BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #40286 przez Renia2108
Ja to bym mojego wygoniła hehe :D Z mila checia :P Nie no zartuje, jak ja w szpitalu bylam to tez tesknilam..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #40288 przez alutka1011
Ja bym chyba się tak nie mogła przyzwyczaić nie móc się przez 6 tyg przytulic w nocy do męża :( teraz to niewiadomo czy tyle nie będe sama bo zależy ile potrwa rehabilitacja ale mam nadzieje że chociaż na świeta wyjdzie... :( mÓj szwagier tez tak wyjeżdża ale siostra od początku wiedziała w co sie pakuje ;)

14 lata 2 miesiąc temu #40299 przez poziomka32
Wiem coś o tym...mój Mąż wciąż w delegacji i to w różnych stronach Polski. Jak urodziłam Antosia, to zobaczył go dopiero po 3 dniach (jak wchodziłam ze szpitala)smutno mi było, bo do innych mam przychodzili mężowie, tatusiowie - a do mnie nie :( a do tego hormony po porodzie i beczenie miałam gotowe w szpitalu :P ale minęło... mój wraca na weekend do domku. A w tygodniu jestem sama z dwójką dzieci. Łatwo nie jest - zmęczenie robi swoje - szczególnie w nocy brakuje mi pomocy. I też tęsknię za moim Misiem :) pomimo tego ze jesteśmy razem 13 lat..ale..wracam do pracy już w kwietniu!!! bardzo się cieszę z tego powodu :)nianię już mam dla Małego :)trochę odmóżdżę się :P zresztą muszę wrócić czy chce czy nie chce.
Mój Antek znowu kupci nie chciał zrobić przez pół nocy...znowu czopek - dałam mu ten infacol dzisiaj zobaczymy!!!Może jutro będzie lepiej??
A co do Mikołaja - moja starsza Córcia chce deskorolkę, a Antkowi kupię chyba krzesełko do siedzenia. Jeszcze nie myślałam o tym. A mój mąż dostanie zegarek :):):)
Buziaki!!!
P.S. U mnie pogoda "barowa" - leje, zimno...i kolejny dzień bez spaceru :(

14 lata 2 miesiąc temu #40355 przez Renia2108
Poziomka jakby wierzyc w przesady zegarków sie nie kupuje na prezent :P Tak tylko mowie bo ja czasem w te glupoty wierze:D Lepiej dla mnie bo i wymyslac nie musze jaki ;] Zegarków i butów niby sie nie kupuje :P

14 lata 2 miesiąc temu #40357 przez alutka1011
Ja tez bym nie kupowała zegarka bo 2 moje koleżanki dostały zegarki i w przeciągu miesiąca sie rozstali z tym że nie byli małżeństwem :)

14 lata 2 miesiąc temu #40359 przez sylwus136
przesądów jest wiele i wiele jest bzdurnych :D ja w nie nie wierzę ale słyszałam
np.buty to słyszałam ze jak sie kupuje kobiecie to odejdzie
bielizny sie nie kupuje bo zdradzi Cię z innym
a zegarek to czemu?

14 lata 2 miesiąc temu #40360 przez martela89
Bo niby odmierza czas do końca związku.

Ja w to nie wierzę,mi mąż kupował bieliznę,zegarek i buty jeszcze przed ślubem i nadal jesteśmy razem :P

14 lata 2 miesiąc temu #40362 przez sylwus136
aha to ładnie :D

mi maż też kupił przd ślubem i zegarek i bieliznę i buty i jestesmy szczęśliwym małżeństwem :D

14 lata 2 miesiąc temu #40364 przez alutka1011
Takie tam :lol:
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #40367 przez wola82
Te wszystkie przesady co do zegarkow, butow to ponoc (tak slyszalam) tylko przed slubem nie wolno, ale jak widac sie nie sprawdzaja. Mysmy stwierdzili z mezem ze kupimy sobie na wzajem lepszy aparat, niespodzianki moze nie bedzie ale zato synek bedzie mial ladne zdjecia. :laugh:

Alutka sliczniutka jest Twoja coreczka :)

14 lata 2 miesiąc temu #40426 przez martela89
Ja kocham buty :lol: mam ok 30 par :laugh:

I niedawno upatrzyłam sobie śliczne i dośyć drogie buciki i poprosiłam męża żeby kupił mi je po choinkę(a miał kupić mi dobry aparat)i zadał mi pytanie czy zamienię aparat na buty :lol:
Oczywiście,że zamieniłam :lol:
Aparat pewnie też kupi jak ładnie poproszę :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #40460 przez wola82
Martela i o to chodzi zeby mezowie zrobili dla nas wszystko :laugh:

14 lata 2 miesiąc temu #40482 przez poziomka32
Hm...ja w przesądy nie wierzę...ale przezorny zawsze ubezpieczony :lol: wiec kupię mu bluzę :) coś wspominał, ze chciałby nową - taką z kapturem na zameczek :P no a jak jeszcze nie wiem co ja chciałabym....nową szafę ze stertą ubrań o 4 rozmiary większymi :P:P ewentualnie wagę z cofniętym licznikiem :P co bym świadomie - nieświadomie sobie humorek poprawiła :lol:
Mój Antek po kąpieli wcisnął 150ml bebilonu i zasnął...kolejne karmienie 0 24.00 :P lecę na "szkiełko kontaktowe" na TVN24 - trochę nawiedzona jestem, jeśli chodzi politykę i w ogóle....zboczenie zawodowe :lol:
Dobranoc Mamcie!!!

14 lata 2 miesiąc temu #40504 przez Renia2108
Ja sobie zazyczylam na święta wosk do depilacji :D Bylam u znajomej kosmetyczki i wlasnie brwi zrobila woskiem, upatrzalam taki na allegro dla siebie:D Po co placic komus jak mozna w domu zrobic to samo i nie tylko brwi :D
A co mezowi kupie to nie mam pojecie, mysle nad jakas ozadna maszynka do golenia , ostatnio mial ale sie juz zajechała i wklady wymienne tez a do Holandi po wklady nie pojedzie :D Teraz skubany podbiera mi moje:P

A ja spac nie umiem cholera :/ obudzilam sie w nocy na karmienie małej i jakis probem z pecherzem :/ Caly czas siku mi sie chce, co ide to nic :/ I siedze po pol godziny w ubikacji . Zaraz moze sprobuje zasnac bo jutro bede wygladac jakby mnie z krzyza zdjeli..

14 lata 2 miesiąc temu #40506 przez alutka1011
Skąd ja to znam tylko przeważnie ja podbieram maszynki mężowi a on sie mnie pyta"kochanie nie wiesz gdzie są moje maszynki" a ja mu odpowiadam "a mówiłam że krasnoludki żyja i ci podbierają" :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka