- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Kinia śliczna, super wygląda w tej czapie ))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ok, swietnie, w takim razie nie powiem wam, co robi dzik w ruinach zamku
a powaznie...
Asia, dolaczam sie do dziewczyn, ze powinnas polubic miesko i buraczki w kazdej postaci (oprocz cukru ) - tez mialam anemie po porodzie i szybko pomoglo trzymam kciuki za pierwszy dzien w pracy, opowiedz koniecznie, jak bylo
Dorota, Marigra, wspolczuje tych ciaglych kaszelkow u nas ostatnio tez katar sie przyplatal - taki niegrozny, bez koloru i bez kichania, ale w nocy meczy
co do tesciowych to ja ostatnio przyjelam front olewczy - zeby sie nie denerwowac. gada, ja udaje ze slucham i tylko kiwam glowa. przykre, ale jej to odpowiada, bo i tak tylko opowiada zwykle o sobie, o mnie zapyta czasem z grzecznosci, wiec mowie, ze u mnie wszystko dobrze i koniec tematu. dla mnie przykre, bo kiedys mialam wrazenie, ze jestesmy rodzina, a teraz to jak w tym dowcipie, ze tylko na zdjeciu, no ale kijem wisly nie zawroce, mialam dobre checi .
sluchajcie, mialam dzisiaj jakies ogolne rozbicie, pol dnia przelezalam na kanapie, a tu cisza, wiec polazilam sobie po forum i jestem przerazona... na niektorych watkach mamusiowych panuje atmosfera psychozy: kazdy musi miec takie samo zdanie, a jak nie, to jest wrogiem i wylatuje albo zostaje zaszczuty. zdania odrebne sa od razu traktowane jak atak... moze nie jestem obiektywna, ale mam nadzieje, ze tutaj tak nie jest i jesli sie nie zgadzamy, to nie musimy sobie zaraz wymyslac ani odchodzic z forum (chyba juz wolalabym to drugie w razie czego ). potwierdzcie mi zaraz, ze jestesmy normalne, bo inaczej wypisuje sie z forum (ŻART)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zalegam z babeczkami przed tv - spokojnej nocy!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
domek kupilismy jej dlatego, ze ona ostatnio bierze obstawia sie wozkami i chodzikiem i bawi sie w kaciku
emma no chyba znajomej sie zart nie udal tzn pewnie prawde powiedziala
co do Polski to ja mam takie zdanie ... ze drogo, ze dla bogatych i pracy nie ma ( rozgladalam sie tylko pobieznie w swojej okolicy ) ale i tak to jest moj kraj do ktorego wroce a zdanie pewnie sie wzielo z tego ze mam porownanie do ,, innego ,, zycia
a po twoim przykladzie widac jak co niektorym ludziom na pracy zalezy
mysle, ze u nas watku kazdy ma prawo do swojego zdania i nikt na nikogo o to sie nie gniewa ( mam taka nadzieje ) dobrze znac rozne opinie - takie moje zdanie
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jesli chodzi o "inne" zycie to pracowalam kilka miesiecy w stanach, zwiedzilam kanade i bardzo wiele krajow europejskich i za zadne skarby nie chcialabym mieszkac gdzie indziej. moglaby mnie do tego zmusic tylko milosc - a wlasciwie zauroczenie, bo milosc to juz taka bardziej racjonalna jest . ale tez uwazam, ze kazdy ma swoj punkt widzenia, a gdyby wszyscy mieli ten sam, byloby nudno. lubie sobie z wami podyskutowac i uwazam, ze forum to nie kolko wzajemnej adoracji - mam nadzieje, ze mnie za to nie zaszczujecie .
teraz naprawde dobranoc!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja wedrowka po wyspach zaczela sie od wyjazdu wakacyjnego, a skonczyla na milosci, ktora nadal trwa
w sklepach nic dla siebie nie znalazlam, ostatnio zrobilam sie bardzo wybrednym klientem
dobrej nocy
ide pod prysznic
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale dobrze, ze u nas jest inaczej;) i przynajmniej ja rozumiem to, ze ktoś może mięc inne zdanie..
Może nam się to zmieni za parę lat i zrobimy się stare wjadaczki i będziemy wyrzucać tu nasze frustracje;) oby nie!!
Ja się ciesze, ze nikt nie zwraca uwagi jak o czym piszemy..
Mi jest tu fajnie! Forum to już taki rytuał dnia codziennego;)
Może kumpela nie była aż tak wykwalifikowana.. Albo po prostu tak szuka, żeby nie znaleźć- znam takie osoby;)
Czy którąś z mam podaje mleko nan? My dajemy enfamil, a potrzebuje opinii o nan. Kumpela ma 2 puchy i może ja a jak nie ja to ktoś byłby chętny odkupic?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do mleka, to nie pomogę, bo nie używałam. Kiedyś też kupowałam enfamil i był fajny, ale sprawdziłam skład hippa (Zosia pije nr 4) i jest niemal identyczny, a mleko dwa razy tańsze. Zosia wypija około 400 ml dziennie, więc bardzo szybko nam schodziło i było drogo.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja tez sie ciesze ze nasze forum tak fajnie dziala i sie nie obrazamy
Napisze co u nas bo tak mnie glowa boli jyz pare dni ze myslec nie umiem wiec z gory przepraszam. A u nas tak Szymon chodzi sam spac kladzie sie do lozka przykrywa koldra i slucha muzyki z tel i tak sobie spi ale dalej jest okropny dzis bylam w galerii odwalil takie szopki ze wstyd i masakra klad sie na podloge i walil nogami bo nie dalam mu po rossmanie wozic wozka i jak tego oduczyc skoro musialam go sprzatnac z sklepu bo wszyscy sie gapali brak mi sil i motywacji do tego on nic nie pije te glupie herbatki w nocy poplakuje budzi sie ciagle zrobie mu badania na amemie bo ma biale powieki a wogole skad on ma brac witaminy skoro nic nie je a w sanostolu zelaza nie ma pozniej pojade do ordynatora na szpital zbadac jelita bo jyz nie wiem co robic jestem zalamana jego zachowaniem i tym nie jedzeniem a i ciagle jest marudny i piszczy.
Wyzalilam sie ide spac
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ewa super fotki, szczerze przyznam, że to Kinia nadaje uroku tej czapce a nie na odwrót śliczna dziewczynka
Emma na głupotę nie ma rady.. a potem się tylko oczami świeci za kogoś.. wrr
a co do zdań różnych i podzielonych to nie zauważyłam ataków, wyzwisk i opierdzielań sie wzajemnie na forum naszych marcówek widocznie zebrała się tu najinteligentniejsza śmietanka
a mnie do zamieszkania w DE zmusiła właśnie miłość, ale kiedyś kiedyś na pewno wrócimy bo inaczej nie wyobrażam sobie tego za żadne skarby. Przyleciałam tu dla R. Rzuciłam pracę, nie żałuję, zostawiłam rodziców i siostry - bardzo mi ich brakuje, ale staramy się widywać jak najczęściej. Zostawiłam znajomych i przyjaciół, ale czas też wiele weryfikuje, prawdziwa liczba przyjaciół trochę się zmniejszyła, ale nadal jest no i zdobyłam tu nowych pomocnych znajomych, których kiedyś może też nazwę przyjaciółmi. Ale mimo wszystko Polska to mój dom i zawsze będę o tym domu marzyła i mam nadzieję, że na marzeniach się nie skończy..
Ewa zakupy na maxa! weź pokupuj i coś nam
Gabi no masz rację, rytuał to mało powiedziane, mam wrażenie że to takie małe uzależnienie już
Martyna chyba póki co jedynym wyjściem o ile masz możliwość, to chodź na zakupy bez niego, albo zostawiaj go z tatą przed sklepem na jakichś autach, albo po prostu niech czeka na Ciebie w domu? a chyba jakby miał anemie to nie miałby takiej energii na brojenie i złoszczenie się? nie wiem, pogadaj z lekarzem na pewno coś doradzi. A do sklepu go nie zabieraj, tłumacz, może zastosuj zasadę coś za coś? np jak przestanie się awanturować w sklepie to dostanie jajko niespodziankę? nie wiem coś co lubi? chociaż ja na twoim miejscu w miarę możliwości przestałabym zabierać go do sklepów, bo to przecież minie.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do polski tez czuje tutaj ze jest tu moj dom juz mi sie dzwiga latac tam i spowrotem ale innego rozwiazania narazie nie ma chcialbym sie budowac taki fajny maly domek w pl i juz nie jezdzic do de.
Dobranoc kochane.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
asiula nabiera sił, życzę dużo zdrówka
gabi z mlekiem nie pomogę
ewelinda Kinia pięknie wygląda w nowej czapeczce