BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #60128 przez Renia2108
Oliwka slodziutka :D U nas tez dzis ja wymeczylismy i padla nieprzytomna hehe :P Spi jak zabita :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #60134 przez asia26
Oliwka tez juz spinka od 20 a ja sobie wypoczywam bardzo ciezki dzien mialam :( wykanczajacy psychicznie jutro mama jedzie na badania kontrolne po chemii wiec wybiore sie chyba na bazar Oliwce cos poszukac i moze sobie bo maz obiecal Malenstwem sie zajac :) boje sie o mame bo bardzo jej sie pogorszylo ale jak to przy chemii raz gorzej raz lepiej choc tak zle jeszcze na tym etapie cyklu nie bylo i mama mowi ze zle sie czuje i ma zle przeczucuia i mowi ze troche nadzieja ja opuszcza :( ale wierze ze moze jeszcze byc dobrze...

14 lata 2 miesiąc temu #60166 przez _aga86_
asiu bedzie dobrze- musicie w to wierzyc!!! Modle sie za Twoja mame. To chyba normalne, ze po chemii mamusia sie tak zle czuje wkoncu to mega wyzwanie dla organizmu. BEDZIE DOBRZE trzymaj sie cieplo!!!

14 lata 2 miesiąc temu #60244 przez Renia2108
Asia jasne ze bedzie dobrze! Jak wy w to przestajecie wierzyc to jak ma byc dobrze ? Wiara czyni cuda! Zobaczysz ze bedzie dobrze :)

A ja dzis do ginekologa ide :/ wrrr no i jutro mam mini spotkanie klasowe a czy sie wybiore to niewiem jeszcze.

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #60280 przez Gosia
Asiu trzymaj się i nie trać wiary!!!

Co do tego allegro to negatywa wystawiłam już dawno i ten sprzedawca ma teraz mnóstwo negatywów a jak zamawiałam to nie miał ani jednego a potem się posypały. Allegro już zawiesiło działalność tego sprzedawcy no i co mogą jeszcze zrobić. Kontakt z tym sprzedającym jest świetny ale co z tego jak mówi, że towar wysłany a jego jak niema tak niema.

Reniu piszesz o ginekologu. Ja byłam raz po połogu i było OK tylko nadal miesiączki brak. Niby do 9 m-cy ma wrócić no ale jakoś długo mi to się już wydaje.

14 lata 2 miesiąc temu #60282 przez alutka1011
Jejciu ale macie fajnie ja dostałam po 2,5 mies. :(
Asiu trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze!

14 lata 2 miesiąc temu #60285 przez Groszek
Hej dziewczyny :)
Wróciliśmy ze szpitala i siedzimy u rodziców :) och jaka ulga, że już po badaniach... Asiu musisz wierzyć że będzie dobrze ... Śliczną masz córeczkę :) Co do allegro jeszcze nie miałam problemów :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 2 miesiąc temu #60286 przez Gosia
alutka1011 napisał:

Jejciu ale macie fajnie ja dostałam po 2,5 mies. :(
Asiu trzymamy kciuki żeby było wszystko dobrze!

Fajnie fajnie ale zaczynam się już troszkę martwić.

Groszku cieszę się, że wszystko OKI :laugh: Powiedz mi jakie były objawy choroby Twojego syneczka?

14 lata 2 miesiąc temu #60290 przez alutka1011
Nie ma się co martwić znajoma dopiero coś k.roku dostała
Groszku super że już jesteście!

14 lata 2 miesiąc temu #60293 przez Groszek
Gosiu to nie choroba, tylko defekt... a mianowicie wiotkość krtani. Objawia się charczeniem zamiast oddychaniem... do tego doszedł bezdech, choć to wykluczyli, Misiek po prostu bardzo wolno oddycha, lekarz się śmiał że za wolno :) ale narazie wykluczyli operacje, mamy czekać do roku czasu, a potem powinno ustąpić...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #60295 przez Gosia
No to czekam dalej nic innego nie zrobię :laugh: Karmię piersią a to w tym wypadku też ma wielkie znaczenie.

Groszku to mocniutko trzymam kciuki!!! Napewno będzie dobrze.

14 lata 2 miesiąc temu #60321 przez paulinkaaa2202
Asiu to prawda co piszą dziewczyny wiara czyni cuda :)
trzeba mocno wierzyć i modlić się tylko tyle można zrobić dla twojej mamy

Gosia szczęściaro Ty :) nie martw się tylko ciesz moja kuzynka karmiła rok czasu córeczkę i nie miała okresu przestała karmić i dostała

Ja cały czas karmię i dostałam 2 miesiące po porodzie zaczęłam brać tabletki i miałam okresy po 20-25 dni. Odstawiłam zobaczymy jak teraz będzie

A mi właśnie dzisiaj paczka przyszła :) na razie (odpukać) nikt mnie nie oszukał na allegro oby tak dalej

Groszku będzie dobrze na pewno wszystko się tam zrobi i będzie dobrze :)

14 lata 2 miesiąc temu #60342 przez wola82
Gosiu ja tez jeszcze nie dostalam okresu i tez karmie piersia, jak nic nie boli i nic niepokojacego sie nie dzieje to jest chyba ok :)

Tak Asiu nie traccie nadziei badzcie dobrej mysli i przede wszystkim wspieraj mame.

Ja z allegro nie korzystam ale wiem ze mojemu bratu cos tam zepsutego wyslali a co zrobil to juz nie wiem, ale ludzie maja tupet zeby oszukiwac. :huh:

14 lata 2 miesiąc temu #60392 przez martela89
Ja też karmię piersią,a pierwszy okres dostałam po 6 tyg ale biorę tabletki i od tamtego czasu okresu nie mam :)

14 lata 2 miesiąc temu #60472 przez MoNiaaa
asi zycze ci duzo sil i nie mozecie pozwolic zeby mama stracila nadzije choc domyslam sie ze to trudne ale jak bedzie widziala ze jestescie przy niej to bedzie jej latwiej.mam nadzieje ze wroci do zdrowia szybko i wszsyko sie dobrze skonczy :):)

ja okres bardzo szybko dostalam ale nie karmie piersia.

ja ten tydzien jestem u mamy boi sie rozchorowalam:( mama z siostra sie Julka zajmuja bo nie chce jej zarazic.mam nadzieje ze szybko mi przejdzie.

a za 2 tyg moj maz bierze tydziren urlopu :) juz sie nie moge doczekac :woohoo:

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka