- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja też wstałam w fatalnym humorze, dobrze ze jarka nie ma bo by się na nim odbiło!
Okres ju Miałam a zachowuje się gorzej jak przed...
Młody spi a ja zaraz wychodzę do pracy... Muszę ochłonąć
Gusiag nie wiem czy bym pojechała, ale skoro lekarz nie widzi przeciwwskazań..chociaż zmiana temperatur może nie najlepiej wpłynąć na chorobę.. Daj znac koniecznie co u lekarza.
Dorota co z Mają? Miałyśmy rację co do tego antybiotyku czy sprawdziły się twoje podejrzenia? Napisz jak tylko będziesz mogla.
Ewa może i Ty meliske pij. chociaż wiem co czujesz..
Do tego żeby było mało, mam protezke 5 i właśnie dziś ja zgubilam i jestem szczerbata:( i chyba to mi tak ciśnienie podniosło, niby nie widac ale mam dyskomfort okropny! Wrrr
Do dupy się zaczął poniedziałek!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uffff nie będę szczerbata w pracy;)
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraż drugi tydzień ma gila też mi go szkoda, nie ma nic gorszego jak chore dziecko:(
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
No my dostajemy antybiotyk jak już gardełko jest czerwone i to tu w niemczech też tak dostajemy uszko troche było czerwone i zaraz antybiotyk bo mi mówił że się infekcja rozwija więc co lekarz to opinia a my dziś szczepienie mamy na 16.
Gabi mnie też sie poniedziałek ciężko rozpoczął dostałam okresu już w nocy mówiłam do męża że brzuch mnie boli i potem nie wiedziałam czy mi się śniło czy co ale po porodzie pierwszy raz mam tak mocny i bolesny okres nie wiem czemu
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Melise pije czesto bo lubie, ale juz chyba na mnie nie dziala ja juz sie staram nie denerwowac, ale jestem bardzo zawiedziona
Martyna cos w tym jest ale najbadziej odbija sie to na mnie i Kindze, bo ja jak mi sie cos nie podoba to mowie to co czuje i to nie wszystkim sie podoba
Gosia to dobrze ze macie to ubezpieczenie, my jeszcze nigdy z tego mie korzystalismy sle lepiej dmuchac na zimne ...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Strasznie źle się czuje bez niego.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
od czego by tu zacząć? Maja nie ma ospy, ani to nie skutek antybiotyku, tylko wirus
ale jaki? oto trzeba by zapytać mojego męża, bo on był z Mają u lekarza
pytam: to co jej jest
T: to wirus
Ja: Jaki wirus? O co chodzi?
T: no, to na co mieliśmy ją szczepić
Ja: ospa?
T: nie, te inne płatne
Ja: pneumokoki, meningokoki?
T: no któreś z tych
ręce opadają, wyślij faceta do lekarza z dzieckiem ogólnie za wcześnie puściliśmy ją do żłobka i dlatego znów coś załapała... teraz przetrzymam ją w domu 2 tygodnie
ja nie poszłam do pracy, bo całą noc wymiotowałam a rano do zespołu dołączyła biegunka, ledwo żyję, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie, dopiero co zaczęłam pracę a już biorę wolne
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj biedne wy, rozchorowani na calego
A w pracy nie zrobili problemu, ze juz chorobowe bierzesz
To sa uroki zalobkow i przedszkoli, no ale co jak nie ma wyjscia. Rodzice musza isc do pracy a dzieci musza isc do innych dzieci
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gabi jakby tu skomentować twój post, chyba tylko tak:
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
3 węzły chłonne powiększone - Gabi to nie gulka to wielka masakra. Dołączę zdjęcie potem. Do tego źle zrobiłam podając antybiotyk w jogurcie bo można ze wszystkim łączyć tylko nie z wapniem. No trudno, trzeba próbować inaczej, mam dziś wieczorem podać w musie owocowym. Gorączka 40stopniowa może pojawić się jeszcze na wieczór lub w nocy a jutro już być nie powinno. Do jutra ma się okazać czy węzły nie czerwienią się na skórze bo wtedy znaczy że antybiotyk nie działa. Zrobił usg zbadał i powiedział, że on by poleciał i że nie widzi sensu rezygnowania z wyjazdu. Ola może się kąpać w morzu w basenie plażować i bawić. Ale musi połykać antybiotyk przez prawie cały pobyt. Także jeśli jutro nie będzie czerwone to lecimy.
Gabi dzięki za pozytywny akcent dzisiejszego dnia ze zgubionym zębem
Martyna kartę mamy z AOK. ile płacimy to nie wiem, wybacz bo to z męża pensji się ściąga ale wiem, że jak skończy tą aplikację i będzie bez pracy co nastąpi w listopadzie za cała rodzinę ubezpieczenie będzie kosztowało ok 200euro miesięcznie.. dlatego mam nadzieję, że znajdzie pracę.
wiem co to ból okresowy, ja się męczę strasznie a okres czeka mnie za tydzień...
Dorota może zadzwoń do lekarza zapytaj co to albo sprawdź w książeczce? może coś wpisali po dzisiejszej wizycie? z moim chłopem to jeszcze gorzej jest bo on ciągle mówi "przecież nic jej nie jest" "silna jest" "zdrowa jest przecież' "ty to zawsze tylko w czarnych barwach, tylko śmierć i za dużo tvn24 "- przy 40st gorączki Oli. Mnie krew zalewa bo on od wczoraj ma katar i głowa go boli i jest okropny, spać nie może bo mu źle, dospać nie może bo za głośno, jak on jest chory to się nikt nie przejmuje, tylko Ola się liczy w tym domu itp. gadki. Mam dość go totalnie a jutro rocznica ślubu a potem majorka w jego towarzystwie zapowiada się masakra
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość