BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 11 miesiąc temu #57153 przez alutka1011
Kochane skończmy ten temat bo nie warto po co się denerwować!Każdy już chyba ma wyrobione zdanie...
I tak jak Renia piszę dziecko jest ważniejsze dla mnie od Tv i jeśli bym się znalazła w takiej sytuacji to bym wszystko sprzedała telewizor komputer itd żeby moje dziecko miało co jeść .A co do nazwiska to też dziwne..No cóż są ludzie i ...
I widzę pewną różnicę między alkoholikami a głodującymi dziećmi!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #57154 przez wiola
Jlonka przeczytaj uważnie napisałam ze dostałam pieniązki a o paczkach pisałam ogólnie,ale czytam i od ciebie paczki nie było.

13 lata 11 miesiąc temu #57155 przez Madzia89862
a moze powinnas dokladniej udzielac wypowiedzi...

coz..mysle ze czas zakonczyc te dyskusje..mleko sie rozlalo...to sie nazywa wyludzanie pieniedzy...ciekawe czy grozilaby za to odpowiedzialnosc karna..jakby nie bylo to chyba oszustwo..naprawde mi przykro Wiolu ze sie tak wszytsko potoczylo jak widac wiekszosc jest bardzo zbulwersowana i oszukana...

ilonko...wiola wspominala o paczkach ale o tym ze pieniazki byly w srodku juz nie...moze nie zauwazyla wiola??

13 lata 11 miesiąc temu #57157 przez Emme
Renia2108 napisał:

I pierwsze slysze ze jest telewizja jakas "miastowa" internet ok wiem ale telewizja ??

ja mam tv "miastową" + internet+ telefon stacjonarny (pakiet 108zł przy średniej prędkości internetu) więc jest coś takiego :)

13 lata 11 miesiąc temu #57158 przez Renia2108
Alutka zgadzam sie, ja bym posprzedawala wszystko co sie da. Nawet obraczki bym sprzedala jakbym musiala (a sa dla mnie cenne okropnie) zeby tylko Natalka miala co jesc, juz ja bym nie musiala, zadowolilabym sie jakimis zupkami kuksu ale dziecko ? Tym bardziej Wiolu ze masz male dziecko ktore nie rozumie ze nie ma i koniec. Taaak dzieciom zaplacic za TV, posadzic przed, samej grac na kompie a dzieci glodne niech patrza ? Sory za takie slowa ale inaczej nie umiem mimo ze jakos specjalnie nie jestem w to zamieszana.

13 lata 11 miesiąc temu #57159 przez Renia2108
Emme to nie wiedzialam :) Wiec przepraszam.

13 lata 11 miesiąc temu #57162 przez Renia2108
Dziewczyny ja lece spać, nie kloccie sie juz, tak czy siak pieniadze i paczki zostaly wyslane.

13 lata 11 miesiąc temu #57163 przez wiola
Jlonka czegos tu nie rozumiem paczki twojej nie dostałam ,bo pisałas mi że nie masz czasu bo masz tescia w szpitalu,i wysyłas mi 100 zł które doszło wiec cos tu nie tak,wszystkie paczki doszły ,ale takiej z kokarda i w papierze nie doszła wiec tu nie tak,masz pokwitowanie,to co sie z nia stało mozna to sprawdzic prawda?

13 lata 11 miesiąc temu #57165 przez Madzia89862
wiolu czy to wazne teraz?wazne ze zostala wyslana a to ze dziwnym trafem wiekszosci paczek czy listow nie dostalas dziwna sprawa..a moze twoj partner odebral??ja tez ide spac...

szok szok szok...

13 lata 11 miesiąc temu #57166 przez Emme
Madzia89862 napisał:

wiolu czy to wazne teraz?wazne ze zostala wyslana a to ze dziwnym trafem wiekszosci paczek czy listow nie dostalas dziwna sprawa..a moze twoj partner odebral??ja tez ide spac...

szok szok szok...

madziu wyjęłaś mi to z ust. może to wina listonosza? może trzeba skargę złożyć?

13 lata 11 miesiąc temu #57167 przez alutka1011
No ja też idę spać.Miłej nocki kobietki!Tak można sprawdzić i można też sprawdzić kto odbierał paczkę bo podpis jest!

13 lata 11 miesiąc temu #57168 przez asia26
alutka1011 napisał:

Kochane skończmy ten temat bo nie warto po co się denerwować!Każdy już chyba ma wyrobione zdanie...
I tak jak Renia piszę dziecko jest ważniejsze dla mnie od Tv i jeśli bym się znalazła w takiej sytuacji to bym wszystko sprzedała telewizor komputer itd żeby moje dziecko miało co jeść .A co do nazwiska to też dziwne..No cóż są ludzie i ...
I widzę pewną różnicę między alkoholikami a głodującymi dziećmi!

ja akurat musze sie pod tym tez podpisac

13 lata 11 miesiąc temu #57170 przez MoNiaaa
ja rowniez ide nakarmic julke i ide spac dobrej nocki dziewczyny :)

http

]

13 lata 11 miesiąc temu #57171 przez wiola
Powiem tak,dziekuję tym 3 osobą co mi pomogły i wysłały pieniązki,i 5 osobą od których dostałam paczki imysle ,że zbędne jest to skakanie do oczu,osób które nie pomogły ,raczej powinny napisać te osoby które pomogły,a na razie z 6 dwie pisały,raczek,i Jlona,cos jeszcze?

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #57172 przez Emme
co do nazwiska to napiszcie do losowo wybranego znajomego na nk, żeby potwierdził :) i chyba by się wyjaśniło

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka