- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Gabi mieta albo gorzka herbata
Justyna duzo sily czasami rozstania sa dobre, moze potrzebujecie czasu zeby to wszystko przemyslec.
My jeszcze spimy, tzn Kinia a i apetyt wczoraj jej dopisywal tfu tfu tfu
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Nie pisalam bo ciagle w rozjazdach...wiadomo z jednego cmentarza na drugi....dzisiaj znoww drodze...Zuza spi maz prowadzi wiec wpadlam do was
Emma, gabi-to poszalalyscie wczoraj....
Justyna - wierze ze to chwilowykryzys i szybko minie...
Asia-na anemie buraki watrobki wolowiny i czerwone miesa....ja po porodzie i krwotoku dlugo walczylam o powrot do zdrowia, trzymam kciuki...ale koniecznie idzporadz sie lekarza moze zelazo Ci przepisze
Ewa- zazdroszcze Wam tego spania do 10..u nas wczoraj byly fanfary jak Zuza spala do 7.30;)
Pisalyscie o prasowaniu- nie cierpie i zazwycxaj sterta lezy w szafie i czeka no lepsze czasy..jak juz nie ma miejsca to siadam i 3h prasuje....ale staram sie omijac zelazko;) meza rzeczy nie prasuje cgyba ze bardzo prosi;) zazwyczaj wszystko wieszam na wieszakach zeby jak najmniej sie nameczyc i oczywiscie w pralce wlaczam funkcje prasowania... a co jak jest korzystam
Co tam jeszcze mialam napisac...z Zuza troche lepiej...bylismy u innego lekarza sie skonsiltowac i kazalrobic inhalacje....wiecie ze pomaga...chociaz Zuza ucieka ale jestesmy twradzi....kazal jeszcze ja oblozyc smalcem zawi ac pielcha w pizame i spac....ale nie mialam odwagi tego zrobic;) balam sie ze jej nie domyje....
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj po wizycie u teściów znów wróciłam wkurzona... Chyba muszę zrobić coś, żeby się teściowa na mnie naprawdę obraziła
Gabi, jak głowa boli to znaczy, że impreza udana
Justyna trzymaj sie dzielnie i wpadnij, żeby się wygadać... w babskim gronie zawsze raźniej!
Marigra posmaruj tym smalcem! Pamiętam, że za małego właśnie babcia nas smarowała, smalcem i np. Alphą (nie wiem,jak sie to pisze), to ją wygrzeje troszke, az domyciem nie będzie problemu, bo i tak większość wytrze sie w pieluche Najważniejsze, że inhalacje pomagają
Uciekam sprzątać... A bardzo mi się nie chce :/
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
jestem i ja, no to dziewczyny poszalałyście trochę, ja wczoraj też trochę podrinkowałam ale za to dzisiaj lepiej się czuję, chyba wódka zmieszana z miodem, sokiem z cytryny, zalana gorącą wodą (specyfik przygotowany przez szwagra)pomogła
nadal czuję się przeziębiona, boli głowa, mam kaszel ale nie tak jak wczoraj
stanger czasami takie rozstania są potrzebne, żeby uświadomic sobie jak dużo mamy i jak wiele to dla nas znaczy, bo czasami w pędzie codzienności gdzieś nam to umyka; trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po waszej myśli
asiula mam nadzieję, że szybko podleczysz anemię, ale to dobry czas, żeby jednak zatrzymac się na chwilę, zastanowic i zadbac o siebie
marigra dobrze, że z Zuzią lepiej, nam lekarka też zaleciła inhalację, ale jakoś sceptycznie do tego podeszłam, może jednak wrócę do tematu, kupowałaś inhalator? możesz coś polecic?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kaszel jest mniejszy ale dalej jest
jecie moze szpinak ? ja nigdy nie jadlam ale mam ochote ... szukam dobrych przepisow moze macie jakies
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
najczęściej dodaje go jak robię lasagne, albo sakiewki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i fetą albo jako dodatek do dań z kurczakiem, poza tym jest mnóstwo przepisów w internecie, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Gabi Ty mocarz jesteś, ja po 4 piwach rzygałabym dalej niż widziała
na historie poalkoholowe gorąca jajecznica, brzuszek zacznie inaczej pracować.
Ewa no to odpukać niech Kinia zacznie jeść coraz więcej co do szpinaku to tylko mrożony do spaghetti ale wszyscy chwalą świeży, ja robię tak, że wrzucam zamrożony na patelnie, są takie z masłem już, roztapiam to wszystko, dodaje czosnek, przyprawy i ser feta. makaron rurki dobrze pasują, na koniec posyp serem i gotowe. Nie znam innych łatwych przepisów ale wiem, że dobre jest też lasagne ze szpinakiem.
Marigra ja bym chyba spróbowała tego smalcu
Georgette miód i wódka z cytrynami to bardzo dobry lek, jeśli się wypociłaś to będzie tylko lepiej
Aisod powiedz teściowej żeby Ci posprzątała bo nie masz siły na pewno się obrazi
co do inhalacji to siostra inhaluje syna czasem i to pomaga, ale ja nie mam inhalatora i nie wiem nawet czy bym mojego diabła utrzymała przy tym.
wyszło słońce, Ola śpi, zupa dyniowa dochodzi, pieczarki na pizze się duszą także git majonez. Najpierw zupa, potem spacer, plac babaw i na wieczór pizza siostra jest do jutra wieczora u nas, bawi się z Olą ale jednak mama jest jedyna..
Olka coś nie chce ostatnio z tatą i jest mu przykro
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Wódki to nawet jeszcze nie wachalam, od kiedy zaszłam w ciążę mam wstręt;)
Zajrze wieczorem, teraz się ogarniam po malu.
Młody te Ma sloikach obiadowych, najlepiej mu idą.
Aisod wiem co czujesz z ta teściowa;)
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas dzisiaj na obiad zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym, a dla Mai pulpeciki w sosie pomidorowym, mieszkanie posprzątana i miałam nadzieję, że jak Maja wstanie to tatuś zabierze ją na spacer, ale jak na razie pada deszcz
wódka ok, ale na ciepło bleee, męczyłam się jak to piłam ale warto było, bo lepiej się czuję
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ty Dorota narobilas mi smaka tymi sakiewkamj
Gosia wiesz juz kiedy bedziesz w PL
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ze spaceru nici bo zaczela sie irlandzka deszczowa pogoda
Dorota a jaki lek dostaliscie do inhalacji ?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i jeszcze jezeli mozna wiedziec jaka macie kuchnie, my wybralismy ABSTRAKT szary/bialy i szukam opini
Asia z tego co pamietam tez masz kuchnie Ikea , wiec i ciebie poprosze o przypomnienie opini
a na anemie polecaja sok z buraka obys szybko uzupelnila witaminy i nabrala sil
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
A fronty, o których piszesz, ma moja przyjaciółka i wyglądają bardzo fajnie do kontastowych ścian i płytek