BezpiecznaCiaza112023

Mamusie (i nie tylko) ćwiczą ! :)

10 lata 10 miesiąc temu #860309 przez tysiiiak
Patka Ty też jesteś majówką :) :blush: Trzymam kciuki na szybkie rozpakowanie :laugh: :) Pochwal się nam tu kruszynką jak urodzisz :kiss:
a 1 kilo to nie jest tragedia :) Czekamy tu na Ciebie :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #860317 przez demoniqe
Dave też tak mam :)

10 lata 10 miesiąc temu #860318 przez demoniqe
z cyckami oczywiście. Przed ciążą 75B, w ciąży 75C a teraz po zakończeniu karmienia chyba 75A :)

10 lata 10 miesiąc temu #860331 przez patka89
Cycki to by mogły się nie pomniejszać, mogłyby już tak zostać.
Tylko brzuch by mógł spaść i już :D
no 10 kg niby nie dużo Tym bardziej,że Ja miałam dużą nie dowagę
i nie od tego,że się odchudzałam jadłam normalnie po prostu organizm
ale i tak po porodzie ćwiczyć będę.
Tak tak majówka jestem fajnie bo to taki ciepły okres :):)

10 lata 10 miesiąc temu #860352 przez Dave
Demonique - No ja jak karmiłam to doszłam do 65 F!!! A teraz to będzie A. Jakaś masakroza normalnie. Chłopu się wstydzę pokazać :(

Dziś już nie kapituluję, choćby nie wiem co musze wieczoram dupsko ruszyć :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 10 miesiąc temu #860423 przez tysiiiak
Dzień doberek ja dziś już zaliczyłam Skalpel Wyzwanie a jutro dzień odpoczynku :)

Mi się cycki i tak ostały dosyć dosyć ale za to pływają po staniku :/ Takie fleje :X

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #860462 przez creatura
Demonique, doczytałam już tu o Twoim planie dietowo-ćwiczeniowym. Zainspirowałaś mnie prostym jadłospisem - lubię takie -podkradam, wznawiam ćwiczenia i dopisuję się do Was.
Przed Bożym Narodzeniem świetnie mi szło, a potem wszystko szlag trafił i jakoś nie potrafię znowu się zabrać ostro. No, ale teraz w grupie już nie ma bata :blink: Mój cel wymarzony to - 10kg na wadze i przywrócenie jędrności ogólnej :laugh:

Z cyckami to u mnie podobnie, jeszcze karmię więc fajne B, ale jak przestanę to będzie flaczaste A :laugh: :laugh: :laugh:

Edit:

Zrobiłam pierwszy raz Skalpel Wyzwanie ........ Demonique, Ty to ćwiczysz codzeinnie?????
Idę na chwilkę umrzeć........

10 lata 10 miesiąc temu #860559 przez tysiiiak
Creo witamy :D ja też cwicze skalpel wyzwanie i uwierz mi z każdym treningiem jest lepiej a zakwasow brak :)

10 lata 10 miesiąc temu #860605 przez creatura
Tysiak i też szybko efekty zobaczyłaś? Rzeczywiście samopoczucie po potreningowej zapaści super i nic nie boli, ale niektóre ćwiczenia ciężkie jak cholera. Przed ciążą namiętnie ćwiczyłam Skalpel (ten pierwszy), ale ten jest znaaaaacznie trudniejszy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #860627 przez tysiiiak
Creo tak ostro ze Skalepelem Wyzwanie cwicze ponad tydzień. Jeden dzień robię to a drugiego biegam. Niektóre ćwiczenia dopiero teraz jestem w stanie zrobić w całości szczególnie deskę czyli to całe utrzymanie ciala na rękach i lokciach no i te na boczki. Daje popalić :) Widzę już jakieś mini efekty ale mogę sobie wmawiać :) :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #860640 przez creatura
Dokładnie deska (choć to jeszcze coś tam utrzymam przez kilka sekund), ale boczki - nie mogę zwalczyć grawitacji :S

10 lata 10 miesiąc temu #860816 przez Dave
Heloł,

Miałam wczoraj pisać, ale forum mi się sypnęło.

Dzieciaki spały więc im skakać nie chciałam i sobie też skalpelka zrobiłam. Ostatnio właśnie pierwszy r az skalpel wyzwanie i powiem, że fajny jest. ale właśnie ta dłuuugaśna deska to jeszcze tak na raz nie dla mnie. No i ten skręty się boję, robić ze względu na ten moj "rozjechany" brzuch.

10 lata 10 miesiąc temu #860834 przez tysiiiak
Ja dziś mam dzień lenistwa :laugh: :) Wam też życzę miłego niedzielnego leniuchowania :D
A jutro Ewka i zumba jak mnie @ za bardzo nie zaleję bo powinna przyjść. Już mnie brzuch pobolewa :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #860842 przez Dave
Tysiiiak - u mnie to samo @ ma przyjść. Ale się rozpisywać nie będę, bo na wszstkich wątkach o niej pisałam to tu nie będę.

Ale zapytam. Jak macie @ to ćwiczycie?? Ja to przynajmniej dwa dni musz mieć laby bo się leje jak z kranu i brzuch napitala.

10 lata 10 miesiąc temu #860849 przez tysiiiak
Mnie po porodzie przestał brzuch boleć tak że po ścianach chodziłam z czego bardzo się cieszę ale pierwszy bądź drugi dzień to boję się wstać z toalety i wtedy napewno odpuszczę ciężki wysiłek bo bym się zalała chyba :X Późniejsze dni raczej lajtowo :)
Pamiętam jak byłam młodsza i trenowałam taniec to nie raz o przełamaniu taki trening pomagał mi na moje boleści. Najgorzej to się zmusić i wstać kiedy masz ochotę wymiotować z bólu.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka