BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 10 miesiąc temu #57135 przez MoNiaaa
ja nie wysylalam nic. jestem zdania ze nie wysylam pieniedzy obcym w sumie mnie zdziwilo ze tyle osob zaoferowalo pomoc pieniezna bo paczki rozumiem dla dzieci.

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #57136 przez wiola
Przykro mi Asiu że tak myslisz ale trudno,twoja sprawa.,mam nauczkę poprosiłam pierwszy raz w zyciu o pomoc,a zostałam zmieszana z błotem,licz na siebie,bo potem tego będziesz żałowała,i tak jest,to tyle w tym temacie....

13 lata 10 miesiąc temu #57137 przez wiola
Monia teraz 1 osoba to tyle dla ciebie?pomóc a pisać że pomogę to 2 różne rzeczy.....

13 lata 10 miesiąc temu #57138 przez Emme
woilu wiele osób Ci zaufało, współczuło, więc nie dziw się, że gdy pojawiły się wątpliwości (słuszne bądź nie) chcą wyjaśnień.

13 lata 10 miesiąc temu #57139 przez Madzia89862
wiolu emme pisze ze tez pisalas do niej czy wyslala ci poleconym...kobieto..ja nie wiem..oplacasz tv by dzieci tv mialy bajki ale glodne chodzily??prosze cie..nie wiem jak ja bym miala 4 dzieci i taka sytuacje zrezygnowalabym z neta kablowki a i dala jeszcze tv na sprzedaz lub pod zastaw byle by dzieci glodne nie chodzily.. widze tez ze nie tylko ja wiem ze decyzje o odmowie sa z opieki.. coz..w grudniu napisalas ze takze dostalas zapomoge..

13 lata 10 miesiąc temu #57141 przez Renia2108
Oj widze z tu wrze jak diabli. Ja Wioli nic nie wyslalam na szczescie w sumie. Sama tez jestem teraz w ciezkiej sytuacji i staramy sie to jakos rozwiazac a nie siedziec na tylu. Szukamy gdzie popadnie a nie czekamy i prosimy..
Ja tez za internet + tel dom + tv place jakies 130 zł przez pol rou bo TV darmowa a potem +50. I pierwsze slysze ze jest telewizja jakas "miastowa" internet ok wiem ale telewizja ??

Wiolu widze ze strasznie mieszasz, jakby moje dziecko nie mialo co jesc to absolutnie bym zadnej TV nie placila ani nic podobnego. Chyba jedzenie jest najwazniejsze czy sie myle ?
Udowodnij ze masz taka sytuacje i po sprawie. Dla chcacego nic trudnego jak to sie mowi. Dokumenty mozna wybrac z odpowiednich organow po raz drugi.

13 lata 10 miesiąc temu #57142 przez wiola
Tak są odmowne decyzje przecież pisalam ze mam czekać do konca miesiąca,prawda?,a z domu nic nigdy nie wynosiłam i nie sprzedawałam,kojarzy mi się to z rodziną alkoholików która nie ma na wódkę i sprzedaje rzeczy....,a my taka nie jestesmy....

13 lata 10 miesiąc temu #57143 przez MoNiaaa
nie wiem ile osob ci pomoglo napisalam ze zdziwilo mnie ze tyle osob zaoferowalo pomoc. a czemu nie wrocisz mieszkac do ammy napewno by was przyjela skoro tak wam zle

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #57144 przez ilona
Bardzo dawno mnie nie było.

Grzmi jak cholera tu u Was! Ale przeczytałam to wszystko i jestem w SZOKU!!!!
Bo widzę, że ode mnie tez doszedł tylko list polecony ze 100 zł. :laugh: :laugh: :laugh:

Wiolu a paczka ze słodyczami, ogromnaaaaa i koperta z kasa w środku???
Zapakowana w piękny papier z Mikołajem i duża kokardą???

Rozumiem, że zaginęła.... :angry:

JAK DLA MNIE "SPRAWA WIOLI" ZAKOŃCZYŁA SIĘ OKOŁO 2 TYGODNI TEMU, JESZCZE PRZED JEJ PLANOWANYM WYJAZDEM DO KUZYNKI.

Najbardziej mi głupio przed moim mężem, którego błagałam 2 dni przed świętami, żeby kupił rzeczy do paczki i koniecznie wysłał kurierem. KROPKA

13 lata 10 miesiąc temu #57145 przez MoNiaaa
to lepiej glodowac niz przejmowac sie co ludzie pomysla ze sprzedajesz sprzet? zreszta kiedys ktoras dziewczyna pisala ze jakbys sie udala do pobliskich sklepow czy piekarni mozliwe ze uzyskalabys pomoc zywieniowa dla dzieci chyba warto schowac dume do kieszeni??

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #57146 przez Renia2108
Wiolu piszesz ze twoja mama jest nauczycielka to wydaje mi sie ze by ci pomogla, chyba nie masz matki bez serca co ? Jakas emeryture pewnie ma.

13 lata 10 miesiąc temu #57147 przez wiola
MONIA,pisało na forum wiele osób ,a jak przyszło co do czego to tylko 3 osoby mówię o pieniążkach....,mama ma tylko pokój z kuchnią,wiec jest tam mało miejsca....

13 lata 10 miesiąc temu #57148 przez Madzia89862
juz o mamie wspominalam wlasnie ale nie uzyskalam odpowiedzi..wiolu to twoj honor i duma wazniejsza niz glodne chodzace dzieci w domu proszace o kanapke?brawo...naprawde nie rozumiem..
przed chwila pisalas ze z opieki nie dostaje sie decyzji u ciebie tu ze czekasz do konca miesiaca na decyzje...

13 lata 10 miesiąc temu #57151 przez wiola
Tak czekam do konca miesiąca na decyzję czy będą juz srodki na wypłatę zasiłków celowych i okresowych i czy mogę juz je otrzymac...,zlemnie zrozumialas

13 lata 10 miesiąc temu #57152 przez MoNiaaa
to wescie mame do siebie jak macie wieksze mieszkanie a jak zloczycie jej emeryture i twoje pieniadze zawsze bedzie wiecej.

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka