BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 11 miesiąc temu #56409 przez alutka1011
No muszę zaprosić całą najbliższą rodzine siostry braci i rodziców i już wychodzi 20 osób :dry: Na szczęście to się będzie pokrywało z "Dniami Zatora" to zrobimy 2w1.Tylko się trzeba będzie modlić o pogodę bo bym chciała na polu robić bo jak w domu to bym ich chyba na suficie musiała upychać :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #56415 przez Renia2108
My tez raczej skromnie bedziemy robic, chyba ze wiecej funduszy bedzie to na jakiejs sali malej zrobimy obiad, kolacja i takie tam :D Mysle ze sie uda bo chrzest byl skromny.

13 lata 11 miesiąc temu #56443 przez Gosiaczek31
Dawno mnie tu nie było a tu tyle się działo.Zabalowalismy u rodziców 3 tygodnie a potem jeszcze mama u mnie była tydzień. Kubuś rozpieszczony przez dziadków, na chwilę nie mogłam mu zniknąć z pola widzenia.

Groszku będzie dobrze, trzymam kciuki.

100lat dla Natalki :lol:

Vanesska cudna :kiss:

13 lata 11 miesiąc temu #56456 przez Renia2108
Dziekujemy za zyczenia! Kurcze przelecialo to... wydaje mi sie jakby miesiac dopiero.
Wczoraj tez u dziadkow bylismy, jak tescia zobaczyla to tak plakac zaczela ze uspokoic jej sie nie dalo (dawno go nie widziala i sie go boi, ma donosny glos no i sie wystraszyla) w nocy mi ciagle sie budzi jestem padnieta po prostu...

13 lata 10 miesiąc temu #56465 przez alutka1011
U nas też nocka nie za fajna zabki coraz bardziej o sobie dają znać :( Maja zasneła o 21 wstała o 3 utuliłam ją potem o 5 i o 7 już ją przebrałam i nakarmiłam i poszła jeszcze spac na 2 godz :) Taka jest całymi dniami marudna że już nie wiem co robić...nic nie pomaga...

13 lata 10 miesiąc temu #56467 przez Renia2108
Alutka u nas to samo, mi sie co godzine budzi daje smoczka i spi dalej ale wstac i tak trzeba :/ Teraz spi a ja nie umiem tak w dzien spac :/

13 lata 10 miesiąc temu #56474 przez alutka1011
Ja mam to samo kręce się i nie zasne :( Żeby tylko te ząbki szybko wyszły :dry: Dzisiaj chyba obniżam materac w łóżeczku bo już drugi raz zahaczyła szyją o poręcz :(

13 lata 10 miesiąc temu #56480 przez Renia2108
U mnie ciagle nozki wystaja z lozeczka :D Polozy sie w poprzek i nie ma rady heh.

Snilo mi sie ze 3 naraz jej wyszly :D

13 lata 10 miesiąc temu #56493 przez alutka1011
Może sen się spełni ;) Moja już w poprzek się nie mieści :laugh: teraz góruje pozycja na brzuszku :lol: Ciekawe czemu większość facetów ma tak że tylko poduszkę zobaczy to już śpia :laugh: a ja za chiny ludowe nie mogę zasnąc :(

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #56499 przez paulinkaaa2202
Ja już też o jeden poziom zniżyłam materac i założyłam ochraniacz na szczebelki...

Chodź mała jeszcze tak się nie przewraca i nie zmienia pozycji podczas snu bo ogranicza ją ta orteza ale jedziemy w czwartek do kontroli i mam nadzieję że już jej ściągną :) 3 majcie kciuki !!! :)

Ja ostatnio tak mam że jestem strasznie zmęczona chce mi się spać a nie mogę i rzucam się z jednej strony na drugą ... :dry:

coś w tym jest że faceci położą się i już śpią :P

13 lata 10 miesiąc temu #56508 przez alutka1011
PAULINKA TRZYMAMY KCIUKI!
Ja teraz muszę zniżyć na sam dół bo mam tylko 3 poziomy :dry:

13 lata 10 miesiąc temu #56558 przez Groszek
O kurcze... my łóżeczko mamy nadal na górze, Misiek śpi w jednej pozycji i nie przekręca się w łóżeczku :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 10 miesiąc temu #56561 przez Renia2108
Ja tez dalej mam na samej gorze łozeczko, ochraniacz na szczebelki caly czas. Czasem sie Natala przekreci ale przewaznie spi normalnie.

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #56562 przez alutka1011
Tylko nie wiem jak ja ją wieczorem bede odkładac do łóżeczka :huh:My też mamy ochraniacz od początku.A Maja się w nocy tak wierci że przewraca się albo na bok albo brzuch :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #56584 przez MoNiaaa
Julka tez juz od jakiegos czasu w nocu przewraca sie na brzuszek tylko spowrotem na plecki ju znie umie i jak chce zmienic pozycje to zaczyna kwekac i musze wstac do niej dac smoka i polozyc na pleckach. jak udalo sie nam wyeliminowac jedzenie w nocy to teraz czeba ja przewracac albo smoka dac tyrwa to minutke ale niestety czeba wyjsc z lozka tak pozniej nie wyspana jestem. a wczoraj o 5 wstala juz wyspana oj jaka bylam zla mala cfaniara :silly:

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka