BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #22770 przez monami
Dzieńdoberek wszystkim :)

Gosiu :) Mój termin to 21 sierpnia :) Więc chyba jednak ostatnia nie jestem... :blush: a może Zuzia zechce wcześniej znaleźć się po drugiej stronie brzuszka...kto wie. Zobaczymy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #22772 przez monami
basik - no jakoś odpukać..nie puchnę. no..może odrobinę dłonie..bo obrączka ciasna lekko, więc zdjęłam dziś..ale w sumie spokojnie mogę ją nosić. no ale..jeszcze ponad miesiąc przede mną...a lato trwa..upały...wszystkiego mogę niestety jeszcze doświadczyć.

14 lata 6 miesiąc temu #22773 przez monami
a...słodki masz nowy suwaczek basik :)

14 lata 6 miesiąc temu #22774 przez basik_twins
No dzień dobry dzień dobry tytlko tutaj raczej prócz nas nikogo nie ma
No ja zaobrączkowana nie jestem ale jakbym nie wpadła na pomysł ściągnięcia jej wczeniej to musieli by mi chyba ciąć na ręce
Jak palce u stup podciagasz do góry to mnie skóra na zagieciu boli bo sie woda nakumulowała i sie nie da

ale cóż mądre ciało chłonie wode zeby dwójce dobrze było i były zabezpieczone - w sumie to mój organizm spełnia swoje funkcje wzorowo

a ja nic tylko narzekam ;)

14 lata 6 miesiąc temu #22775 przez basik_twins
ah dziekuje dziekuje przez przypadek odkryłam
ja puki mnie krzyz przestal bolec to dokurzam i cosik prubujem sobie robic bo jak mnie złapie to znow bede lezec i stekac kilka godz w wyrze
Tragedia jak mnie te bole łapia bo do kibla dojsc nie moge :(

14 lata 6 miesiąc temu #22779 przez monami
tylko za dużo tez nie rób..taki upał....
ja uciekam...o 14:30 mamy wizytę u doktorka. zaraz wsiadam w autko i śmigam :)
do "zobaczenia" później.

14 lata 6 miesiąc temu #22782 przez MoNiaaa
ja obraczki juz dawno nie nosze bo strasznie ciasno mi w niej :P mi niestety nogi puchna stopy mam jak kwadraty prawie wciecia nie maja :P oby tylko po porodzie wszystko do normy wrocilo :)
monami to po wizycie pochwal sie nowosciami :) ja mam dzis o 17 wizyte :) basik a ty sie nie przemeczaj wiesz ze ci nie wolno!!

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #22783 przez sylwus136
Gosia ten krem Ziaji jest od 1 dnia życia
dokładnie nazywa sie ; "Krem do pielegnacji dzieci i niemowląt"
opakowanie taki małe okrągłe z zółwikiem . Nakrętka koloru niebieskiego :)

14 lata 6 miesiąc temu #22784 przez MoNiaaa
ok dziewczynki ja spadam na spotkanie z kumpelami :) pozniej lekarz i maz wraca :D nie wiem kiedy sie odezwe ale postaram sie zagladnac i napisac co po wizycie :) milego dnia buzka :*

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #22785 przez basik_twins
oNo Monami koniecznie masz napisac!!! Nie ma zadnego ale :silly:
Moniczka i Ty mi piszesz że ja sie przemeczac nie moge :lol:
hehe

No Ty to koniecznie napisz po wizycie jak bylo specjalnie bede siedziec i czatowac tu na ciebie zebym mogła usłyszec jak brzmi tresc twojego zwolnienia L4 i jaki druczek Ci na macierzynski dr wystawi :lol:

a po porodzie i Ci zejda nóżki i mi ni ema co sie martwic gorzej z dupskiem i brzuchem.... ja sie tego zaczynam juz powoli bac

14 lata 6 miesiąc temu #22793 przez paulinkaaa2202
Basik śpie? mogę o tym zapomnieć ja się w nocy budzę co 2 godziny leżeć nie mogę wszystko mi puchnie, mrówki mi chodza po ciele, wszystko mi cierpnie i tak źle na lewym boku, na prawym też, a kręgosłup do dupy mi wchodzi, ja nie wiem jak ty dajesz radę ja z jednym mam dość mówią że te upały do końca tygodnia oby bo ja już nie wyrabiam :(

Żadnej wizyty na razie nie mam ani nic:P Ja tam nie mam baldachimu ani nic choć wcześniej chciałam kupić taki cały zestaw ale z moskitierą ale doszłam do wniosku że to się będzie kurzyć. Z początku myślałam że ta moskitiera uchroni dzidzię przed owadami, ale może przez to mieć mniej powietrza do oddychania, wystarczy komplet pościeli i ochraniacz :P

W przyszłym tyg będzie już pościel, wózek też zamawiam więc będzie frajda :D

Ja dzisiaj jem takie pulpeciki z mielonego z warzywami i młode ziemniaczki... i lemoniada do tego pycha :D

Monami i Monia dajcie znać po lekarzu co i jak :)

14 lata 6 miesiąc temu #22796 przez paulinkaaa2202
no zajebiście za przeproszeniem, ale nie mogę się powstrzymać oczekiwanie na wózek który chcę ok. 4 tygodni chyba mnie coś walnie :( A jak tak z tym zwlekałam to teraz mam :huh: :angry:

14 lata 6 miesiąc temu #22797 przez basik_twins
A ja właśnie ide pichcic przed chwilom mi ojciec smaka robił młodymi ziemniaczkami teraz ty :(
a tu kurde nie ma :(
az mi smutno
Powiedzial tato ze mi w sierpniu przywiezie ale to juz nie beda takie młode ziemniaczki co teraz :(
i dupa blada ja tez mam mieso mielone i pierdzielne z jakims sosem byle na szybko i mizeria mam taka pustke kulinarna we łbie jak nigdy

Współczuje Ci Paulinko wiem co to znaczy ja jak wstaje sikac to mnie boli brzuch ide w pol zgieta bo krzyz i jak sie klade to nie wiem czy male mi sie tak ukladaja na bokach czy miesnie tak boli ze wyc sie chce
no coz.... juz blizej aniżeli dalej :lol:

14 lata 6 miesiąc temu #22798 przez basik_twins
Ale teraz sie dowiedzialas ze tyle trzeba czekac czy ci dołożyli czas oczekiwania?

14 lata 6 miesiąc temu #22802 przez paulinkaaa2202
teraz się dowiedziałam, bo znalazłam na internecie o 200zł tańszy niż w sklepie. I tak zwlekałam napisałam maila czy mają na stanie taki i taki wózek, taki kolor i mi napisała czas oczekiwania ok. 4tygodni :angry:

NO już coraz bliżej nie zorientujemy się a tu boooom i już są :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka