BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 7 miesiąc temu #128015 przez Emme
Wariatka! :D
ja go wymyśliłam na spacerze, zajęło mi to może z 15 minut (tyle Tola sobie spała heh)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #128016 przez mariosponge
A ja nie mam zdania na temat nocnika. Oglądałam program o eko wychowaniu i o tym, że dziecko można zacząć sadzać na nocnik 3 tyg po urodzeniu. Że da się zauważyć kiedy dziecko chce kupę a kiedy susiu, że nie używanie pieluch to wielka ulga dla ekologii, bo pielucha się rozkłada ponad 100 lat. Tez trochę o tym czytałam, nawet się zastanawiałam czy nie spróbować sadzać na nocnik, ile by się kasy oszczędziło. Ale jakoś nie doszło do tego, i w sumie nie czuje takiej potrzeby teraz. Jak będzie mały gotowy, to wtedy będę uczyć.
Alutka, super że wróciłaś i dawaj zdjęcia pooglądać :)
Biedny Groszek, współczujemy i przysyłamy dużo zdrówka!!! :*
Przypomnijcie mi dziewczyny, czy któraś z Was mieszka w Łodzi?
Właśnie moje dziecko się posikało na prześcieradło, które pościeliłam mu na ziemi i położyłam go, żeby mu pupcia odpoczęła. To zabieram się za pranie :D:D:D

Co do Xfactora to każdy śpiewa tak samo, tylko różne piosenki. Tym samym głosem, tą samą twarzą :) ja bym mogła Gienka słuchać w kółko. I te jego dziecięce oczy...

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #128020 przez Asiersa
Emme, może coś tam jeszcze uklepię i dodam do konkursu moje wypociny :silly: :lol:
Groszku, a Michaś nie jest czasem alergikiem? Teraz jest okres koszenia traw...może jakieś drzewa pylą... Wybuziakuj go od nas :kiss: :kiss: :kiss:
Marusiu, w Łodzi chyba żadna z nas, ale mogę się mylić :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 7 miesiąc temu #128024 przez Emme
trzeba by było odszukać naszą mapę:D
Wybierasz się Marusia do Łodzi?

13 lata 7 miesiąc temu #128025 przez mariosponge
Chciałam pojechać na koncert Rihanny :D będzie dopiero w grudniu, ale już się zastanawiam jak to zrobić :)

[/url]

13 lata 7 miesiąc temu #128030 przez Asiersa
Nie kojarzę, żeby któraś z nas była z Łodzi :)

Właśnie słucham radio Eska Rock - poranny WF :D Polecam :laugh: :laugh: :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #128071 przez asia26
A przypadkiem Monami nie jest z Łodzi? Groszku strasznie Ci współczuje z powodu Michasia ale ja właśnie wróciłam z kontroli wagi i wyników badań i mamy podejrzenie zapalenia nerek i układu moczowego jutrzejsze wyniki mają to potwierdzić lub nie boże nie wiem dlaczego ciagle cos :( mala nie wyglada na chora i mam nadzieje ze lekarz tylko sie pomylil ale juzn takie mysli w glowie mi sie rodza ze juz sama nie wiem :( wagę juz ma w miare w niskim centylu w dalszym ciagu ale zaczela przybierac wazy 7980 czyli za 3 tyg przybrala 400 gram wiec lekarz mowi ze niezle ze jest szansa ze do szczepienia dobijemy do 9 kg :) wow :) a co u Was kochane kurcze mam tak malo czasu ostatnio ze szok Oliwia daje mi w kość ale mam co chcialam :)Alutka dawaj zdjęcia z weselicha :) aha i kupilam Oliwi w niedziele sandałki sukienke z hello kitty zwykla sukeinke i bodziaki :) sandałki dlatego ze mala staje ciagle probuje sie puszczac a za raczki juz bardzo ladnie chodzi :) szok jakie postepy ostatnio zrobila kocham ja i jestem z niej taka dumna :) oby tylko zdrowa byla :) a i jeszcze dzis w poczekalni u lekarza byla mama z dziewczynka z 5 lipca (Oliwia jest z 2) i mala nie raczkuje nie siada nie staje z bieda sie na brzusio obraca wiec patrzcie na Wasze szkraby jak swietnie sie rozwijaja :)

13 lata 7 miesiąc temu #128087 przez Asiersa
Asieńko, będzie dobrze! Nie martw się :kiss:

A ja właśnie ściągam film Świnki. Coś podobnego do Galerianek. Moze uda mi się pooglądać, póki Tomasz śpi :)

13 lata 7 miesiąc temu #128127 przez SISUNIA88
Witajcie kochane :kiss: :kiss: czytam Was ale pisać nie ma kiedy... Filipek chodzi więc nie mogę go już z oka spuścić... czasu teraz nie mam wcale dla siebie... bo jak śpi to znowu obiad i sprzątanie :( u Nas strsznie gorąco..byliśmy na spacerze ale słońce przypieka...już 30 st...a jedna dziewczyna może starsza z pół roczku od Filipa była w grubych dresach i bluzie :ohmy: :ohmy: :ohmy: a ojciec szedł w krótkich spodenkach i bez koszulki..no szok :ohmy: :ohmy: a ta mała cała czerwona była...biedna...

Asiersa też zawsze słucham tą audycję ;) konkursy mamy super ale po przeczytaniu wierszyka Emme też się poddałam :lol:

Groszku dużo zdrówka dla Misia... biedny...

Jutro dzień dziecka....jak zamierzacie go uczcić??? :)

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu #128166 przez Emme
Asiu Kochanie moje, wszystko będzie ok, nie martw się :D

Dzień dziecka.. hymmm jeszcze nic nie wymyśliłam. chciałabym to jakoś połączyć z naszą rocznicą, ale znając życie nic mi z tego nie wyjdzie.
Moja mama właśnie wzięła Tolę na spacer, a ja troszkę ogarnę mieszkanie i będę poprawiać pracę:P
Tola dostała już od babci prezent: dwa śliczne kompleciki Disneya, 2 opaski i lalkę.
A ja jeszcze nie mam nic :P

13 lata 7 miesiąc temu #128196 przez SISUNIA88
Emme też czekasz na prezent??? ;)

Asiu nie martw się! będzie dobrze..trzymamy z Filipkiem mocnoooooooooo kciuki :)

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 7 miesiąc temu #128206 przez Emme
nawet na 2 :D
choć będzie jak co roku... ja się naścieram a Sz powie, że on nie obchodzi takich świąt

13 lata 7 miesiąc temu #128352 przez asia26
trzymajcie mocno kciuki dziewczyny za Oliwke a ja nie dziekuje zeby nie zapeszac :)
my chyba normalnie spedzimy Oliwka dostanie prezent jak gdzies uda nam sie kupic drewniane klocki masakra jak mozna ich nie dostac :ohmy: pojdziemy na spacerek i bedzie milo :) ja tez dzis mnostwo dzieci w rajstopkach mijalam masakra jakas to juz chyba zakrawa o znecanie sie nad dzieckiem?!

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #128358 przez Emme
rajstopki jeszcze przeżyję, ale widziałam jak wożą dzieci w gondolach i używają tych "przykrywek" ! przecież to dziecko tam się ugotuje. Na mnie patrzą jak na wariatkę jak Tola jest w rampersie, albo sukience...

gdyby nie to że dostałam @, to pomyślałabym że jestem w ciąży: spać mi się chce, nie mogę się skupić na niczym, jestem tak rozkojarzona, że prostych rzeczy nie mogę zrobić!!

Ciekawe gdzie Paulina się podziewa?

13 lata 7 miesiąc temu #128419 przez Asiersa
Tomasz też dzisiaj śmigał w rampersie :) kupiłam mu ostatnio w lumpku za 5 zł z H&M'a :)
Kurde jutro już dzień dziecka a ja prezentu nie mam :(
Ciekawa jestem co ja dostanę :lol: :lol: :blush: :blush: :blush: :blush:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka