- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
my tez mamy szelki ale inaczej wygladaja raz probowalam je zalozyc i jakos nie umiem sie z nimi obchodzic
Judytko gratulujemy zabka
Paulinko a jak wlasnie jest z tym gojeniem sie uszek?? ropialy malej albo cos sie dxzialo? jak czeba pielegnowac takie przebite uszy???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
gratulacje dla Majeczki ja mam wrazenie ze Julka stoi w miejscu od jakiegos czasu
my tez mamy szelki ale inaczej wygladaja raz probowalam je zalozyc i jakos nie umiem sie z nimi obchodzic
Judytko gratulujemy zabka
Paulinko a jak wlasnie jest z tym gojeniem sie uszek?? ropialy malej albo cos sie dxzialo? jak czeba pielegnowac takie przebite uszy???
Trzeba 2 razy dziennie przemywać wodą utlenioną
A po 3 tygodniach można zdjąć te kolczyki lecznicze i zmienić na inne, ale ja zmieniłam dopiero po 2 miesiącach
Małej bardzo ładnie się goiło i ani razu nie ropiało jedno uszko miała lekko zaczerwienione ale super się goiło
Martela używałaś może Pampers Premium Care? tak mi się wydaję że kiedyś o tym pisałaś
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja tak trochę z innej beczki! Wyjeżdżacie gdzieś na wakacje z Waszymi pociechami? Bo ja jestem właśnie na etapie poszukiwania jakiegoś fajnego miejsca w górach. Myślę o Bieszczadach w okolicach jeziora Solińskiego. Może Wy macie jakieś namiary godne polecenia? Może być inne miejsce w górach ale nad jeziorem lub w pobliżu jeziora.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- martela89
- Autor
- Gość
Moja niunia dzisiaj sama szła i to 2 razy zrobiła tak po 5-6 kroków
- Gosiaczek31
- Wylogowany
- rozmowna
Wracając do bucików to Kuba zgubił już jednego na zakupach W domu i w piaskownicy jest na boso. Butki to tak bardziej na wyjście. Zresztą on wszystko ściąga: buty, czapki, skarpetki itp. I wszystko wyrzuca z wózka. Mam ostatnio problem ponieważ sam wyplątuje się z pasów w wózku i jeździ na stojąco. W ogóle wyjście z nim na spacer to masakra, o zakupach już nie wspomnę.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
Gosia przynajmniej raz w roku jestem tam nad solina i jak dla mnie na dluzej to nie ma tam co robic take jest moje zdanie ja sie nigdzie nie wybieram no moze na weekend gdzies wyruszymy ale na dluzej nie ma mowy niestety moj M na wakacjach jest niedostepny a w Zakopanem czy kolo zakopanego owszem jest basen termalny ponoc super sprawa moja kuzynka tam byla kilka razy ja tez sie wybieram na jeden dzien moze monia co tam sie przejmujesz w koncu masz dziecko co tam sa stroje jedna czesciowe i jakas chysta np a co do pampersow jesli moge sie wypowiedzic to premium care jak dla mnie nie ma szalu sa molo chlonne wogole pampersa malo uzywamy w zaleznosci czy jest promocja ostatnio tylko happy 3Dflex czy jak to sie pisze sa bardzo chlonne polecamHej dziewczyny!
Ja tak trochę z innej beczki! Wyjeżdżacie gdzieś na wakacje z Waszymi pociechami? Bo ja jestem właśnie na etapie poszukiwania jakiegoś fajnego miejsca w górach. Myślę o Bieszczadach w okolicach jeziora Solińskiego. Może Wy macie jakieś namiary godne polecenia? Może być inne miejsce w górach ale nad jeziorem lub w pobliżu jeziora.
- martela89
- Autor
- Gość
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
Iwka dzięki za opinie o Solinie. Raczej patrze czy są jakieś atrakcje w okolicy żeby mieć tam co robić. Na pewno będziemy dużo chodzić po górach, ale też coś innego trzeba robić. No i chyba się zdecydujemy na Krynicę Zdrój lub Karpacz.
- martela89
- Autor
- Gość
www.mrugala.pl/?sandalki-dziewczece-model-1103,221
Mamy te pierwsze
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do maty to ja mialam najzwyklejsza doslownie kilka zabawek a cala mata w ksztalcie zolwia byla. moja Julka nie bardzo przepadala lezec na macie chwilke tylko sie pobawila i ja nudzilo takze nie wiem co moge doradzic na ten temat
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Gosiu ja osobiscie nie mialam ale nasi znajomi mieli taka i byli zachwyceni