BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #39260 przez Martynka__89
Śliczne duże oczka :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #39265 przez iwkaa
widze ze vanesska juz dzielnie trzyma sama glowke ja jeszcze moja Maje asekuruje bo czesem lubi sie zaczwiac i boje sie zeby jej sie ta glowka nie urwala hehe i wogole tak fajnie siedzi na kolankach Maja jescze na pol lezaco:)

14 lata 2 miesiąc temu #39267 przez martela89
iwka ona mi się już sama podnosi,a jak jej nie pozwalam to się awanturuje. Jak ją położe na poduszkę tak na pół siedząco to muszę jej pilnować bo siada sama :)

14 lata 2 miesiąc temu #39270 przez martela89
Wiecie co jeste teraz konkurs na twarz "Mamo To Ja" tak myślę,że chyba wyślę zdjęcie mojej małej,może coś z tego będzie :)

14 lata 2 miesiąc temu #39276 przez Renia2108
Oo a ja mam z tego prenumerate z "Mamo to Ja" :D To Martela podeslesz linka ? Bo moze i ja tez bym wyslala:D
Mi Natala trzyma glowke dlugo w gorze jak lezy na brzuszku ale jak juz sie zmeczy i nie umie jej dzwignac to sie denerwuje i krzyczy. Jak trzymam na kolanach w pozycji pol siedzacej to tez sie dzwigac juz chce! I na brzuszku jak lezy a glowka spadnie to podnosi nozki potem do gory, tak smiesznie to wyglada:D

14 lata 2 miesiąc temu #39277 przez martela89
proszę to ten link:
www.okladka.mamotoja.pl/

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #39295 przez alutka1011
Mi dzisiaj przyszło pierwsze pudełko z próbkami.Było w nim tak zupka,saszetki2 x bebiko ,kaszki i herbatka oraz poradnik żywieniowy :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #39304 przez Renia2108
Martynka mi tez sikała za kazdym razem jak ja przebierałam, ile razy lozko mi zasikała to nie wspomne :P Ale to chyba przez to ze jej sie chlodniej zrobilo a wiadomo wtedy bardziej chce sie siku :P
Alutka a skad takie pudelko ? :D Martela a Vanesska ma sliczne ogromne oczy!

14 lata 2 miesiąc temu #39307 przez alutka1011
W szpitalu wypełniałam taką karteczkę i Ty pewnie też wypełniałaś i od ok 4 mies. będą przychodzić różne próbki,łyżeczki,śliniaczki i takie tam...

14 lata 2 miesiąc temu #39319 przez martela89
Ja też bym chciała już dostać pudełko z próbkami :lol:

Reniu dziękuję. Natalka też ma duże oczka :)

14 lata 2 miesiąc temu #39322 przez alutka1011
Za niecały miesiąc napewno dostaniesz :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #39323 przez MoNiaaa
u nas w gazecie nie bylo zdjec a szkoda :( za to w poniedzialek ide do prezydenta naszego miasta bo mamy rok jubileuszowy i sa zapraszani rodzice dzieci urodzonych w tym roku i mozliwe ze beda jakies upominki dla maluchow :)

a z pamiatek mialam gdzies tes i obraczke 1 i karteczke z lozeczka.

a mam takie pytanie gdzie najczesciej kupujecie ciuszki dla waszych maluchow??i jakich pampersow uzywacie??ja do tej pory pampersowale kupilam ostatnio huggisy i jestem strasznie niezadowolona.jak Julka zrobi kupke to wszystko jej wyplywa;/ kupilam dzis spowrotem pampersy.
.
ja w szpitalu dostawalam takie dwa pudelka z prubkami niby cos wypelnialam ale nie wiem czy bedzie cos przychodzilo jeszcze??

a Moja Julka tez juz siedzi. jak ja opre i pod plecki dam np poduszke to sama usiedzi:P juz nie lubi na polsiedzaco bo chce ogladac swiat i tylko nosimy ja do gory i siedzi juz na kolankach

http

]

14 lata 2 miesiąc temu #39326 przez martela89
Ja używam Pampers Premium Care bo są bawełniane,a inne ją odparzały.
A większość ciuchów mam z Holandii przywozi mi mąż albo mama,a jak kupije tu to albo w smyku albo H&M. Czasami też kupuję w cocodrillo.

14 lata 2 miesiąc temu #39338 przez alutka1011
Ja używam zwykłych pampersów i na inne bym nie zamieniła.A ciuszki kupuje albo next albo h&m albo firmy wójcik.Napewno monia Ci będa przychodzić próbki.A mam pytanie zawsze jak Maje przebieram to ona dzwiga tak nogi że nie moge jej rzepów zapiąć czy wasze dzieci tak mają?A o ślinotoku już nie wspomne bo sie strasznie ślini z 5 razy na dzień ją musze przebierać :(

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #39340 przez Renia2108
No ja wypelnialam takie ankiety jakies. I z jednego pudelka na meila mi przyszly jakies darmowe miesieczniki chyba 3 numery ale na meila nie do domu. Moze z tego drugiego cos przyjdzie:D
Ja ciuszków praktycznie nie kupowałam za duzo, duzo dostałam wlasnie. Z cocodrillo sa bardzo fajne:D Alutka mi Natala tez sie slini okropnie. Przy przebieraniu tylka to sie smieje jak glupia heh, wyglada to jakby sie ze mnie smiala ze musze jej tylek przewijac hehe. Maz zawsze sie z tego smieje :D

A co do pampersów to ja uzywam DADA z Biedronki i jak dla mnie sa ok, nie odparzaja ani troche, nic sie nie wylewa, czasem jak sie mala wierci i sie odwroci to troche przeleje, ale kupka nie:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka