BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 6 miesiąc temu #148728 przez martela89
Gosia ja też lubię nakrycia głowy czapeczki,kapelusiki,opaski,chustki za każdym razem jak jestem na mieście to wracam albo z butami albo z czym na główkę :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #148745 przez Gosia_Krupa
Fajnie,że nie tylko ja mam bzika na punkcie czapek :blink: Buty,sukienki rozumiem,ale czapki? Miśko miał niemal w każdym kolorze,niektóre do konkretnych ubrań. Szłam do sklepu po spodnie,a wychodziłam z dwiema czapami. A w H&M to juz mnie siostra odciągała,bo czapki z daszkiem i kaszkiety to już w ogóle działały na mnie jak 100kg magnes :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #148783 przez asia26
Oliwka ma 100000 czapek chustek kapeluszow itp nakryc glowy wiec nie tylko z Wami jest cos nie tak :D

13 lata 6 miesiąc temu #149116 przez MoNiaaa
oj tu trafilyscie w sendno ja tez uwielbiam czapeczki kaelusiki itp :P sukienki tez ale to raczej mamy od kuzynki wiec nie kupuje w duzych ilosciach bo mam duzo slicznych :)

http

]

13 lata 6 miesiąc temu #149180 przez martela89
Dziewczyny jest mi przykro,że to piszę ale zdaniem alutki nasze dzieci są niedorozwinięte :(
Tak napisała o moim dziecku mi na gg tylko dlatego ,że nie umie jeszcze chodzić więc jej zdaniem wszystkie sierpniowe dzieciaczki plus niektóre lipcowe są nied.....
To okropne,że ktoś tak możne napisać o dziecku które nic mu nie zrobiło,ja jej nie lubię ale w życiu nic bym nie napisała takiego o Maji.
I wiecie co moze jestem wredna,kłótliwa i mam swoje zdanie ale ja o żadnym niewinnym dzieciaczku bym nie napisała złego słowa.A i uważa ,ze zabiłam jej dziecko :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #149186 przez alutka1011
Pisałam to o tobie a nie do dziecku!Po tym jak mi napisałaś powinnam isc do psychiatry i dietetyka i ze nie potrafię nawet ciąży doniosić bo straciłam ją przez ciebie!

13 lata 6 miesiąc temu #149187 przez martela89
alutka1011 napisał:

Pisałam to o tobie a nie do dziecku!Po tym jak mi napisałaś powinnam isc do psychiatry i dietetyka i ze nie potrafię nawet ciąży doniosić bo straciłam ją przez ciebie!

Dobrze wybielaj się jak chcesz ja i tak wiem swoje.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #149188 przez Emme
Martela przykro mi z powodu usłyszenia/przeczytania czegoś podobnego, niemniej jednak uważam, ze jest to Wasz prywatny konflikt i bez potrzeby napisałaś o tym na forum. Zdanie możecie o sobie mieć różne, ale wciągajcie w to osób trzecich i nie psujcie tym samym atmosfery. piszę to zarówno prywatnie, jak i jako moderator.

DZIEWCZYNY USPOKÓJCIE SIĘ, NARWY W TYM MONECIE OBIE WAS PONOSZĄ

13 lata 6 miesiąc temu #149189 przez martela89
Emme napisał:

Martela przykro mi z powodu usłyszenia/przeczytania czegoś podobnego, niemniej jednak uważam, ze jest to Wasz prywatny konflikt i bez potrzeby napisałaś o tym na forum. Zdanie możecie o sobie mieć różne, ale wciągajcie w to osób trzecich i nie psujcie tym samym atmosfery. piszę to zarówno prywatnie, jak i jako moderator.

Emme napisałam to bo wiecznie to ja jestem najgorsza su... więc niech co niektórzy wiedzą jaką osobą jest "święta" alutka.

13 lata 6 miesiąc temu #149190 przez Emme
martela89 napisał:

Emme napisał:

Emme napisałam to bo wiecznie to ja jestem najgorsza su... więc niech co niektórzy wiedzą jaką osobą jest "święta" alutka.

Marta to jest Wasza "gra", nie nasza. równie dobrze mogłabym skomentować Twoje zachowanie w stosunku do mojej osoby i "wywlekanie" spraw o którym nie masz zielonego pojęcia i za przeproszeniem pi...szesz bzdury.

Dla mnie takie zachowanie jest śmieszne i tyle.

13 lata 6 miesiąc temu #149193 przez martela89
Patrz na to,że Ty napisałaś o sobie,a jak o dziecku które dla mnie jest nietykalne!!!

13 lata 6 miesiąc temu #149196 przez alutka1011
Wejdź sobie na archiwum i przeczytaj to sobie jeszcze raz!Nie pisałam nic o twoim dziecku jedynie że jak nie masz co robić tylko się kłócic to się lepiej dzieckiem zajmij.

13 lata 6 miesiąc temu #149197 przez Emme
martela89 napisał:

Patrz na to,że Ty napisałaś o sobie,a jak o dziecku które dla mnie jest nietykalne!!!

Marta nie wiem jak było, kto co komu napisał, ale wiem jedno- wciąganie innych osób w konflikty jest dziecinne. Między sobą możecie "pójść na noże", ale inne osoby nie są tu stroną, więc przenieście żale na PW, gg, maila, fb, nk- gdziekolwiek, ale nie psujcie atmosfery wątku, w innym razie nie widzę sensu kontynuowania go, chcecie go zamknąć?

13 lata 6 miesiąc temu #149198 przez martela89
alutka1011 napisał:

Wejdź sobie na archiwum i przeczytaj to sobie jeszcze raz!Nie pisałam nic o twoim dziecku jedynie że jak nie masz co robić tylko się kłócic to się lepiej dzieckiem zajmij.

Ale najpierw się zastanów kto do kogo napisał pierwszy.Skończyłam z Tobą to pisanie!

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #149199 przez martela89
Ja go zamknęłam ale to co napisałam chce żeby zostało bo nikogo tam nie obraziłam,żeby to usuwać.Wiem Emme ,że chcesz aby alutka została tą "świętą" bo to Twoja "koleżanka" ale dla mnie na takie słowa nie ma usprawiedliwienia.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka