- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- martela89
- Autor
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martela nie oceniłam ani o Ciebie ani jej pod względem waszej wymiany zdań, napisałam jedynie, że nie ma potrzeby wciągania w to innych.Ja go zamknęłam ale to co napisałam chce żeby zostało bo nikogo tam nie obraziłam,żeby to usuwać.Wiem Emme ,że chcesz aby alutka została tą "świętą" bo to Twoja "koleżanka" ale dla mnie na takie słowa nie ma usprawiedliwienia.
a mówiłam o zamknięciu Sierpnia 2010, bo więcej tu spięć niż w gniazdku elektrycznym.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
- martela89
- Autor
- Gość
o zamknieciu watku nie bedzie tutaj decydowac 3 osoby bez przesady!!! emme ty nie nalezysz do sierpniowek wiecnie rzucaj takiego pytania hello ja jestem tu jakies 14miesiecy i nia mam zamiaru z tad spadac w kazda wolna chwile tu zagladam a to ze sa konflikty to ty sie nie mieszaj po co odpisujesz jezeli ci to nie odpowiada przeczytaj i zostaw to
Iwka ja też jestem takiego zdania
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeśli dzieje się coś co narusza w jakiś sposób regulamin lub jest dalekie od kulturalnej dyskusji to interweniuję. PROSTE. Chyba taka moja rola, więc takie komentarze zostawcie dla siebie.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po za tym po co dziewczyny mają łamać regulamin, jak ich nerwy poniosą? zwłaszcza, że niektórzy mają ograniczony kredyt zaufania... więc po co ma być mieliło
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- martela89
- Autor
- Gość
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nikt regulaminu nie złamał i nie widzę powodu żeby zaraz interweniować.
4. Prosimy o nie przeklinanie na forum i przestrzeganie kultury osobistej.
poza tym, każdy ma tylko kilka ostrzeżeń, więc właściwie jak bardzo ktoś chce je wykorzystać to faktycznie po co się wtrącać. ale myślę, że niektórzy powinny być raczej wdzięczni, że nie mieli okazji się zagalopować...
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Jako moderatorzy mamy OBOWIĄZEK interweniować w przypadku naruszania regulaminu, a został on ewidentnie naruszony (nie ważne przez kogo)
Punkt 11. Regulaminu: Nie wolno na forum oczerniać i oskarżać osób trzecich.
Po drugie: alutka i martela
Wasze kłótnie maja miejsce nie pierwszy raz i jak ktoś Was nie zna i to poczyta to, to jednoznacznie stwierdzi, że atmosfera jest lekko mówią niezdrowa.
Proponuje swoje gorzkie żale i pretensje pisać w prywatnych wiadomościach. Po to ta funkcja została włączona.
Z waszej "rozmowy" wynika, że alutka napisała do Ciebie martela coś na GG co znaczyło, że chciała żeby zostało miedzy Wami, a Ty jak zwykle musisz rozdmuchać sprawę i zrobić z tego mega aferę. Dotyczyło ta rozmowa Ciebie i Jej to po co piszesz nam, reszcie forumowiczek o Waszym konflikcie? przecież każdy wie, że się nie lubicie.
- martela89
- Autor
- Gość
Ktoś naruszył ten punkt?
- martela89
- Autor
- Gość
Po pierwsze: Do iwki
Jako moderatorzy mamy OBOWIĄZEK interweniować w przypadku naruszania regulaminu, a został on ewidentnie naruszony (nie ważne przez kogo)
Punkt 11. Regulaminu: Nie wolno na forum oczerniać i oskarżać osób trzecich.
Po drugie: alutka i martela
Wasze kłótnie maja miejsce nie pierwszy raz i jak ktoś Was nie zna i to poczyta to, to jednoznacznie stwierdzi, że atmosfera jest lekko mówią niezdrowa.
Proponuje swoje gorzkie żale i pretensje pisać w prywatnych wiadomościach. Po to ta funkcja została włączona.
Z waszej "rozmowy" wynika, że alutka napisała do Ciebie martela coś na GG co znaczyło, że chciała żeby zostało miedzy Wami, a Ty jak zwykle musisz rozdmuchać sprawę i zrobić z tego mega aferę. Dotyczyło ta rozmowa Ciebie i Jej to po co piszesz nam, reszcie forumowiczek o Waszym konflikcie? przecież każdy wie, że się nie lubicie.
Owszem ale ja nie pozwolę żeby ktokolwiek tykał moje dziecko,postaw się w mojej sytuacji.
Co byś zrobiła jak bym Ci napisała,że masz niedorozwinięte dziecko?
A i jeszcze jedno szanuję to,że jesteście moderatorami ale waszym obowiązkiem nie jest chyba wtrącać się w każdą rozmowę?Czy jest?
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martela89
- Autor
- Gość
obowiązkiem jest czytanie wszystkich postów i wg uznania interweniować.
Rozumiem