BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #109737 przez alutka1011
Tak pytam bo nie wyobrażam sobie jak dziecko nie chodzi i wsadzić je w te pasy :huh: przecież można krzywde zrobić.Znajomi mieli podobne ale to po to żeby dziecko nie biegało np na ulice ale szczerze mi się to kojarzy z wyprowadzaniem psa :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #109741 przez Emme
raczej chodzi o to by nie ciągnąć dziecka za rączki i nie schylać się.

13 lata 7 miesiąc temu #109764 przez asia26
no emme dokladnie chodzi o ulatwienie sobie zycia moja znajoma swojego mikolaja tez tak prowadzala i powiem Wam ze super :D a dzien mialas pelen wrazen :D czy slyszalyscie moze o czyms taki jak sinlac? co to jest i w jakim celu sie to stosuje? kolezanka mowi zebym u Oliwi wyprobowala to ugotowac ale nie wiem co to jest a juz nie mialm sily wypytywac co to jest :P

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #109768 przez Emme
dzisiaj się zastanawiała czy tego nie kupić to jest to www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/nestle/pro...0/productid/180.aspx ale wzięłam mannę, za jakiś czas zacznę wprowadzać, tzn wzięłam to www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/nestle/pro...0/productid/286.aspx

13 lata 7 miesiąc temu #109771 przez asia26
emme jak to moja mama mowila Ciebie zakopac bedzie szkoda taka jestes super madra :D (mam nadzieje ze Cie nie urazilam) najlepiej z opisu produktu podoba mi sie zdanie: Polecany jest w przypadku alergii na białko mleka krowiego, przy profilaktyce alergii, diecie bezglutenowej, a także przy nietolerancji laktozy i niedoborach masy ciała. jutro ide zaraz kupie i testuje :D

13 lata 7 miesiąc temu #109773 przez Emme
jakbym śmiała się urazić hihi

13 lata 7 miesiąc temu #109777 przez asia26
bede probowac az w koncu z czyms utrafie :D wyczytalam tez ze musze znalezc mleko rownie slodkie jak moje ale jak mam to stwierdzic to nie napisali :P dzis Oliwia ladnie jadla rano prawie 2 banany w poludnie 150 ml zupki z rybka i na wieczor 150 owsianki i miedzy tymi posilkami 6 razy piers wiec super w stosunku do innych dni :D mam nadzieje ze to juz pozostanie norma :)

13 lata 7 miesiąc temu #109780 przez Emme
może to przez chorobę tak jadła, może pogodę :)
super, że sporo zjadła. a tak w ogóle to kiedy można podawac banany?

13 lata 7 miesiąc temu #109787 przez asia26
wydaje mi sie ze w sloiach sa po 4 mies ale ja dopiero w 7 podalam jak nie w 8 bo na piersi sie inaczej wprowadza a przyjmujac czas na sprawdzenie czy produkt nie uczula to pozno podalam

13 lata 7 miesiąc temu #109789 przez sunaja21
banany sa juz od 4 m-ca np Hippa! tylko one zestalaja kupke wiec u nas odpadaja!
ja tez myslalam o sinlac bo moj ma alergir na mleko krowie "niby" ale lekarka doradzila kaszke nestle zdrowy brzuszek ze sliwka tylko ona ma gluten juz!
nasz sasiadka chodzi z wnuczkiem z tymi szelkami i mi sie tez jakos to z psem kojarzy!
emme- Tolka siedzi w wozku na spacerze ??? moj jak mu podwyzsze oparcie to zjezdza w dol i na jeden bok sie przekulnie:P

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #109791 przez Emme
są jabłka z bananami od 4 m-ca, ale zastanawiam się nad surowymi, kiedy można podawać

13 lata 7 miesiąc temu #109796 przez asia26
ja podawalam jablka ze sloika i jak podalam Oliwi swieze to nie chce nie lubi jablek i wykryje je we wszytskim i jak poczuje to juz dalej nie je wiec nie daje narazie ale mysle ze przy drugim dzidziusiu bede podawac juz od poczatku swieze owocki i gotowane tylko posilki zeby nie przyzwyczajac na kupne bo potem ciezko zmienic dziecku przyzwyczajenie zywieniowe wiem cos wlasnie to studiuje ;)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #109805 przez paulina2209
jeszcze nie kupiłam ale muszę się w końcu zebrać. była u mnie dziś Pani rachmistrz spisać mnie :angry:

a i dziś Monika dostala właśnie bananka ze słoika i bardzo jej posmakował.

13 lata 7 miesiąc temu #109813 przez SISUNIA88
Alutka u nas jak u Ciebie...Filipka widzi mi się :) wieczorkiem byliśmy jeszcze raz na spacerze i siedział ładnie w wózku..

Emme ale miałaś przygody..aż się sama do siebie śmiałam jak to czytałam :laugh:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu #109821 przez Emme
Tola też bardzo lubi banana. jedyne z owoców to jej nie smakowały owoce leśne czy jakoś tak.

Sisunia mi nie było do śmiechu, jestem tak zmęczona tą wyprawą :P
dobrze, że miałam pieniądze i mogłam jej kupić nowe ubrania !

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka