BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #52621 przez monami
Dziewczyny, długo myślałam nad tym, czy napisać Wam o jednej rzeczy na forum i zdecydowałam, że jednak to zrobię.
Historia, którą za chwilkę Wam przedstawię ujęła mnie za serducho...i trzyma do dziś.
Jeśli znajdziecie chwilkę zajrzyjcie TU:http://madzik-scrapuje.blogspot.com/2011/01/apel.html

To blog mojej znajomej. Umieściła na nim pewien apel. Same przeczytajcie i zdecydujcie, czy możecie i chcecie pomyóc.

Jeśli któraś z Was się zdecyduje, można do mnie pisać o namiary na rodzinkę, o której mowa w tym poście.

Z góry dziękuję.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #52623 przez monami
a mi na samą myśl, że mogłabym przestać karmić piersią ( i że kiedyś to nastąpi ) robi się smutno jakoś. Uwielbiam karmić Zuzię..to taka nasza niewidzialna więź...dla mnie....troszkę jak "przedłużenie ciąży", bliskość niesamowita :)

14 lata 1 miesiąc temu #52630 przez Gosia
Zgadzam się z Tobą w 100%
Ja będę karmiła i na czas kiedy będę w pracy mleczko odciągnę. Chcę karmić jak najdłużej a poza tym muszę karmić, bo mała jest alergikiem a mleka dla alergików są niedobre i śmierdzą fuj... no i w ogóle tak jak już pisąłam butelka jest bleee - nawet z herbatką.

14 lata 1 miesiąc temu #52641 przez alutka1011
A ja Majusi zamówiłam takie 2 przytulanki allegro.pl/przytulanka-hippo-drewex-hipc...-wa-i1409058916.html mam nadzieję że się sprawdzą było ostatnio o tym w "miedzy kuchnią a salonem"

14 lata 1 miesiąc temu #52655 przez monami
Zuzia ma taki kocyk przytulaczek i go uwielbia
Załączniki:

14 lata 1 miesiąc temu #52663 przez alutka1011
Do mnie to nie dochodzi że Maja już ma pół roku...jak?...kiedy?... :laugh: normalnie szok mi się wydaje jakbym jeszcze z brzuchem chodziła :lol:

14 lata 1 miesiąc temu #52670 przez wiola
Monami,czytająć to widzę siebie i swoje życie dokładnie jest takie samo,ale cóż ,kto nie zaznał głodu tego nie wie,boże jak bym tylko miała......,przykre to życie jest okrutne,dzis kolezanka weszła do mnie i poprosiłam ją zeby mi kupiła troszkę wędliny,chleb i masło bo od 2 dni ,nic nie jadlam ,ale nic liczą sie tylko dzieci,aby one miały,pozdrawiam ,ale czy ktoś to rozumie,ech,konczę bo siedzę i płaczę....... :( :( :( :( :( :( :( :(

14 lata 1 miesiąc temu #52685 przez alutka1011
Wiolu a nie masz szans na jakąś zapomoge?Nie ma w twojej miejscowości nic typu caritas lub kuchnia brata alberta?

14 lata 1 miesiąc temu #52691 przez wiola
Alutka u nas jest gówno,sory że tak powiem bo juz mi sił brakuje,na to wszystko ,kto nie był nigdy głodny to ma to w dupie,opieka nie ma pieniedzy a żywnosci narazie nie ma ,mam się pytać pod koniec miesiąca,a do tego czasu mamy umrzec z głodu,ale takie mamy życie,i panstwo ,co kogo interesuje 2 osoba ważne żeby oni mieli a reszta morze zdechnąć,sory ,ale czuję się jak pies który ,nie jest wstanie wyrzywić,swoich małych szczeniąt i siebie i to jest przykre,ale lepiej chodzic głodnym niż krasc,ale szkoda mi tylko dzieci......

14 lata 1 miesiąc temu #52696 przez monami
brak mi słów na takie sytuacje....to jest straszne.. Wiolu...aż tak źle u Was jest?

14 lata 1 miesiąc temu #52697 przez alutka1011
No przykre to jest.Takie to nasze państwo jest.Myślą tylko o swoich tyłkach...

14 lata 1 miesiąc temu #52700 przez monami
Kochana...tylko nie płacz....:( bo i mi smutno się robi :(

14 lata 1 miesiąc temu #52705 przez Renia2108
Wiolu a mozemy ci jakos pomoc ? Bo mi sie az serce kraje...

14 lata 1 miesiąc temu #52708 przez iwkaa
alutka ja mam takie 4 przytulanki tzn podobne ale w tym rodzaju Majusia je uwielbia spi z dwoma jedna z jednej strony buzki a druga z drugiej do nich sie tuli i zasypia sama jak czesm gdzies pojedziemy i ja zapomne wziasc przynajmniej jedna to jest masakra daje jej pieluszke do przytulenie ale to nie to samo

14 lata 1 miesiąc temu #52711 przez iwkaa
monami to sa takie kocyki przytulanki jaki on duzy jest i gdzie go kupilas

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka