BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #59688 przez Renia2108
Gosia raz zrobilam marchewka, zimniak i mieso z kurczaka i wcinała ze sie uszy trzesly, dlatego zrobilam to samo do kilku sloiczkow bylam pewna ze zje :P Chyba ze dalam za duzo ziemniaka i marchewki tak czuc nie bylo. A marchewke ona lubi wiec moze dlatego. Sproboje dzis tez tak zrobic :D

Dziewczyny mam taki problem kurcze, wkleje moj post z innego forum zeby dwa razy nie pisac. Napiszcie mi co myslicie...

Hej dziewczyny, mam taki problem.

Otóż wystawiam swoje rzeczy na pewnym portalu (wymiany ubrań).
Wymienilam swoje balerinki z pewna dziewczyną, oczywiscie ze jako tam nie mam komentarzy wyslalam paczke pierwsza. Doszła bez problemu, wszystko ok.
Dziewczyna wyslala paczke do mnie z umowionymi rzeczami i paczki jak nie ma tak nie ma. Potwierdzenie nadania mi pokazała wiec wysłała.
No ale paczki nie ma, byla na poczcie pytać co z ta paczka, odpowiedzieli ze paczka z ich poczty wyszla i ze prawdopodobnie jest u mnie, bylam na poczcie paczki nie ma.

No i dziewczyna poszla jeszcze raz i stwierdzili ze paczka zostala odebrana i ze jest moj podpis! Ja nic nie obierałam od niej, na wizazu tez sie wymieniam i inne paczki doszly bez problemu.

Dziewczyny co robić ? Wychodzi na to ze ja oszukuje , ze paczke odebralam a jej nie odebrałam. Niby moj podpis jest ale niby skąd ? :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #59693 przez alutka1011
Ja bym poszła na pocztę i poprosiła żeby mi pokazali ten podpis!
Ja daję 3 średnie marchewki 1 średni ziemniak i ze 2 skrzydeła albo gdzieś z połowe fileta :)

14 lata 2 miesiąc temu #59722 przez Gosia
Reniu idź na pocztę i żądaj wyjaśnień. Ja w październiku zamówiłam na allegro płaszczyk i niestety nadal czekam. Pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła :( E-maile dostaję, że wysłano a towaru jak nie ma tak nie ma. Już powoli się pogodziłam z faktem że wtopiłam i straciłam pieniążki :(

14 lata 2 miesiąc temu #59728 przez alutka1011
No przykre są takie sytuacje!Mój mą w tamtym roku wypełnił blankiecik i pomylił się o jedną cyferkę i zamiast na nasze konto poszło na cudze i 1000zł w plecy bo już się tego nie dało odzyskać :(

14 lata 2 miesiąc temu #59863 przez martela89
Moja wcina wszystko co się jej da,ale musi być przyprawione bo takiego bez smaku nie chce no i uważamy z marchewką,ryżem i banankiem.

14 lata 2 miesiąc temu #59876 przez Emme
Renia2108 napisał:

Gosia raz zrobilam marchewka, zimniak i mieso z kurczaka i wcinała ze sie uszy trzesly, dlatego zrobilam to samo do kilku sloiczkow bylam pewna ze zje :P Chyba ze dalam za duzo ziemniaka i marchewki tak czuc nie bylo. A marchewke ona lubi wiec moze dlatego. Sproboje dzis tez tak zrobic :D

Dziewczyny mam taki problem kurcze, wkleje moj post z innego forum zeby dwa razy nie pisac. Napiszcie mi co myslicie...

Hej dziewczyny, mam taki problem.

Otóż wystawiam swoje rzeczy na pewnym portalu (wymiany ubrań).
Wymienilam swoje balerinki z pewna dziewczyną, oczywiscie ze jako tam nie mam komentarzy wyslalam paczke pierwsza. Doszła bez problemu, wszystko ok.
Dziewczyna wyslala paczke do mnie z umowionymi rzeczami i paczki jak nie ma tak nie ma. Potwierdzenie nadania mi pokazała wiec wysłała.
No ale paczki nie ma, byla na poczcie pytać co z ta paczka, odpowiedzieli ze paczka z ich poczty wyszla i ze prawdopodobnie jest u mnie, bylam na poczcie paczki nie ma.

No i dziewczyna poszla jeszcze raz i stwierdzili ze paczka zostala odebrana i ze jest moj podpis! Ja nic nie obierałam od niej, na wizazu tez sie wymieniam i inne paczki doszly bez problemu.

Dziewczyny co robić ? Wychodzi na to ze ja oszukuje , ze paczke odebralam a jej nie odebrałam. Niby moj podpis jest ale niby skąd ? :/

chyba wiem o jaki portal chodzi :)
dlatego ja się nie wymieniam bo pełno takich sytuacji. z resztą wole w sklepach kupować niż u normalnych użytkowniczek bo czasem są niezłe jaja z tym co się dostaje. szkoda, że tak się popsuła opinia portalu :(

14 lata 2 miesiąc temu #59893 przez Renia2108
Bylam na poczcie no i co ? Paczka do mnie nie doszla. Wogole nie ma jej w rejestrze. No i stwierdzili na poczcie ze dziewczyna mojego podpisu nie mogla widziec bo oni go po prostu nie maja. Jesli jest to u mnie na poczcie a nie u nich. Scieme wali no :/ Komentarze pozytywne sa same. Juz sie wieloma rzeczami wymienilam itd no i wszystko bylo ok a tu teraz takie cos. Potwierdzenie nadana ma no i niewiem co dalej kurde :/ Miejmy nadzieje ze dziewczyna chociaz odpowie na moje wiadomosci bo sie wkurze i to niezle. :[

14 lata 2 miesiąc temu #59898 przez alutka1011
Reniu ale jak ci wysłała potwierdzenie to musiała wysłąć i może na Twojej poczcie się zawieruszyła czy cos?

14 lata 2 miesiąc temu #59899 przez natmur11
reniu niech wysle potwierdzenie nadania ci poczta albo przynajmniej kopie jak nie to trzeba zglosic sprawe na policje bo to ewidentnie jej wina, chyba ze przedstawi potwierdzenie nadania to wtedy toczyc boj z poczta za zaniedbanie

14 lata 2 miesiąc temu #59902 przez natmur11
Gosiu a ty swoja spraw skieruj do allegro, sama bylam w takiej sytuacji

14 lata 2 miesiąc temu #59939 przez paulinkaaa2202
przez internet zawsze jest ryzyko ;/

Ja zamówiłam kilka rzeczy na allegro chyba w środę czy w czwartek i nic niby do 3 dni jest realizowane zamówienie a w weekend nie przesyłają więc poczekałam ale żadnej wiadomości napisałam kiedy zamierza wysłać paczkę zobaczymy co odpiszę

Już się niecierpliwie :huh:

Gosiu spróbuj skontaktować się z tym sprzedawcą wystaw mu negatywny komentarz nie poddawaj się !

Renia walcz o swoje musi się ta sprawa wyjaśnić !

My po szczepieniu nie było tak źle :)

14 lata 2 miesiąc temu #59964 przez Renia2108
Widzialam potwierdzenie nadania. Zgadza sie na nim wszystko. No ale dalej twierdzi ze moj podpis widziala a na mojej poczcie mnie wysmiali ze jak mogla widziec jak oni to maja u siebie tylko. :/ Wiec jak mogla widziec ? Wydaje mi sie ze ma kogos znajomego na poczcie i po prostu jej napisali byle co i nie wyslala tego. Teraz wielce chce mi zwracac pieniadze albo wyslac cos innego... No a kto normalny tak robi ? Ze nie dosc ze straci dwie swoje rzeczy i cos innego chce wysylac w zamian ? Nie rozumiem :/

14 lata 2 miesiąc temu #59993 przez asia26
calkiem z innej beczki nasz watek umarl wiec tutaj pozwole sie swoja Niunia pochwalic :) chyba nie macie mi tego za zle?

Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #59994 przez asia26
powiedzcie mi co ja robie zle ze jak chce dodac dwa zdjecia to mi te same zawsze wyskakuja? juz tak uwazam zeby sie nie pomylic :/ wychodze na jakas tepote :(

Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #60086 przez alutka1011
Oliwka cudowna! Moja już padła :) Tatuś ją wymęczył :) No Reniu trochę to dziwne!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka