- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
kupilam tez krem z filtrem 50 ziajki bo chwalilyscie i /30 nie bylo/
dawidek dzisiaj mial pierwsza samotna noc w swoim pokoiku oczywiscie z niania elektroniczna i wreszcie pospal bo ostatnie 2 nocki byly masakryczne ciagle sie budzil o plakal ostatecznie musialam go wziac do siebie!
a powiedzcie mi jak u was z pokarmami z grudkami maluchy jedza???bo moj nadal nie chce łykac...
a jedza same np. biszkopty albo buleczke???bo Dawidek lize cycka ale wkurza sie ze za wolno mu sie roztapia i ryczy a jak juz cos ugryzie to zaraz ma odruch wymiotny bo mu wpadnie do gardelka...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martela89
- Gość
Musisz próbować mu podawać takie jedzonko i się nauczy i przyzwyczai
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
jeśli chodzi o szkołę, to nie obyło się bez przygód... jakieś 500m od uczelni wybuchł pożar i zrobili objazd, a właściwie zamknęli odcinek drogi (akurat tam gdzie miałam skręcić), a że były tam same jednokierunkowe to się pogubiłam i nie wiedziałam jak jechać... jak znalazłam promotora to stwierdził, że nr str są za wysoko, więc poszłam wydrukować raz jeszcze (50gr za stronę- zdzierstwo!), kazał mi jeszcze coś poprawić i jak najszybciej wysłać to być może załapię się na 1 termin. później stałam 2 godz w kolejce do dziekanatu, jak weszłam to dowiedziałam się, że pani która miała mi odpisać zwolnienie z praktyk będzie w środę (a do dziś termin oddania indeksów) i za zwłokę będę musiała 150zł! ale jakoś ją przekonałam i przyjęła mi indeks bez tego. miała jeszcze jakieś ale do jednego podpisu i szukała wzorów... a czas mnie gonił, bo kończył mi się parkometr i brakowałoby mi jeszcze tylko mandatu!
ale za to popołudnie spędziłam miło. byliśmy na festynie hutniczym, Toli bardzo się podobały atrakcje dla dzieci , dziś też byliśmy (ale na górniczym ). co prawda nie byliśmy na koncertach, ale i tak było fajnie.
starym zwyczajem nie pamiętam już o czym pisałyście...
Sunaja, Tola bardzo umiejętnie wypluwa wszystkie grudki ;/
a z niekapka jeszcze nie korzystamy
- martela89
- Gość
Ale ,że dopiero dzisiaj jest ładna pogoda to poszłyśmy połazić po stadionie,było głośno i tłocznie,a mała zadowolona,kupiłam jej balona i dzielnie go trzymała
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tola też ma świnkę Peppe i bardzo jej się spodobał, dzisiaj od obsługi dostała kolejnego
za tydzień mamy dni Głogowa. pierwszy raz zrobią w fosie, a tak jest tak pięknie. a koło mnie będą koncerty (dzień reggae już nie mogę się doczekać)
Martela a płaci się jeszcze u Was za wstęp?
u nas festyny (poza tymi z KGHMu) mają wstęp wolny. w Nysie pierszy raz spotkałam się z płatnymi wstępami
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
asia26 napisał:
gluten przy piersi mozna zaczac wrowadzac po 5 mies przez 2 mies do podawania pelnych posilkow z jego zawartoscia
Asiu nie po 5 tylko w 5
a mi pediatra mowil ze po 5
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martela89 napisał:
asia26 napisał:
gluten przy piersi mozna zaczac wrowadzac po 5 mies przez 2 mies do podawania pelnych posilkow z jego zawartoscia
Asiu nie po 5 tylko w 5
a mi pediatra mowil ze po 5
mnie tez się wydaje, ze po, bo wszystko co podaje się dzieciom jest "po..". na każdym słoiczku jest napisane "po...miesiącu". po w sensie po skończeniu danego miesiąca
- martela89
- Gość
Asia,ja czytałam i wszędzie jest ,że od 5 pediatra też mi tak mówiła ale widzisz co lekarz to inna opinia
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Emme oczywiście,że płatne 6zł za dzień
Asia,ja czytałam i wszędzie jest ,że od 5 pediatra też mi tak mówiła ale widzisz co lekarz to inna opinia
no moj moze jakis niedouczony
- martela89
- Gość
To ze strony osesek.pl
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emme oczywiście,że płatne 6zł za dzień
nieźle się dorabiają... i weź tu człowieku idź przez 3 dni z całą rodziną. tyle kasy za same wstępy,a gdzie jakaś inne przyjemności
wczoraj i dziś (ten sam organizator) było super w szczególności dla dzieci. z 6 zamków do skakania, i innych dmuchanych atrakcji, konkursy z nagrodami, karuzela.. wszystko do oporu i oczywiście za darmo. bilety dla pracowników za grosze, a jedzenia tyle, że ciężko to było zjeść...
- martela89
- Gość
Za balon zapłaciłam 12zł,a trochę większe po 20zł
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
Andrzej dzisiaj po raz pierwszy dostał obrany kawałek jabłka do ręki i wszystko co odgryzł, po jakimś czasie wypluwał. Chyba nie bardzo lubi grudki.
Oglądacie Xfaktor? Za kim jesteście?
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dla mnie Pani Małgosia to nieporozumienie...
Obstawiam Adę, albo Michała
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*