- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
a co do Ilonki to pewnie bedzie tak ze wstawi ci potwierdzenie to bedziesz dociekac by sprawdzila co sie z paczka stalo i ponownie wyslala..
- wiola
- Wylogowany
- rozmowna
- wiola
- Wylogowany
- rozmowna
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- wiola
- Wylogowany
- rozmowna
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
I nie odwołuj się do sumienia Madzi, nie pomogła i miała racje -> widząc co teraz sie dzieje. Ma prawo się wypowiadać bo to jest sprawa całego forum, a forum jest od tego aby każdy mógł wyrazić swoją opinię!! A Ty zamiast siedzieć na nk i grać to zrobiłabyś dzieciom choćby klusek z sosem - koszt kilka złotych, i nie mów że nie masz.
- wiola
- Wylogowany
- rozmowna
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- boniucha
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- FRANUŚ!!! 25.03.2011
Właśnie przeczytałam waszą dyskusję na temat sytuacji Wioli...
Muszę się przyznać, że jestem jedną z osób, które przesłały Wioli paczkę z jedzeniem (poprzez sklep internetowy), bo post umieszczony w temacie w którym zazwyczaj się poruszam baaaardzo mnie ujął (DZIECI NIE MAJĄ CO JEŚĆ!!!)i nie mogłam tego zignorować, z łzami w oczach pytałam męża czy mogę przesłać cokolwiek głodnym dzieciom... mimo, że oczekuję swojego dziecka i to ono powinno być najważniejsze, a sytuacja jak podejrzewam u większości mam nie jest rewelacyjna, bo mogłabym odkładać pieniążki na czas gdy zostanę bez pracy po macierzyńskim...nie wysłałam pieniążków, bo zanim zaszłam w ciążę pracowałam w przychodni, w której pracowała również pewna dziewczyna (miała dwójkę małych dzieci i mieszkała z rodzicami i partnerem) - kilkakrotnie pożyczałam jej po 50 zł np., bo nie miała na leki dla ojca, który chorował, a i dzieciom musiała coś do jedzenia kupić...zawsze obiecywała, że jak dostanie wypłatę to odda...po którymś razie upomniałam się o chociaż jeden zwrot, bo wzięłam pieniążki z kasy i musiałam na koniec miesiąca wyrównać, to mi oddała 50 zł...potem już się nie upominałam...bo mi głupio było...i przestałam też pożyczać, bo coraz częściej wracała z całonocnych imprez na kacu do pracy...a fajki to paliła jak smok!!! Więc z pieniążkami to trzeba uważać... a i żeby wysyłać pieniądze listem?! Niewiarygodne! Przecież to już od lat wiadomo, że nie wysyła się w kopercie, bo co za problem otworzyć taki list? A ile zwykłych listów ginie nawet bez pieniędzy...po to są PRZEKAZY POCZTOWE!
Nie chce oceniać Wioli...bo naprawdę łatwo jest kogoś źle ocenić...nie dziwię się jednak komentarzom innych forumowiczek, bo jest czego się przyczepić...
Moje zdanie jest takie...wszystko co robimy wraca do nas z podwójną mocą...jeżeli Wiola była nieuczciwa to myślę, że to się odwróci przeciwko niej...jeżeli była w porządku to weźmie się w garść i zapewni swoim dzieciom odpowiedni byt...a możliwości jest TYSIĄCE!!! Trzeba tylko myśleć i CHCIEĆ!
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
Wiolu na forum moze sie wypowiadac kazdy, i kazdego ta sprawa wkurzyla. Mozliwosci jest masa zeby choc jakis grosz wpadł. Chocby glupie ulotki rozdawac, mama na emeryturze wiec moze sie dziecmi zajac przez pare godzin ? Sama bym poszla tylko u mnie dojazdu nie ma a ulotek tutaj nie dostane. Ale sa inne dorywcze prace i myslimy co by tu teraz zrobic dopuki Holandia nie wypali, z czegos trzeba zyc a nie byc na garnuszku u innych! I liczyc na pomoc. Ja na inne watki nie wchodze tylko na ten wiec nie widzialam wielu rzeczy ktore pisalac. O krzeseko prosic to juz szczyt naprawde. Dziecko mozna nakarmic gdzie kolwiek a i przesylka takiego krzeselka tania nie jest wierz mi. Koszt jakies 30 zł jak nie lepiej.
To tyle ode mnie na koniec.
A tak pozatym to Natalka grzeczna byla, maz dzis wstawal to troche sie wyspalam Teraz tez spi
Ooo zapeszylam wlasnie wstala
A jutro mam wizyte u chirurga kurcze, cos mi na twarzy wyskoczylo i bedzie ciac trzeba prawdopodobnie... Alez sie boje masakra
- daria
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham moje szkraby :)