BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 6 miesiąc temu #149725 przez sylwira1721
tez sie zgadzam z Asia i sory ze sie wtracam ale troszke to niesprawiedliwe :( :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #149742 przez sylwus136
Chyba trochę przeginacie! Jeśli tak ma wyglądać praca moderatorów to trzeba ich zmienić bo jeśli ktoś ma wykorzystywać swoje stanowisko do blokowania kogoś bo go nie lubi to sorry ale to chyba on powinien stąd odejść! Martela jest jaka jest ale była z nami od bardzo dawna i to jest nie fer!!!

13 lata 6 miesiąc temu #149750 przez ilona
Moderatorzy nie maja możliwości zablokowania użytkownika. :)

13 lata 6 miesiąc temu #149753 przez sylwira1721
to co tu jest grane?? hhaha :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #149756 przez paulinkaaa2202
no właśnie
o co kaman?

Dowiadujemy się że Martela została zablokowana teraz że moderatorzy nie mają takiej możliwości więc może ktoś to wytłumaczyć?

Poza tym nie macie prawa nikogo blokować
Martela jest jaka jest ale to ona założyła wątek Mamusie sierpień 2010

13 lata 6 miesiąc temu #149796 przez Renia2108
Tez sie z tym zgadzam.. Ja chcialam pisac do niej PW i wyskoczylo mi ze takiego uzytkownika juz nie ma wiec skontaktowalam sie z nia inaczej i dostalam odpowiedz ze zablokowane konto ma...

Martela jest tutaj od poczatku! A to ze sie poklocily... coz zdarza sie!! Jak sie nie lubia nie musza pisac ze soba i tyle.

13 lata 6 miesiąc temu #149799 przez ilona
W innym miejscu piszą razem, wymieniają się doświadczeniami i nie tylko (kto jak kto Ty powinnaś o tym wiedzieć) tylko tutaj miały jakieś spięcia.
A na innym gruncie pisza jak dobre koleżanki :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #149800 przez Martynka__89
Nie jestem pewna, ale chyba tylko administrator może blokować. Sytuacja dziwna, nie jestem tu już stałym bywalcem m.in. też przez takie głupie wydarzenia. W których nie raz brałam udział co było dziecinne. Nie mniej nie wiem jak się odnieść do tego co tu miało miejsce. Ok kończę, już się nie wtrącam.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #149945 przez Emme
Po pierwsze to tak jak pisze Ilona- moderatorzy nie mają takiej mocy, aby kogokolwiek zablokować tylko admin. Po drugie wszelkie poważne przewinienia użytkowników są zgłaszane administracji (a ostrzeżeń nie ma się w nieskończoność) i to oni decydują co dalej. A że akurat te dwie sytuacje się zbiegły to nie znaczy, że powodem jest ostatnia kłótnia, bo ona została "między nami" na forum. W tym przypadku takie spięcia były raczej mało znaczące. Admini zaglądają rzadko więc reakcja ich jest nieco opóźniona.

13 lata 6 miesiąc temu #149975 przez paulinkaaa2202
Monia a gdzie kupowałaś te buciki dla małej?
są super i fajna cena

mi też szkoda dawać 100zł na buciki dla dziecka i wymienić za miesiąc czy dwa...

ja ostatnio kupiłam takie fajne, porządne przecenione na 24zł

13 lata 6 miesiąc temu #150051 przez Gosia
Hej! Nie było mnie cały weekend! Dziś wchodzę i patrze że mam 70 nieprzeczytanych postów na naszym wątku. Troszę byłam zdziawiona, że coś isę musiło wydarzyć. No i nie pomyliłam się.
Popieram zdanie kilku dziewczyn z naszego wątku! Martela nie powinna zostać usunięta - jest jaka jest każdy wie, ale nie zasłużyła na WYWALENIE!!! I tak jak ktoś słusznie zauważył jest ZAŁOŻYCIELKĄ NASZEGO wątku.

Dziewczyny ja też mam bzika na punkcie nakryć głowy dla Majki, ale wiecie co hehehe mam jeszcze większego bzika na innym punkcie i to chyba nikt więcej z nas się do tego albo nie przyznaje, albo poprostu jestem sama :laugh: Chodzi o smoczki! Maja ma ich chyba z 10 każdy w innym kolorze :laugh: Ale będzie cyrk jak będziemy oduczać od smoka heh bo i mamę trzeba będzie oduczyć. :laugh:

Jeśli chodzi o buciki to ja bym nie dała stówki na buty dla dziecka, któremu stópki rosną szybciutko. Może jak już ten wzrost nie będzie taki gwałtowny to się zastanowię, ale raczej wolę tańsze co wcale nie znaczy gorsze. Ostatnio kupiłam Majce rozmiar 11 w realu za 12zł.! Takie miękkie papuciowate jeansowe ala trampki - Śliczne! Kupiłam je 2 tyg tenu i już są tak yno yno :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #150061 przez asia26
Gosia dodawaj zdjecie :) bucikow rzecz jasna a i Majki bysmy sie nie pogniewaly :)

13 lata 6 miesiąc temu #150090 przez sylwus136
Martela została zablokowana za to że podała link do innego forum....co dla mnie jest chore bo ile osob tu podawało i jakoś ciągle piszą...przecież ona nie zrobila tego specjalnie.
Jeśli juz bedziemy się tak wgłębiać to jakoś nasi administratorzy nie potrafią zablokować tych którzy zaśmiecają nam forum...mam tu na myśli jonce czy jak tam się nazywa ten użytkownik...
Po 3 z wynikami konkursów też jakoś nie potrafią się wyrobić i nie mówię tu o jednym konkursie a o wielu.Nawet glupiej informacji nie potrafią podać.Poprawić sprawności forum też jakoś ciężko...No ale jeśli chodzi o blokowanie kogoś kto jest z nami tak długo i pomimo tego że jest jaka jest sie ją blokuje to sorry dla mnie to jest chore...

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150106 przez Emme
Dziewczyny, myślę że niepotrzebnie teraz rozprawiacie. Na zablokowanie konta naprawdę trzeba sobie zapracować. Podawanie linków do forów a zapraszanie użytkowników do forum, które się administruje jest różnicą. Z resztą, każdy wtedy dostaje ostrzeżenie, a tych można dostać tylko kilka. poza tym na to złożyło się kilka innych sytuacji. Admini tak postąpili i nie nam to oceniać. Poza tym administratorzy nie są z nami tu codziennie, ale na wszystkie zgłoszenia odpowiadają w swoim czasie.

13 lata 6 miesiąc temu #150232 przez Gosia
Asiu dodam napewno, ale jutro rano. Bo dziś do 18:00 jestem w pracy a później jeszcze idę na urodzinowego torta do jednej z moich sis :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka