BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 1 miesiąc temu #52353 przez martela89
alutka nakręciła bym filmik ale nie wiem jak go tu wrzucić.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #52366 przez poziomka32
Ja Tośka kąpię w johnsonie dla niemowląt a smaruję niveą nigdy go nie kąpałam w oliatum - moją pierwszą córcię to tak, ale młodego już nie. Skórkę ma ok, nic się nie robi wiec nie zmieniam, smaruję tylko buźkę elocomem bo młody jest alergikiem :(

Mojemu Synusiowi ząbki wychodzą...to już tak długo trwa!!! Wszystko wkład do buzi, ślini się jak cholerka. Smaruję bobodentem i pomaga. Poza tym mamy szczepienie 18 stycznia znowu 440 zł wrrr........cholernie drogo...,i w ten sam dzień mam bioderka -usg. Kupiłam Młodemu "słoiczki" - marchewkową z ryżem i takie tam różne - będę mu niedługo dawać - zobaczymy co mu posmakuje :):):)

Buziaki Mamuśki!!!

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #52370 przez monami
a ja dziś zrobiłam Zuzi kilka zdjęć :) Oto jedno z nich :)

Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #52387 przez alutka1011
Martela nie masz konta na youtubie albo facebooku?Ja koty lubiałam do czasu jak moja siostrzenica i siostrzeniec dostali uczulenia i 15stycznia mają iść do szpitala :(

14 lata 1 miesiąc temu #52468 przez Renia2108
Ja dawalam juz marchewke z ryzem i Natala tak wcinala ze sie uszy trzesly :D Jak dalam z dynia jablka to bleeee, a te z ryzem sa obrzydliwe a ona lubi masakra. Pozimka 3 miesiace i juz zabki ? O matko.. u nas to samo ciagle lapki albo cokolwiek w buzi a sliny tak leca ze nie nadarzam wycierac :/ Tragedia normalnie, ale jakas baardzo marudna nie jest. Lece spac bo nudy jak diabli:P

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #52514 przez monami
właśnie skończyłam robić fotki dla marteli i prezentację (nagrodę) dla Gosi :) - zostało mi tylko zrobić okładkę na opakowanie do płyty dvd :)i będę wysyłała nagrodę do zwyciężczyni.

Fajnie się pracuje z waszymi dzieciaczkami :P - mimo, że wirtualnie :) to sobie popatrzę na te buziulki słodkie :) :kiss:

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #52521 przez martela89
Muszę się pochwalić jakie cudeńka zrobiła mi monami :)
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #52560 przez Renia2108
Martela sliczne sa! Monami ty to masz talent ;)

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #52586 przez alutka1011
No talent ma-fajnie mieć taka pasje!
A my dziś o godz 14.50 kończymy pół roczku :lol:
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #52597 przez Emme
No to odliczamy...
Jeszcze chwilka i kolejne półrocze Majeczka rozpocznie.
Rośnij zdrowo i z takim ślicznym uśmiechem :)

14 lata 1 miesiąc temu #52614 przez monami
a mi dzisiejszy dzień rozpoczął się mega super wiadomością o ciąży :) I żebyście nie myślały, że o mojej :P - mój brat zostanie tatą :) Jest troszkę przestraszony ale naprawdę szczęśliwy! Zuzia będzie miała towarzysza lub towarzyszkę zabaw ! Także..następne Boże Narodzenie w mojej rodzince znowu w powiększonym gronie :) Dzidzia urodzi się we wrześniu :)

14 lata 1 miesiąc temu #52616 przez Gosia
Monami super :laugh: Bardzo się cieszę, że prezentacja gotowa :laugh: Jupi :laugh:
No i GRATULACJE dla brata - dzieci są super a jak urosną to Zuzia będzie miała się z kim bawić, np.na rodzinnych imprezach :laugh:

Ja kąpie cały czas w Emolium i smaruję też emulsją do ciała Emolium. Używałam też Atoperal Baby i jest też super. Emolium troszkę smierdzi, ale chwilkę i potem wywietrzeje a za to dobrze nawilża skórę. My musimy używać tych specyfików ze względu na alergie.

14 lata 1 miesiąc temu #52618 przez monami
Tak, już gotowa, została tylko kosmetyka :P - czyli okładka :) Skończył mi się papier fotograficzny , dlatego wydrukuję Ci ją na zwykłym, ale myślę, że to bez znaczenia :) Jutro postaram się ją wysłać, dam jeszcze znać.

14 lata 1 miesiąc temu #52619 przez Groszek
Monami to gratulacje dla brata :)
ech jak ja Ci Gosiu zazdroszczę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #52620 przez Gosia
OK

Groszek - wiem, że super jest coś wygrać :laugh: Może przegram tą prezentację i dam babciom i dziadkom - zobaczymy jeszcze :laugh:
A jeśli chodzi właśnie o to ich święto to zamówiłam kalendarze ze zdjęciami Majusi każdy miesiąc inne zdjęcie no i fajnie obrobione :laugh:

A my dziś po szczepieniu na szczęście Majuska byla bardzo grzeczna tylko troszkę zapłakała. Odebraliśmy też wyniki z morfologi i z moczu i wszystko jest w porządku :laugh: Czyli cycuś wystarcza :laugh: Tylko jak ja ją tego cycusia oduczę to niewiem. Już próbuję powoli, ale flacha jest beeee... :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka