BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #126640 przez sylka
Za 1.5 tyg mam szczepienie i wizyte u neonatologa to podpytam ale myslę że jabłuszko i marchewkę raz na jakiś czas będę podawać. A resztę zacznę wprowadzać po 5-6 mies. gluten i pozostałe produkty.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #126643 przez asia26
gluten przy piersi mozna zaczac wrowadzac po 5 mies :) przez 2 mies do podawania pelnych posilkow z jego zawartoscia

13 lata 7 miesiąc temu #126648 przez sylka
A właśnie Asia jak zrobić np. kleik na własnym mleczku, najpierw kleik gotuje na wodzie a później dodaje mleko bo na każdym opakowaniu pisze tylko jak zrobić na modyfikowanym a niechciałabym go wprowadzać. Może głupie pytanie ale nurtuje mnie :) Nie mam kogo podpytać bo wszyscy u mnie karmili MM (ja też byłam na MM)

13 lata 7 miesiąc temu #126676 przez mariosponge
Witam dziewczyny!
My już o 12 byliśmy na Krakowskim przedmieściu, mimo tej pogody zachciało mi się lodów, a tam są najlepsze:) no i przy okazji załapaliśmy się na przejeżdżającego Obame, otoczonego policją z syrenami. śmiesznie :)

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #126715 przez Asiersa
A ja się muszę pochwalić, że Tomek od wczoraj pije herbatki i soczki z niekapka :blush: :lol:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #126821 przez asia26
Sylka nie wiem bo ja nie dawalam kleiku a kaszki dawalam z dodatkiem mm bo lekarz mowil ze jak ciagle karmie piersia to tak lepiej dla malej bo pozywniej bo ja do 6 mies karmilam wylacznie piersia a potem potrzebowala czegos bardziej sycacego :) i gratulacje dla Tomusia taki duzy juz jestes :)

13 lata 7 miesiąc temu #126858 przez SISUNIA88
Dziewczynki jak Wam mija wieczór??? ja miałam relax w wannie :) i teraz też mam czas dla siebie bo mąż zajmuje się Filipkiem. Za oknem deszcz i zimno :( a jutro mamy komunię :(

Asiersa gratulacje dla Tomaszka :) u Nas Fifi jakoś nie może się przestawić...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #126881 przez mariosponge
Gratulacje dla Tomka!!!

A nasz Andrzejek dzisiaj po raz raz pierwszy był na spacerze w butach :) Pochwale się nimi, bo są na prawdę świetne, polecam!
Przed spacerem

[/url]
Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #126882 przez Asiersa
U nas też deszczowo :(
Tomek strasznie marudny był przez to :(
Jakoś wczoraj podałam Tomkowi herbatkę w niekapku i od razu zaczął ładnie pić :) strasznie mile mnie to zaskoczyło :woohoo:
Oczywiście nie pije aż tak ładnie jak z butelki, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia :)
Sisuniu, nie martw się, Filipek pewnie od razu będzie pił z kubeczka :)

Dzisiaj Tomek nie umiał sam zasnąć po kąpieli i musiałam go usypiać :( Ja leżałam na łóżku a on na mnie :) wtulił główkę w moje serduszko i tak usnął :) Boziu, aż mi się wspomniało jak on taki malusi był :kiss:

Ugotowałam dzisiaj zupki (pomidorową, grysik i jarzynową) i normalnie przyprawiłam (tzn, prawie normalnie) :) dałam Tomaszkowi spróbować i bardzo mu zasmakowało :) na szczęście w porę oprzytomniałam i nie zmieliłam tego na miazgę :blush:

No a co u Was dziewuszki? :) jak tam weekend mija?

Emme, nie dzwoniłaś, więc chyba promotor żyje :lol:
Marusiu, chyba jesteś bardziej w temacie i dlatego Ciebie zapytam :silly: o co chodzi z tym Barakiem i krawężnikiem :evil: Hihihih :lol:

ok, ok już wiem :D :D :D
Opancerzony Cadillac, którym podczas wizyty w Irlandii jechał prezydent Barack Obama wraz z małżonką, miał wyraźne problemy z pokonaniem dublińskich krawężników - sztuka ta nie udała się przy pierwszym podejściu. Przy wyjeździe z terenu Ambasady USA w Dublinie podwozie prezydenckiej limuzyny, pieszczotliwie zwanej "bestią" (The Beast), zaczepiło o wysoki krawężnik. www.polonia.net/content/limuzyna-obamy-u...kim-krawezniku-wideo

a ja głupia, myślałam że to w Polsce się stało :blush: :blush: :blush: :whistle: :whistle: :whistle:

13 lata 7 miesiąc temu #126889 przez mariosponge

13 lata 7 miesiąc temu #126898 przez SISUNIA88
Asiersa a jaki masz niekapek??? bo ja z LOVI... z gumowym dzióbkiem...ale mam smaka na piwo :lol:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu #126900 przez Asiersa
Sisuniu ja mam z Aventa :) również z gumowym dzióbkiem :)

Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu #126959 przez ilona
Dzień dobry :)

Dziewczyny ale miałam wczoraj super dzień! :)
Normalnie rewelka :laugh:
Wyszalałam się na wyścigach samochodowych, napracowałam się, ale to akurat sprawiło mi mega przyjemność. Wróciłam wykończona a dziś wolne i jedziemy rodzinka na lody w super miejsce żeby pospacerować :)
Po południu skoczymy tylko do firmy zajrzeć, jak się interes kręci i później mąż ma wychodne z Wiktorem a ja odpoczywam na tarasiku :P

A co do teściowej to może zapomnieć o wspólnych wakacjach!!!

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #126979 przez mariosponge
ilona, fajnie masz :)
tez muszę już zacząć się zastanawiać nad niekapkem. zadowolone jesteście ze swoich?
idę robić ciasto marchewkowe, bo strasznie mi się chce słodkiego. kiedy to się skończy?! :)
Gdzie się podziała Emme? czyżby jednak doszło do zamordowania profesora?

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #126991 przez martela89
asia26 napisał:

gluten przy piersi mozna zaczac wrowadzac po 5 mies :) przez 2 mies do podawania pelnych posilkow z jego zawartoscia

Asiu nie po 5 tylko w 5 :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka