BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 11 miesiąc temu #55873 przez Groszek
Misiek ma wrodzoną wiotkość krtani, a do tego dochodzą bezdechy w nocy i musimy niestety poleżeć w szpitalu. Tylko kolejka jest strasznie długa i trochę poczekamy

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #55876 przez paulinkaaa2202
o kurcze Groszku brzmi poważnie.... :huh:

I co zrobią w szpitalu jakoś pomogą twojemu szkrabowi?

No tak u nas wygląda czekaj nie wiadomo ile na swoją kolej :(

13 lata 11 miesiąc temu #55878 przez Groszek
Najpierw badanie na bezdech, czy faktycznie jest, czy może taki jego urok i wolno oddycha. A na krtań - badania i miejmy nadzieje że do roku czasu "naprawi" się, bo jeśli nie to operacja... ale drugiej opcji nie dopuszczam :) Musi być dobrze

Co do kolejek to masakra, a prywatnie się nie da

13 lata 11 miesiąc temu #55883 przez alutka1011
Groszku napewno bedzie dobrze trzymamy z Maja kciukasy!

13 lata 11 miesiąc temu #55884 przez paulinkaaa2202
Musi być dobrze !!!! :) nie ma innej opcji
My również 3mamy mocno kciuki z Judytka :kiss:

13 lata 11 miesiąc temu #55886 przez Groszek
Dziękujemy... Na razie to musimy doczekać się kolejki do szpitala :/ Wkurza mnie ta polska chora służba zdrowia

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #55887 przez monami
my też kciuki trzymamy z Zuzią :) i ślemy buziaki :***

13 lata 11 miesiąc temu #55889 przez poziomka32
Alutka Maja jest śliczna!!! A ja się przewraca!!!! Zawodowo wygląda - Tosiek narazie - jak go położę albo posadzę tak sobie jest :P (ale dopiero 3 m-ce więc jeszcze czas):):)

My mamy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej bo mój Tosiek leżeć nie chce na brzuszku zamiast podpierać się na rączkach to rozkłada je na boki i robi taką "łódkę".

Groszku, mój mały też ma wiotkość krtani -dlatego że miałam CC. Dawałam mu wapno przez prawie 2 miesiące (2 ml każdego dnia) i już jest dobrze na szczęście. Nic się nie martw!!! Operacji na pewno nie będzie :):):)

A co do żywienia Maluszków to każda z nas ma swoje "zalecenia" wiecie jak to jest..ile ludzi tyle opinii :):):) I kłócić się przecież nie będziemy :):):)

Mój mały właśnie wstał z drzemki po śniadaniu i coś tam gada sobie w łóżeczku...lecę Mamusie :):):)

Buziaczki!!

P.S. A u nas śnieg spadł :(

13 lata 11 miesiąc temu #55891 przez Groszek
Poziomka tylko że u Nas się pogarsza a nie poprawia :/ ale i tsk będzie dobrZe

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #55892 przez poziomka32
dziecko.onet.pl/58124,0,43,mleko_matki_to_za_malo,artykul.html

Martynka_89 to znalazła...co myślicie???

Groszku ale będzie dobrze!!! Na pewno!!!! A nasza służba zdrowia....to masakra jakaś wszędzie są kolejki....moja babcia ma nowotwór i zaćmę....dostała skierowanie na operację oka...wyznaczyli jej termin na bodajże listopad 2013 - a babcia ma 84 lata. Zrezygnowała...powiedziała Pani ze i tak nie dożyje...porażka straszna...:(

13 lata 11 miesiąc temu #55893 przez Renia2108
Groszku bedzie dobrze :) trzeba myslec pozytywnie wtedy wszystko sie udaje :)

Poziomka mi Natala tez tak robila ze jej sie raczki rozjerzdzaly na boki ale teraz juz lepiej :) Na brzuszku jak japolozylam to krzyk ale zaczelam pokazywac zabawki to ley i sie smieje ;)

13 lata 11 miesiąc temu #56026 przez martela89
Dla mnie ten artykuł to bujda jak by moja mała nie chciała nic poza cycem to bym nic jej nie dawała,a mleko z butli daje jej na noc bo dłużej po nim śpi.

Ale moja siostra teraz ma już 15 lat była do 2 roku życia tylko na cycu-tylko. Potem zaczęła jesć rosół i danonki ale mama do 3 roku dawała jej jeszcze cyca.

Ona nie chciała nic prócz cycka i koniec,obojętnie co mama by jej nie podała to pluła tym.

I nigdy w życiu nie miała niedowagi wręcz przeciwnie :lol:

A teraz to z niej taka baba ,że hej jedną ręką by mnie zmiotła z powierzchni ziemi :lol:

Ja za to byłam na butli bo piersi nie mogłam i jadłam wszystko tak jak moja Vanesska i fakty nigdy nie chorowałam ale wiecznie chuda byłam i tak jest do tej pory :)

13 lata 11 miesiąc temu #56031 przez martela89
Moja też sie tak obraca jak Majka jak ją położę na łóżku to ,to jest najlepsza zabawa :)

13 lata 11 miesiąc temu #56258 przez asia26
Oliwka tez sie obraca tylko do tego dolacza na przemian obrot plecki brzuch plecki brzuch i tak wkolo :) i pelza po calym rozlozonym kocyku :) musze meza nakrecic na kamere zebysmy sobie kupili bo tyle chwil ucieknie nieuwiecznionych :(

13 lata 11 miesiąc temu #56321 przez Gosia
Monami prezentacja działa :laugh: tylko trochę techniki i się człowiek traci :laugh: Mąż przyszedł z pracy i załączył hehe Dziewczyny prezentacja jest SUPER :laugh: :laugh: :laugh: I BARDZO DZIĘKUJEMY :kiss: :kiss: :kiss: Zajmuje dużo miejsca, więc nie mogę Wam jej pokazać :( Mąż mi przegra 2 razy tą prezentację na płytki i dostaną babcie i dziadkowie jako dodatek do robionych kalendarzy :laugh: Myślę, że będą zachwyceni :laugh:

Martela pewnie, że będziemy normalnie tu pisać po to jest forum żeby swoje opinie wyrażać a nie się wielce obrażać.
A co do sali na roczek to ja też już mam zaklepany termin i również tam gdzie mieliśmy wesele, ale teraz to na małej sali. U nas to wypada 7 sierpnia (bo to niedziela) czyli przed faktycznymi urodzinkami Maji. W ur. Vaneski

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka