- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika moje szczęście KAF'ka
Asiera, ale Ty patrz na rozwój Tomka jakby urodził się w terminie. wydaje mi się, że super nadrabia!
też mi się wydaje że nadrabia szybko.
a z drugiej strony moim zdaniem żadne nie jest w tyle. Każdy z dzieciaczków naszych ma postępy i robi coś innego. i świetnie się czyta o nowych postępach.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A chodził dumny jak paw z córeczką na rękach. nie chciał mi jej dać nawet na chwilę. wszystkim się chwalił
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Może nie najszybciej, ale goni.
Nadrobił już miesiąc i jeszcze troszkę mu zostało
Ostatnio jak poszłam po moją mamę do pracy to spotkałam Panią doktor, która prowadziła Tomka na patologi noworodka i powiedziała mi, że nie może uwierzyć, że to jest to dziecko z inkubatora
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Powiedz niemężowi, żeby się nie martwił Tomka wszyscy z dziewczynką mylą...Sz wczoraj chodził zły, więc pytam co się stało, a on, że dlaczego wszyscy mówią "ale ON już duży!", przecież ubrana jest jak dziewczynka
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
też mnie troche to denerwuje
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Uśmiechnęłam się tylko i odeszłam. Po chwili się zastanowiłam, jak ona mogła pomyśleć, że to dziewczynka? Miał na sobie czapeczkę z daszkiem, jeansy, koszulkę polo i adidaski.
No trudno
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra ja uciekam, obowiązki domowe wzywają
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Ja też uciekam muszę rozwiesić drugie pranie i nakarmić Tomasza
DO PÓŹNIEJ
- mufa
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje Słoneczko 2.11.2010
To samo chciałam napisaćAsiera, ale Ty patrz na rozwój Tomka jakby urodził się w terminie. wydaje mi się, że super nadrabia!
Emme napisał:
On jako dzidziuś ja bym to tak wytłumaczyła, ale u nas było to samo, bo my mieliśmy niebieski wózek i wszyscy, którzy nie wiedzieli, że Karolka to Karolka, to też mówili, że top chłopiec, a teraz mamy limonkową spacerówkę to na razie nikt się nie pomylił, no ale teraz to są gumki i spinki, sukienki, wiec chyba się nie da pomylićSz wczoraj chodził zły, więc pytam co się stało, a on, że dlaczego wszyscy mówią "ale ON już duży!", przecież ubrana jest jak dziewczynka
A chodził dumny jak paw z córeczką na rękach. nie chciał mi jej dać nawet na chwilę. wszystkim się chwalił
paulina2209 napisał:
Powiem Ci, że ona zawsze rano robi, więc jak wstajemy to od razu ląduje na nocnik i kupka jest, a w ciągu dnia to stęka i czeka, wtedy sadzamy i znowu jest oraz po każdej drzemce jest sadzana, żeby siusiu też lądowało do nocniczka.mufa tak mnie cały czas nurtuje jak Twoja mała daje znać że chce kupę? jak tak sobie czytam to mi się cały czas wydaje ze te nasze dzieci są jakoś daleko ze wszystkim za twoją. a rozszerzenie diety przy 3,5 miesiąca to nie za wcześnie? a teraz jak je normalnie to gryzie jedzenie? przepraszam za tyle pytań ale to tylko ciekawość
Pytałam naszej pediatry czy można i powiedziała, żeby spróbować po troszku wprowadzać i dzięki temu teraz je wszystko (oprócz brokułów, bo strasznie źle je toleruje).
Teraz dajemy jej na tyle małe kawałki z normalnego, że jest w stanie przemielić tymi ząbkami, które ma i dziąsełkami. Całe szczęście karolcia rozwija się prawidłowo i jak byliśmy u pediatry na szczepieniu to Mała stała i lekarka powiedziała, że nie widzi przeszkód, byleby nie na długo. Tak więc pomalutku wszystko zmierza ku chodzeniu
ilona napisał:
Na PaniA tak poza tematem to jak zwracacie się do swoich teściowych/ teściów?
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
też mnie troche to denerwuje
- martela89
- Gość
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
My dopiero wróciliśmy, strasznie dużo dziś spraw załatwiliśmy, między innymi byliśmy w urzędzie żeby złożyć papiery na paszport dla Andrzejka, bo zamierzamy wyjechać na jakiś czas do mojej rodziny na Ukrainę.
Paulina, z tą Lady Gagą i Szpakiem chodzi o to, że on jest bardzo nowatorski, wprowadza coś nowego, czego nie ma w Polsce, poza tym te jego kreację, ten dziwny styl... jak lady gaga tylko w polskim wydaniu.
A ja właśnie jakiś czas temu myślałam, że kurcze, Tomek się rozwija dokładnie jak dzieci w jego terminie:) duży i silny chłopak!
Na mojego Andrzeja nikt jeszcze nie powiedział, że to dziewczynka, ale się ciągle pytają jakiej płci jest dziecko. Jakby nie było widać.
Zauważyłam, że mój Andrzej szaleje za blondynkami. Jak widzi jakąś dziewczynę czy kobietę w blond włosach, od razu się uśmiecha do niej i charakterystycznie rusza rączkami i nóżkami, jakby chciał żeby zwróciła na niego uwagę. Nawet męża szefową próbował poderwać
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tola znów uwielbia facetów. kokietuje ich, zaczepia będzie z niej agentka.