BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #57082 przez Groszek
Wiolu nie powiem kto - tak będzie lepiej... korespondencję trzymam jak będzie trzeba ujawnie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #57083 przez wiola
ALUTKA,nie nie wiedziałam bo do pozaru mialam piec na węgiel,a dopiero po pożarze musialam zmienic piec na inny i niewiedzialam ze to jest tylko na drzewo rozumiesz?

14 lata 2 miesiąc temu #57086 przez wiola
Mam nadzieję ze nie długo te brednie się wyjasnia,ta osoba co pisze ze mam konto zablokowane,niech ma honor i się przyzna bo nigdy nic takiego nie pisałam,czekam na to.....

14 lata 2 miesiąc temu #57087 przez angellika1
wiola napisał:

bo zastanów się jak konto moze byc zablokowane,

Przepraszam że sie wtrącę ale konta są blokowane np przez ZUZ lub przez zajęcia komornicze. według prawa zawsze jest kwota wolna od zajęcia (osoby fizyczne) i jeżeli posiadacz ją wykorzysta to każda wpłata na konto jest blokowana i nie ma możliwości jej wypłaty. Jeżeli osoba ma tak owe zajęcie to w każdym banku w którym otworzy konto środki beda blokowane.

14 lata 2 miesiąc temu #57090 przez Groszek
angellika otóż to :) dziękuje serdecznie

14 lata 2 miesiąc temu #57092 przez sylwus136
Ja też mam pytanie takie jak dziewczyny

JAKA TO PROMOCJA NA INTERNET DARMOWY ??

I CZEMU OPŁACAŁAŚ TELEWIZJE NIE MAJĄC PIENIĘDZY NA JEDZENIE??

OPOWIEDZ Wiolu Proszę !

14 lata 2 miesiąc temu #57094 przez Madzia89862
chyba tv wazniejsze wydawac by sie moglo z teo wszystkiego..a m=mnie ciekawi od kiedy do kiedy nie mialas pradu ostatnio..

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #57099 przez wiola
Daria,ja nie dopominałam sie pieniedzy jak to nazwałas tylko napisałas ze juz wysłałas,a skoro długo nie dochodziły napisałam do ciebie jeszcze raz czy juz wysłsłs,bo jeszcze nie dostałam a tylko dlatego ze jedna osoba z forum wysłała z zagranicy na początku stycznia i tez nie doszły,a był to list zwykły,wiec ciebie prosiłam o polecony żeby taka sytuacja nie nastąpila tylko tyle,a co do mojego wychowania,to mam kulturę,mając 33 lata,odziedziczyłam po mamie mama jest nauczycielką,magistrem ,i ma wyrzsze wykształcenie,wiec kulturę mam po niej,szkoda ze tak to się przykro kogos ocenia....SYLWUS,a telewizję opłacam ze względu na dzieci,zeby miały bajki

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #57100 przez sylwus136
WIOLA odpowiedz na nasze pytania i nie udawaj ze ich nie widzisz !!
No to dużo nie kosztuje napisać prawde?!

To bajki ważniejsze od jedzenia??

I co Z TYM INTERNETEM??

14 lata 2 miesiąc temu #57104 przez Groszek
Sylwuś prąd to oddzielna bajka, też to zauważyłam... siedzę na nk dość często (moja słabość) i widziałam że była i grała w grę, a potem rano odpisała na moją wiadomość, a twierdziła że nie ma prądu...

14 lata 2 miesiąc temu #57105 przez MoNiaaa
ale tu wrzy...ale chyba wczesniej czy pozniej musialo dojsc do takiej sytuacji bo jednak chodzi tu o pieniadze ktorych przeciez nikt ni znalazl na ulicy tylko cieko pracowal i chcial sie podzielic. mnie tez zastanawia ten internet i z tego co z koleji ja slyszalam to to "pol roku" ciagnie si eu ciebie juz odkad w ciazy bylas.moze dobrze by bylo jakby wszytskioe osoby ktore pomogli wioli napisaly jaka pomoc jej ofiarowaly i blo by jasne wszysko.tylko tez niekazdy tak czesto tu zaglada i moze nie wiedziec co sie podzialo. a jesli chodzi o opieke to pisze sie podanie o kazdka pomoc wiem bo swego czasu moja mama korzystala bo tez mielismy ciezka sytuacje.i o zapomoge jednorazowa i okresowa lub na jakies konkretne wydatki ( opal odziez zywnosc itp) pisala i po otrzymaniu decyzji mogla zglosic sie po pieniadze

http

]

14 lata 2 miesiąc temu #57106 przez wiola
Sylwus nie denerwuj się,odpowiadam ale po woli i po kolei....,prądu nie miałam od 17 około południa miałam tylko 1 kilowat,do 18 po południu wykupiłam ,chcesz fakturkę kiedy kupowałam?Madziu wlasnie mam przed sobą

14 lata 2 miesiąc temu #57107 przez angellika1
Wiola napisz co to za internet bo ja płacę 180 zl razem z TV a jak mogę mieć za darmo to chętnie skorzystam.

14 lata 2 miesiąc temu #57108 przez sylwus136
no to czekam na Twoje odpowiedzi na moje pytania
i ja sie nie denerwuje ale chce znać prawdę i juz bo wiem że wiele osob czuje się źle odnośnie tej całej sytuacji !

14 lata 2 miesiąc temu #57110 przez wiola
Tak zgadza się Monia ,ale jak są srodki,mam decyzje z pomocy za listopad i za grudzien,a w styczniu mam przyjsc pod koniec,a co do tego niech piszą dziewczyny kto wysłał juz ci liczę ogółem przed i po swietach od 3 osób na swieta to jest 3oo złi po swiętach 30 euro i paczki ,to tyle,i nie mam nic do ukryciaa i talon za 5o zł do miesnego,cos jeszcze?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka