Od października zamierzam iść na studia, bo z poprzednich musiałam zrezygnować... Moja mama ma firmę w której trochę pomogę i nie będzie problemu z finansami :) Nawet nie wiecie jak się cieszę że się przełamałam i uciekam stąd! :lol: :lol: :lol: a w domu napewno samotna nie będę, mam rodziców, całą ogromną rodzinę i znajomych których mi tak bardzo brakuje:) ach cieszę się że Was mam i mogę się wygadać :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #92461 przez Asiersa
Cześćććć Dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:

mariosponge to teraz będzie więcej takich dni we dwoje :lol:
Emme myślę, że sprawę powinnaś postawić jasno. Albo spotkaj się z obiema babciami i wspólnie dojdźcie do kompromisu :) Tomka chrzciny też były w domu moich rodziców, a mama od P przygotowała trochę jedzenia...Chciała troszkę bardziej "wejść z butami", ale powiedziałam stanowczo "Nie dziękuję" :blink:
Groszku a ode mnie masz ogromnego buziaka :kiss: Bardzo się cieszę, że w końcu odważyłaś się powiedzieć KONIEC :cheer: Po tym co przeczytałam to wnioskuję, że bardzo się cieszysz z wyjazdu :) Superrrrr :kiss: Nie zapomnij tylko nas tutaj odwiedzać :side:
aga86 no do grudnia to jeszcze daleko, ale może coś wcześniej dacie radę wykombinować i wyjdziecie tak jak mariosponge tylko we dwoje :) Tak jak napisałaś, każdy tego potrzebuje :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 9 miesiąc temu #92469 przez SISUNIA88
Cześć babeczki :kiss: GROSZKU!!!! super,że odeszłaś i że Ci z tym tak dobrze,że masz tyle wiary w siebie i nie załamałaś się :) dzielna dziewczynka!!!!!!! teraz będzie już tylko lepiej kochana!!! I podpiszę się pod tym co napisała Asiersa nie zapominaj tu o Nas :laugh:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #92479 przez sunaja21
groszku nie wiem jak tam u ciebie bylo ale mam nadzieje ze robisz dobrze i zycze ci duzo sily i wytrwalosci :)
powiem wam ze my sie tez klocimy ale nie wyobrazam sobie zycia bez mojego M, czasami tez mam momenty ze bym wszystko rzucila i heja.... ale jakos potem wszystko przechodzi i jest ok!

co do chrzcin to u mnie nikt sie nie wtraca na szczescie robimy impreze w lokalu choc mamy dom i moglabym w domu zrobic ale ten balagan i robota wole zaplacic i miec swiety spokoj:)

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #92492 przez Asiersa
sunaja21 napisał:

co do chrzcin to u mnie nikt sie nie wtraca na szczescie robimy impreze w lokalu choc mamy dom i moglabym w domu zrobic ale ten balagan i robota wole zaplacic i miec swiety spokoj:)

Dlatego roczek na pewno zrobię w lokalu :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #92494 przez Groszek
Oj było gorzej niż źle... jeszcze tylko 5 dni i wolność... wiem że będą jeszcze złe dni, ale mam go gdzieś. Niech sobie żyje ze swoim pierd**** tatusiem i tyle, a od nas z daleka!
Oj ja cały czas będę z Wami bo to mój komputer i mój internet :lol: :lol: :lol: także z Wami jestem cały czas

13 lata 9 miesiąc temu #92496 przez Asiersa
Groszku, a co na to Twój M? Mam tylko nadzieję, że nie było trzaskania talerzami :silly:

13 lata 9 miesiąc temu #92500 przez Groszek
Trzasną drzwiami i wyszedł... Nie odzywał się do mnie, dziś tylko z pracy zadzwonił i chwilę ot tak pogadaliśmy, ale powiem Wam że zbrzydł mi do reszty, nie chcę żeby moje dziecko się ojca wstydziło.

13 lata 9 miesiąc temu #92501 przez alutka1011
Groszku mam nadzieję że podjęłaś dobrą decyzje dla Was! :kiss: My chrzciny robiliśmy w lokalu a roczek w domu będzie mam nadzieję ciepło to zrobimy sobie na polku impreze :)

13 lata 9 miesiąc temu #92502 przez Groszek
Alutka to jest jedyna decyzja, więcej opcji nie ma. Z nim nie da się normalnie żyć... U nas nawet w łóżku jest dno! Jak jesteśmy w łóżku to myśle o tym żeby jak najszybciej z niego wyjść, albo żeby Michaś się obudził... A takiego upokarzania to ja nie zniosę dłużej! Jeszcze 5 dni w domu z nim i KONIEC :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #92504 przez Asiersa
Groszku, mam tylko nadzieję, że nie będzie Ci robił problemów z Michasiem :(
Trzymam mocno kciuki do soboty, aż wyjedziecie i w końcu odetchniecie :) Ty i Michaś :kiss:

13 lata 9 miesiąc temu #92507 przez alutka1011
Groszku trzymamy kciuki aby Ci się wszystko ułożyło!Mam nadzieję że do nas bedziesz zaglądać!!!

13 lata 9 miesiąc temu #92508 przez Groszek
Asiersa nie będzie robił bo z tego co ja widzę to Michaś wogóle go nie interesuje :( wczoraj jak wydarł się na niego to nie mogłam go uspokoić...

13 lata 9 miesiąc temu #92510 przez Groszek
Alutka ja Was nie zostawiam nawet na minutkę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka