BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 6 miesiąc temu #143862 przez paulinkaaa2202
a nam wychodzi 3 ząbek prawa jedynka górna :) czekamy aż się przebiję :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143991 przez Gosia
No Ci powiem Vaneska już ma czym gryźć! Już 7 ząbków!
A u nas górne jedyneczki przebite - obie naraz i teraz sobie powoli rosną :laugh:

Moja też lubi kibelek hehe jak tylko drzwi z łazienki są otwarte to zaraz tam biegnie po czterech :laugh: Ucieka nam też na schody jak jesteśmy u teściów. Wie, że nie wolno i też tak robi, że podejdzie zatrzymie się i kiwa paluszkiem nunu i na nas patrzy co zrobimy. Małe cwaniaki z tych naszym pociech :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #144008 przez paulinkaaa2202
Gosia napisał:

No Ci powiem Vaneska już ma czym gryźć! Już 7 ząbków!
Małe cwaniaki z tych naszym pociech :laugh:

No Vanesska ma już czym gryźć :)

To prawda Gosiu małe cwaniaki takie małe, a takie mądre
Ja mojej coś zabraniam to albo kłóci się ze mną i mam wrażenie jakby mówiła "pogadaj sobie mama, ja i tak zrobię jak będę chciała"
albo patrzy się na mnie śmieje się i dalej idzie uparta dziewczyna :P

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #144222 przez MoNiaaa
hej troche mnie nie bylo tzn zagladalam ale nie mialam zabardzo czasu zeby napisac bo nie mialam laptopa :(

Julka narazie 6 zabkow i cisza...tzn wlasciwie nie cisza bo nie spi mi ostatnio po nocach i nie wiem czemu :( juz nie mam sily do niej wstawac i usypiac ja 2 godz a rano taki mi koncert dala ze masakra za nic spac nie chciala nie wiem juz co jej jest a mi juz cierpliwosci brak :huh: rano nie mialam nawet sily jej podniesc ani oczu otworzyc dobrze ze moj M jest to sie nia troszke zajal.

z zakazywaniem u nas tak samo jak sie mowi nie wolno to sobie usiadzie pokaze palcem nunu i jeszcze szybciej tam idzie :silly:

osttanio mam jakos tak ze patrze na JUlke i nie wierez kiedy ona tak uros;a ze nie zauwazylam :blush: tak ten czas mija esh...

a wczoraj bylysmy sypac kwiatki :) choc wszystko ladowalo do wozka i sie przygladala platka pozniej chyba zczaila ocb i caly koszyk odwracala do gory nogami :side: a pozniej dfeszcz zaczal padac i poszlysmy wczesniej i mala zasnela w wozku padnieta :)

a tu Julka sypiaca kwiatki :)

i z mamusia :)

http

]
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #145141 przez MoNiaaa
co t tak cicho??:(

http

]

13 lata 6 miesiąc temu #145303 przez Gosia
Monia Julka wyglądała cudownie w ten dzień! Super sukieneczka i super opaska! No i mamusia też śliczna :laugh: Acha i córeczka jest do Ciebie podobna :laugh: Twojego męża nie widziałam, więc nie umiem powiedzieć czy do niego też ale do Ciebie tak.

13 lata 6 miesiąc temu #145321 przez MoNiaaa
dziekuje :) duzo osob mi mowi ze Julka do mnie jest podobna a jak sie urodzila to do meza :blink: szkoda tylko ze mamusia po tej ciazy zostala tyle wieksza :( a wy sypalyscie kwiatki?

http

]

13 lata 6 miesiąc temu #145348 przez iwkaa
jak tutaj pusto:( slicznie luka wygladala ty monia rowniez fajnie wygladasz:) my nie chodzimy sypac kwiatkow;( ale pojdziemy z wiankiem w czwartek do kosciola:) Maja juz coraz szybciej smiga za jedna reke juz niedlugo bedzie sama chodzic w ciadgu 3 dni takie zrobila postepy ze szok!!! nawet idzie sama jak ja ja trzymam za bluzke z tylu normalnie biegnie takze do roczku napewno sie nauczy:) ja jeszcze mam 2 tyg wolnego i do pracy;/ sama nie wiem czy mam sie ciszyc czy nie

13 lata 6 miesiąc temu #145379 przez MoNiaaa
JA SAMA SIE ZASTANAWIAM KIEGY jULKA ZACZNIE CHDZIC CHCIALABYMZEBY NA ROCZEK JUZ CHODZILA ALE NIE WIEM CZY SIE JEJ UDA

http

]

13 lata 6 miesiąc temu #145439 przez Gosia
Maja też chodzi trzymana za jedną rączkę, ale jeszcze się strasznie kiwa, więc jeszcze trzeba poczekać aż zacznie sama śmigać.
A jak ją trzymiemy za obie rączki to chodzi na paluszkach ;) hm i się zastanawiam czy to tak jest na początku.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #145460 przez wola82
No my nie sypalismy kwiatkow, ale jak bym Lukaszkowi zalozyla komerzke(nie wiem jak sie pisze :blush: )i dala dzwonek to pewnie bylby przeszczesliwy :)

Lukasz chodzi jak sie trzyma go obydwiema rekami, a jak go prowadze za jedny to zaraz szuka drugiej reki, nie czuje sie jeszcze zbyt pewnie, ale juz dosc dobrze mu to idzie, zobaczymy do roczku tez moze sie nauczy :)
Ale ostatnio puszcza oczka i buziaki, robi tosi tosi i tu sie puknij :)

A to dzisiejsze wyglupy przy jedzeniu
Tanczymy mamusia :laugh:
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #145471 przez alutka1011
Śliczne te wasze dzieciaczki.Ja teraz coraz mniej czasu odkąd Maja nauczyła się z wszystkiego schodzić i wychodzić.W pokoju Mai mamy łóżeczko i łóżka z czasów kiedy była malusieńka i spałam z nią.łóżko jest k okna.Bawiła się w pokoju ja cos robiłam w kuchni przychodzę a ona się już na parapet zaczęła wspinać :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #145617 przez MoNiaaa
no Alutka to teraz masz niezla spryciare.

Julka za dwie rece smiga jak szalona tez czasem na palcach. za jedna reke idzie ale dosc nie pewnie.
a umie bic brawo robic papa buziaczki i tanczy jak tylko slyszy muzyke :)

a dzis moja kuzynka urodzila :) nie moge sie doczekac jak zobacze malego... esh a niedawno Julka byla taka malusia

Lukaszek slicznie sie usmiecha :) Julce jakby dac dzwoneczek pewnie bardziej by sie cieszyla niz z tych kwiatkow :side:

http

]

13 lata 6 miesiąc temu #145625 przez wola82
Zdarzaja sie dzieci ze na poczatku na paluszkach chodza, wczoraj nawet ciocia opowiadala, ze jej syn jak byl maly to na palcach chodzil :)

Alutka to musisz miec teraz oczy na okolo glowy.

Monia kwiatki halasu nie robia :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #145656 przez Gosia_Krupa
Monia,Juleczka śliczna dziewczynka i tak ładnie jej z tym koszyczkiem :)

Alutka,wiem co to znaczy. Mój Misiek też bardzo szybko zaczął chodzić,a energii miał chyba z kosmosu,nie wiem skąd aż tyle :blink: Z resztą do dzisiaj mu zostało. Cały posiniaczony,bo wszędzie musiał wejść :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka