BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #56772 przez martela89
alutka mi się bardzo podobają bo z Kubusiem :)

Ale my jednak będziemy mieli te typu mamut :)

Kupiłam małej ciasteczka dla niemowląt fajne są bo mimo,że nie ma ząbków to sobie je może sama jeść bo się dobrze rozpuszczają,a dzisiaj na śniadanko pokruszyłam jej do mleczka.

O takie:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #56773 przez martela89
A tu mój skarbek :)

I tu:
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #56776 przez iwkaa
alez ona ma sliczne oczka takie ciemne jak ja:) szkoda ze Maja me niebieskie ja mam ciemne brazowe maz tez a Maja nie chyba ma po moim tacie albo po tesciowej:P

14 lata 2 miesiąc temu #56808 przez paulinkaaa2202
Moja też mało śpi w dzień 2 razy po 30min
I kąpiemy sie tak 19.30 cycuś o 20 i tak zasypia przy nim 40min i potem budzi się i regeneracja :D
zasypia 21-22h a czasami później
Wczoraj męczyłam się z nią do północy bo ma katar spływa jej do gardła i ma straszny kaszel i to ją budzi a do lekarza idziemy dopiero jutro bo jest pełen komplet pacjentów a nie ma gorączki to może poczekać paranoja. Mam nadzieję że nic jej nie spłynie do oskrzeli

NO a mała jak zje o 20 to budzi się rano 7-8 choć dzisiaj obudziła się o 5 uśmiechnęła się do mamy i zasnęła. Ja dzisiaj całą noc czuwałam czy oddycha i czy się nie zakrztusi przy włączonej lampce więc jestem padnięta

14 lata 2 miesiąc temu #56822 przez alutka1011
No mało ale dobrze że w nocy śpi.
Kurcze żeby Judytce szybko przeszło!
Ja się właśnie zastanawiam które kupić bo drewniane są trwalsze i sama już nie wiem ale to dopiero na roczek to mam czas.
A od kiedy chcecie kłaść dzieci w takim"dorosłym" łóżeczku?

14 lata 2 miesiąc temu #56827 przez paulinkaaa2202
Oby szybko jej przeszło bo ten kaszel jest coraz gorszy :(
no drewniane niby trwalsze ale powiem ci że mi osobiście bardziej te mamuty się podobają.

No ja mam swoje łóżko takie fajne teraz stoi w kącie bo śpimy na większym ja tak myślałam 2-3 lata ale czas pokażę ale jak coś już jest i grzecznie czeka na Judytkę łóżeczko. Ja je używałam 3 lata więc jest w super stanie

14 lata 2 miesiąc temu #56838 przez MoNiaaa
ja od dzis ide na diete mam nadzije ze uda sie wrocic do dawnej sylwetki :) 3majcie kciuki

http

]

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #56869 przez wola82
Alutka przesliczne sa te mebelki :) ja jak bylam mala to mialam jedno takie krzeselko to chyba mam sentyment :laugh:
Martela ta Twoja cora to normalnie czaruje oczetami :lol:
My mamy duze luzeczko, jak sie sciognie szczebelki i polowki od strony nozek i glowy to wychodzi male luzko, takze mysle ze do ok 4-5 roku bedzie tam spal, zobaczymy. A my teraz idziemy na drzemke i tak codziennie o tej godzinie i spi od pol godz do 2 zalezy jak ma ochote, ale bylismy na spacerku to sie przespal juz troche.

Renia widac ze Ci Natalka pomagala w pisaniu hehe :woohoo:

Judytko szybkiego powrotu do zdrowka :kiss:
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #56901 przez wiola
Witajcie,dzis dostałam prywatna wiadomosc,od osoby z tego forum.,ze wy czujecie się oszukane przeze mnie,ze na nk mam inne nazwisko i paczki wysyłacie na inne nazwisko,napisze tak,na nk mam nazwisko swojego partnera bo mnie poprosił zeby mu zrobic przyjemnosc,a moje nazwisko to tak jak pisałam to majer,i takie mam w dowodzie,wiec ,nikogo nie oszukuje i nie kłamie szkoda ze tak myslicie,i szkoda ze nie potrafiłyscie mi o tym szczerze napisac,dlatego juz wiem czemu mi nie pomogłyscie,ale dziekuje tym jednak osoba ktore mi pomogły,nie miała bym sensu w tym by kłamac,i strasznie mi przykro ,ze tak myslicie,tylko za moimi plecami,szkoda że nie mam jak tego udowodnic,przykro mi......,tylko 2,trudno poradzę sobie,trzymajcie sie ciepło,aby nikt ,nie miał takiej biedy////.....,moze teraz napiszcie dlaczego czujecie się oszukane,siedze i placzę że tak myslicie :( :( :( :( :( :(

14 lata 2 miesiąc temu #56902 przez Renia2108
Wola no pomaga mi :P strasznie jej sie podoba jak klawiatura klika : teraz tez znowu patrzy i sie dobrac probuje, a z ozeczkiem niewiem kiedy... wogole osobnego pokoju nie mamy dla niej :/ i niewiem gdzie go kiedys wcisniemy

14 lata 2 miesiąc temu #56906 przez Renia2108
Alutka meble sliczne ja takie mialam jak mala bylam, do dzis gdzies krzeselko stoi :)

14 lata 2 miesiąc temu #56909 przez pulpecja
dziewczyny jak tak po sąsiedzku mam pytanie bo Wy już doświadczone Mamusie jesteście :) poradźcie ile sztuk i w jakim rozmiarze najlepiej kupić ręczników kąpielowych ?? ja mam jak narazie okrycie kąpielowe 100x100 cm i nie wiem co do tego dokupić?

14 lata 2 miesiąc temu #56912 przez MoNiaaa
ja na poczatku mialam taki maly reczniczek kapielowy z kapturkiem ale bardzo krotko go uzywalam i mam teraz taki duzy jak kapielowy tylko z dzieciecymi rysunkami :) w tesco takie widzizlam tylko dla chlopcow albo w C&A mi tak wygodniej mala cala zawine recznikiem i jak podrosnie tez bedzie ok wiec jak masz taka mozliwosc moze kup sobie taki duzy :)

http

]

14 lata 2 miesiąc temu #56913 przez alutka1011
Ja też miałam takie krzesełko i mam sentyment :) A co do ręczników ja mam 3 szt i chyba wymiar 100x100

14 lata 2 miesiąc temu #56939 przez iwkaa
ja polecam reczniki z kapturkiem i oczywiscie mozliwie jak najwieksze bo z malego szybko dzidzia wyrosnie ale z kapturkiem sa super ja np juz terz kapie maje w lazience bo tak strasznie chlapie i ja zawijam i przynosze do pokoju i wtedy dopiero sie balsamujemy i ubieramy wiec kapturek bardzo przydatny a najlepiej miec conajmniej 3 bo czasem dzidzia posika w trakcie wycierania(nam sie to czasem zdarza) a drugi jest np.wyprany i mokry no i wtedy przydaje sie trzeci recznik my chyba mamy az 5 ale to juz mamy u mojej mamy jak jedziemy tam spac to nie musze wozic:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka